Showing questions tagged: Show all questions
  • Solved
  • Archived

Problems Playing Media

I've been unable to play twitter videos at all. For videos and audio posts on other sites, there's usually a delay for a couple seconds before it plays. I disabled all my… (read more)

I've been unable to play twitter videos at all. For videos and audio posts on other sites, there's usually a delay for a couple seconds before it plays. I disabled all my add-ons and it made no difference. If I try to play 2 different things at once, both of them will chug if play at all.

Does anyone know what the cause might be? I tested videos and audio in another browser and they work fine.

Asked by Chen 1 year ago

Answered by Chen 1 year ago

  • Solved
  • Archived

Online forms don't appear in Firefox

Online forms don't appear in Firefox (Windows 10 PC), but do appear correctly using Edge or Chrome. This has been happening for quite some time. I have o switch to Edge o… (read more)

Online forms don't appear in Firefox (Windows 10 PC), but do appear correctly using Edge or Chrome. This has been happening for quite some time. I have o switch to Edge or Chrome to see the fields to fill in on online forms.

Asked by mwrr 6 months ago

Answered by cor-el 6 months ago

  • Solved
  • Archived

Pasting does not work in Whatsapp Web on FF

Since a few days, it is not possible to copy-and-paste any external text or content into the text field of WhatApp Web on Firefox. It works fine on Chrome. Also text m… (read more)

Since a few days, it is not possible to copy-and-paste any external text or content into the text field of WhatApp Web on Firefox. It works fine on Chrome. Also text manually copied from a previous WA message can be pasted.

We tried on other PCs with Firefox and Chrome, same situation. So it seems to be a problem of Firefox latest version.

Asked by PRODEC Consultores 11 months ago

Answered by PRODEC Consultores 11 months ago

  • Solved
  • Archived

1 Site will not load and having trouble fixing it. All others work

I have followed the fixes. It will work after I "Refresh Firefox" but goes back to not working again. Should I reinstall Firefox? How do I add this site to the excepti… (read more)

I have followed the fixes. It will work after I "Refresh Firefox" but goes back to not working again. Should I reinstall Firefox? How do I add this site to the exceptions? Thank you


Hmm. We’re having trouble finding that site.

We can’t connect to the server at www.cdc.gov.

If that address is correct, here are three other things you can try:

   Try again later.
   Check your network connection.
   If you are connected but behind a firewall, check that Firefox has permission to access the Web.

Asked by cjr50 1 year ago

Answered by cjr50 1 year ago

  • Solved
  • Archived

AutoConfig Alert

Good morning, I'm reaching out to see if I can get some assistance with Firefox on of our network. I'm System Admin at Goodfellow AFB. I've tried searching this issues … (read more)

Good morning,

I'm reaching out to see if I can get some assistance with Firefox on of our network. I'm System Admin at Goodfellow AFB. I've tried searching this issues on the web and found similar issues but solutions that were recommend online have not worked for us. Yes I have uninstalled Firefox completely and installed it from scratch. I know it has something to do with autoconfig file but not sure what exactly I'm looking for. Thanks.

Asked by Chase Cathey 2 years ago

Answered by jscher2000 - Support Volunteer 2 years ago

  • Solved
  • Archived

Thunderbird suddenly cannot login to hotmail server - sometimes!

Hi. I have used Thunderbird for a long time. I have never had a problem accessing my hotmail account for emails. Overnight Thunderbird now posts error message boxes when … (read more)

Hi. I have used Thunderbird for a long time. I have never had a problem accessing my hotmail account for emails. Overnight Thunderbird now posts error message boxes when trying to login to the hotmail server. It reports incorrect username or password. Neither has been changed by me and comparison with Eset Password Manager shows them to be correct. I can login to Outlook online using the same login credentials an get my emails that way. I have also changed my Outlook hotmail password while logged in in my browser and updated everything on the PC to match of course.

I have massaged the server Settings for hotmail and have had the system working again, for a while. Twice I have reset the settings to a different server and back again and that seems to clear the problem for a while. Then the error messages switch on again consistently. At this moment using "File" -> "Get New Messages For:" -> "Hotmail" works without any problem and the automatic scheduled checking reports "No messages to download" so it appears to be working. But that is after just coming back to my PC to find a string of failed attempts, each with its own error box, which have appeared since I last "fixed" the problem and assumed it was now fine.

My server settings are Type: POP; Name: pop-mail.outlook.com; Port: 995; Username: same as for browser access (which works); Password: As in Thunderbird's stored passwords matching Password Manager and working browser access.

In my paranoia I have even wondered if I am being locked out by Microsoft somehow. Can anyone suggest what is going on here?

Asked by Bordonbert 6 months ago

Answered by sfhowes 6 months ago

  • Solved
  • Archived

System crash when playing amazon video with Firefox

Hello ;-) If i try to watch amazon prime video, Firefox crashes the whole system (no further action possible). Taskmanager does nothing, CPU is on 100%. Badly there… (read more)

Hello ;-)

If i try to watch amazon prime video, Firefox crashes the whole system (no further action possible). Taskmanager does nothing, CPU is on 100%. Badly there is no crash report or Firefox log - maybe because the whole system is freezing completely. Widevine has been loaded correctly.

