• Solved

Can I trust an update?

A few days ago Firefox automatically updated and destroyed all my logins and passwords and a huge amount beside. Yes, there was blurb about how to find them which involve… (read more)

A few days ago Firefox automatically updated and destroyed all my logins and passwords and a huge amount beside. Yes, there was blurb about how to find them which involved a file which did not exist on my system and the whole was not comprehensible.

I did ask for help but got nothing

Somehow, the next day my system had gone back to the earlier setup. Now Firefox wants me to update AGAIN!

Given my experience how can I trust Firefox not to destroy my data?

Asked by db 19 hours ago

Answered by jscher2000 15 hours ago

  • Solved

Thunderbird doesn't notify me for new mail in yahoo subfolders.

I use yahoo mail and have already updated thunderbird to the new required settings. I have set both server settings and smtp to OAuth2 and cookies are enabled. However, I… (read more)

I use yahoo mail and have already updated thunderbird to the new required settings. I have set both server settings and smtp to OAuth2 and cookies are enabled. However, I do not get notifications for emails landing in my subfolders (I have set yahoo filters), unless I check inside the subfolders. This happens for days and will only show when I look for myself. Before yahoo stopped supporting third-party applications, I used to get notified.

I also get the following message very often, but I don't know if it is related, but it was also not happening before the new yahoo server requirements. server imap.mai.yahoo.com has disconnected The server may have gone down or there may be a network problem

I use imap and TB 78.4 on windows 10.

Asked by lascetic 1 day ago

Answered by lascetic 1 day ago

  • Solved

Loss of some emails in one folder

I changed the name of a folder. Some time later I found that there were only a few emails in that folder where there had been many. I checked my Gmail account and they we… (read more)

I changed the name of a folder. Some time later I found that there were only a few emails in that folder where there had been many. I checked my Gmail account and they were there. How do I get them back into my TB folder?

Asked by r101gtx 1 day ago

Answered by r101gtx 14 hours ago

  • Solved

Firefox Refresh

I foolishly clicked on Refresh and when it was done I had lost all bookmarks and history. I am at my wits' end trying to get back to where I was and will never do that a… (read more)

I foolishly clicked on Refresh and when it was done I had lost all bookmarks and history. I am at my wits' end trying to get back to where I was and will never do that again. Considering I am 80 years old I know for a fact there are probably a lot of things I won't be doing again but I would like to just go back to where I was. I am no longer able to get into Facebook which isn't going to cause the Earth to spin off its axis but I have several friends I really enjoy staying in touch with and it isn't possible to even enter FB now. I have tried everything, read all directions, followed all orders, jumped through all hoops (great Kodak moment for those of you with cameras) and I have failed.

I know that someone here, probably many of you, are more knowledgeable with the way this works and I would just enjoy being able to contact these two friends and get their emails, the FB connection isn't all that important. Now my question is and feel free to laugh but could this Refresh have caused some glitch in the innards of something or other that would cause this problem?

If any of you could help out a senior here I would be most appreciative.

Thank you for even reading my whining and begging plea.

Gail

Asked by naturepreserve4 1 month ago

Answered by jscher2000 1 month ago

  • Solved

End-to-end encryption issue...

I have updated two e-mail clients to V.78. Both under OS-X. On the first I created a PGP certificate for one e-mail account and saved that. E-mails show the certificate… (read more)

I have updated two e-mail clients to V.78. Both under OS-X.

On the first I created a PGP certificate for one e-mail account and saved that. E-mails show the certificate attached with Open PGP. That worked just great.

On a mobile device I can see that certificate signed using Open PGP for encryption (obviously requiring PK exchange before encryption can take place).

On the other mac, previously equipped with several CACert Identity verification certificates for a number of accounts, I have installed the certificate exported from the first machine on its mirror account - that verifies ok - this is not a certificate import/export problem. BUT the account will not send using PGP. It defaults to S/MIME and then complains that the CACert ID certificate is non-existent or expired - in fact it was expired and was deleted months ago and so is now non-existent.

Note that on this second machine there are 5 or 6 accounts, three of which have CACert ID certificates but the account which I was working on with the PGP certificate is no longer covered by a CACert ID certificate although it was previously so covered.

Is there a way to force Thurderbird to just stick with the PGP encryption certificate and to not try to find a non-existent CACert ID certificate for this account (or at all)?

Best regards,

Ian Beeby

Asked by ian102 1 hour ago

Answered by ian102 1 hour ago

  • Solved

Something has gone wrong with my Firefox Browser. Can you please help?

The other day a few programs got downloaded by accident so I went to Control (Windows 10) and deleted them. I recall at the time that it also added an add on or two in my… (read more)

The other day a few programs got downloaded by accident so I went to Control (Windows 10) and deleted them. I recall at the time that it also added an add on or two in my Firefox Browser.

A couple of things are not working normally when I do a Google search with Firefox so I thought I should go back and delete the add ons that went into my Firefox which I didn't want.

But when I now go to tools and down to add ons all I get is a blank page.