I tried Opera and there is no problem. I tried also 4 several PCs - always the same. Firefox crashes the whole system, Opera is working without problems. I didn´t try Edge or Chrome - i didn´t want to "rubbish" my system ;-)

Sure, i could use Opera, but ... my favorite is Firefox for all the years ;-) The failure appears with version 1.11 - earlier versions had no problem. I´ve only installed privacy badger and no other plugin or extension. Also DRM and widevine is activated. Reinstalling (after registry and install cleanup) didn´t solve the problem. And, yes, i have all recent updates on Windows 10, graphic card driver and Firefox.

The support of Amazon: "no idea" ;-(

Any suggestions ? ;-)

Best regards

Asked by syncopic 1 year ago

Answered by syncopic 1 year ago

  • Solved
  • Archived

Mail not saving in Sent folder

Five days ago, Thunderbird 102.6.1 on Windows 10 stopped saving messages in my Sent folder. Messages sent to myself are not saved in the Sent folder, but they are deliver… (read more)

Five days ago, Thunderbird 102.6.1 on Windows 10 stopped saving messages in my Sent folder. Messages sent to myself are not saved in the Sent folder, but they are delivered to my Inbox.

I followed this advice, "Go to Tools > Account Settings > Copies & Folders. Tick the Place a copy in, select Other then point to the Sent folder of the affected account. Do the same for the Drafts & Templates section. " but it has not solved the problem.

I'd be very grateful for help to fix this.

Asked by shannf 1 year ago

Answered by Matt 1 year ago

  • Solved
  • Archived

after updating to 100.0, forefox "Loses" connection.

I have this problem CONSTANTLY with 100.0. i keep 2 browsers open, (1 Email, 1 ebay) After 5-10 minutes, firefox "Loses" internet connection. and i have to clear the star… (read more)

I have this problem CONSTANTLY with 100.0. i keep 2 browsers open, (1 Email, 1 ebay) After 5-10 minutes, firefox "Loses" internet connection. and i have to clear the startup cache, to get back online, only for it to happen again... and again, and again, and again! Didnt have this issue with the previous update. PLEASE HELP! and please keep the answers simple, im not well versed in programming language

Asked by thegearworks 2 years ago

Answered by thegearworks 2 years ago

  • Solved
  • Archived

Thunderbird Talktalk issue

I have received an email from Talktalk explaining that they will be making changes to the system in October and giving different email app settings. I use Thunderbird and… (read more)

I have received an email from Talktalk explaining that they will be making changes to the system in October and giving different email app settings. I use Thunderbird and I made what I think are the recommended changes including changing the incoming mail settings to mail.talktalk.net. I have tried to verify the changes and use Thunderbird but I now find that I can get no further as I am asked to 'Enter your password for 'aparr17@talk.net' on 'mailtalktalk.net' I am subsequently advised that 'Log in to servermail.talktalk.net with user name aparr17 @talktalk.net' failed and asked to enter a new password. Needless to say I can get no further and as I would like to continue to use Thunderbird after Talktalk have made the changes can you advise me how to get further forward with Thunderbird and the changed settings.

Asked by aparr17 1 year ago

Answered by Toad-Hall 1 year ago

  • Solved
  • Archived

Firefox crashes on open after 1-2 seconds. Can open in troubleshoot mode. OSX.

Here's two of the most recent IDs. bp-c5abd077-4bfa-4dbb-bafc-3cbc40231102 bp-26752e4f-b3f6-436d-9eb3-554200231102 Edit: I have since tried the "Refresh Firefox" featur… (read more)

Here's two of the most recent IDs.

bp-c5abd077-4bfa-4dbb-bafc-3cbc40231102 bp-26752e4f-b3f6-436d-9eb3-554200231102

Edit: I have since tried the "Refresh Firefox" feature, which deletes all extensions, and still have the same problem. I have also turned off hardware acceleration, same results.

Asked by nathankucera 8 months ago

Answered by zeroknight 8 months ago

  • Solved
  • Archived

Scrolling up requires two downward swipes

I'm having an issue with Firefox on Android. On certain websites (e.g., Yahoo News, Calscape.org, Google search results--with Goggle Search Fixer add-on enabled), I can s… (read more)

I'm having an issue with Firefox on Android. On certain websites (e.g., Yahoo News, Calscape.org, Google search results--with Goggle Search Fixer add-on enabled), I can scroll down the page without issue, but scrolling slowly back up toward the top of the page with downward drags of my finger is only responsive half of the time. That is, I can only scroll back up with every-other downward swipe/drag of my finger. This odd behavior does not happen with other mobile browsers (I'm on Android 13 and using a Galaxy A53 5G). Any suggestions?

Asked by cjw 1 year ago

Answered by cjw 1 year ago

  • Solved
  • Archived

Firefox Color Management/Profile Not Being Used

In FF 107.0 (64-bit) on Windows 11, I'm finding that FF is suddenly not honoring my color profile, so everything looks over-saturated. I've tried using gfx.color_manageme… (read more)

In FF 107.0 (64-bit) on Windows 11, I'm finding that FF is suddenly not honoring my color profile, so everything looks over-saturated. I've tried using gfx.color_management.mode 1 (my typical setting) and 2 (the default), and neither seems to fix the issue. The same issue exists in a fresh profile. I'd roll back to test an earlier version of FF, but it seems that's no longer easily possible. Edge is displaying colors properly.

Any ideas or known bugs?

Asked by nrbelex 1 year ago

Answered by nrbelex 1 year ago

  • Solved
  • Archived

Need help regarding browser crash

I am having an issue in browser like most of the times when try to open sites even sometimes my own cavity back irons site the browser giving error "wait or close page" l… (read more)

I am having an issue in browser like most of the times when try to open sites even sometimes my own cavity back irons site the browser giving error "wait or close page" like this & sometimes browser crash suddenly and reopen. Why it's happens? kindly let me know the solution. Thanks.

Asked by bc200400662 8 months ago

Answered by Paul 8 months ago

  • Solved
  • Archived

Turn on addons after checkbox safe mode

After update TB102 thunderbird hangs, so did a safe mode start and checked the box for turning off addons. I saw too late that this is a permanent option. Is there a way… (read more)

After update TB102 thunderbird hangs, so did a safe mode start and checked the box for turning off addons. I saw too late that this is a permanent option. Is there a way to turn it on again? Thanks in advance.

Greetings,

Asked by dypfryser 1 year ago

Answered by user22607958715535546035048419059964294417 1 year ago

  • Solved
  • Archived

Most websites return "Server Not Found" but reloading the page fixes it.

When loading a page from a domain I haven't recently visited, it will almost always return the "Server Not Found - Hmm. We’re having trouble finding that site," error mes… (read more)

When loading a page from a domain I haven't recently visited, it will almost always return the "Server Not Found - Hmm. We’re having trouble finding that site," error message. If I reload the page, however, it will load. Sometimes I have to reload 2-6 times before it works, but it always eventually succeeds. When it does work, it often times fails to load certain elements like fonts, images, embedded videos, and occasionally whole stylesheets--things that often require calls to third party domain. Again, reloading the page (sometimes multiple times) will cause the page to load properly.

I have already tried:

  • Different browsers on same computer (issue does not occur)
  • Firefox on different computers with different OS on same network (issue does not occur)
  • Cleared cache (issue persists)
  • Troubleshooting/safe mode (issue persists)
  • Deleted prefs file (issue persists)
  • Disabled DNS prefetching (issue persists)

Asked by Jordan 1 year ago

Answered by cor-el 1 year ago

  • Solved
  • Archived

Firefox Android slows down after extended browsing session

I noticed that on a regular basis, Firefox Android slows down dramatically after 1 or 2 hours of browsing. The only fix of the problem is to force stop the browser and la… (read more)

I noticed that on a regular basis, Firefox Android slows down dramatically after 1 or 2 hours of browsing. The only fix of the problem is to force stop the browser and launch it again. This happens consistently as well after disabling extentions. Firefox is updated to the latest version, 110.

Asked by TA 1 year ago

Answered by TA 1 year ago

  • Solved
  • Archived

Thunderbird opens but accounts are gone

I am using Thunderbird 102.6.1. I used Thunderbird this morning and everything was fine. I shut my computer and it should have gone to sleep. When I returned tonight, it … (read more)

I am using Thunderbird 102.6.1. I used Thunderbird this morning and everything was fine. I shut my computer and it should have gone to sleep. When I returned tonight, it appears that Windows had updated and restarted the computer. I say all of this because Thunderbird may have been forced closed and this could be a source of the problem.

In any case, when I opened Thunderbird this evening, it opened to an account set up page. Home was opened in another tab, but all my accounts, folders, address books were missing. I looked in the profiles folder and it seems my profile is intact. It's like Thunderbird knew about my profile folder and thought it was loading it, but then it didn't actually load it at all. I've tried some various things but have yet to find a solution.

Asked by spheric1 1 year ago

Answered by spheric1 1 year ago

  • Solved
  • Archived

Thunderbird update (115.2.2) disconnects Gmail - Gmail accounts won't load/access

My Thunderbird updated to Supernova (115.2.2). I'm running Windows 11. Now my Gmail won't connect. I attempted to delete the Gmail and readd the account. I can't even add… (read more)

My Thunderbird updated to Supernova (115.2.2). I'm running Windows 11. Now my Gmail won't connect. I attempted to delete the Gmail and readd the account. I can't even add a Gmail account - I get the error:

Component returned failure code: 0x80004005 (NS_ERROR_FAILURE) [nsIMsgAccountManager.createIncomingServer]

Any thoughts/suggestions are welcome.

I'm even willing to revert to the previous version if given the opportunity and instruction. Thanks!

Asked by ayersc3 10 months ago

Answered by ayersc3 10 months ago