I suspect the problem can be answer by deleting Firefox from my computer and downloading from the start but that will delete all the add ons that I have in the past put into Firefox and I cannot remember them all except Add Block, Webmail Ad Blocker and Adblock Plus.

Can someone please advise me but remember I am old and not at all computer savvy so any help will have to be in very basic description or guide.

Please ???????

Asked by avwood 9 hours ago

Answered by avwood 8 hours ago

  • Solved

Firefox Tabs and Menu Bar color changed to purple - how to change back to old colors?

Firefox Tabs and Menu Bar color changed to purple with the new version. How can I change them back to the colors I had in my old version which was White with black font?… (read more)

Firefox Tabs and Menu Bar color changed to purple with the new version. How can I change them back to the colors I had in my old version which was White with black font?

Asked by gblaca 1 hour ago

Answered by gblaca 1 hour ago

  • Solved

Secure connection failed

Hello, One website gives me a failed secure connection: An error occurred while connecting to www.cdkeypt.pt. PR_END_OF_FILE_ERROR This error is in Firefox but this site … (read more)

Hello,

One website gives me a failed secure connection:

An error occurred while connecting to www.cdkeypt.pt. PR_END_OF_FILE_ERROR

This error is in Firefox but this site doesn't work in any browser

I restart the pc when it re-enters the desktop if i open the browser before the computer fully starts the site works fine which makes me conclued that something is interfering with it and it most be an update or something because i didn't install anything new, but what? it is only this site that doesn't work all the others are working fine.

I tested opening the site in another pc in my network and it works fine.

I hope someone can help me,

Thanks

Asked by Mr_x 5 months ago

Answered by Mr_x 4 months ago

  • Solved

Filters disappear after uodated to Thunderbird 78

I have just updated to TB 78 on my Mac (running Catalina 10.15.7). I used to have quite a number of filters for each of my four IMAP email accounts. These have all vanish… (read more)

I have just updated to TB 78 on my Mac (running Catalina 10.15.7). I used to have quite a number of filters for each of my four IMAP email accounts. These have all vanished and I only have a SpamAssassin filter in each account.

How do I get the filters back?

Asked by filbert 16 hours ago

Answered by sfhowes 10 hours ago

  • Solved

Thunderbird look after update

How to change to classic look of Thunderbird, after today's update (78.4.0) tree of folders is black/white and I hate this very much. How to reverse it to how it looks be… (read more)

How to change to classic look of Thunderbird, after today's update (78.4.0) tree of folders is black/white and I hate this very much. How to reverse it to how it looks before update?

I need some colour...

Asked by a.h.porebski 1 day ago

Answered by sfhowes 17 hours ago

  • Solved

Installation questions: won't override serif fonts; bookmarks not showing in toolbar; all icons identical

Just installed the latest version of FF (82). Couple of questions I don't see answered in the knowledgebase: - I have all the font settings set to Arial or sans serif. Ho… (read more)

Just installed the latest version of FF (82). Couple of questions I don't see answered in the knowledgebase:

- I have all the font settings set to Arial or sans serif. However, some webpages, such as the NY Times, still show up in a serif font. How do I override that?

- My bookmarks aren't showing on the Bookmarks toolbar--it's blank. (I imported them in HTML from another browser.) The toolbar is on, but no bookmarks. Anyone know why?

- The bookmark icons are all the same gray circle. They change to the appropriate icon for the site if I click on them, but I can't click on all of my hundreds or thousands of bookmarks. Any way to get them to show the correct icon for each site?

Thanks.

Asked by trg12 9 hours ago

Answered by Wesley Branton 8 hours ago

  • Solved

cant log on to TB

Cant log into TB since 10/20. Nothing has changed since 2016. Using Att.net. Now I have to go thru yahoo and create an att email web based mail there. Iphone working norm… (read more)

Cant log into TB since 10/20. Nothing has changed since 2016. Using Att.net. Now I have to go thru yahoo and create an att email web based mail there. Iphone working normal. Web based Att mail working normal at yahoo. TB mail is not working. I get a pop up to enter master PW. and goes into a loop w/ the same results each time. No setting changes since I signed up in 2016. imap.mail.att.net 993 & outbound.att.net 465 ssl/tls accept cookies, etc. master password. Normal Passowrd. No changes since 2016 when this was created at TB. Now not working. Disabled Norton...no help. Same in Safe mode. Uninstalled & re installed...no help. Scanned with Norton, no issues. I have no idea what to do next or what caused prob. on 10/20 began, 4 years perfect performance....now this.

Asked by jasonwg1214 5 days ago

Answered by Toad-Hall 19 hours ago

  • Solved

Page Up key is not consistent.

On some sites, the Page Up key does not work properly or consistent. For example, on this site: https://www.worldometers.info/coronavirus/country/us/ When I page down to … (read more)

On some sites, the Page Up key does not work properly or consistent. For example, on this site:

https://www.worldometers.info/coronavirus/country/us/

When I page down to the bottom and page back up, it takes 19 Page Down keystrokes to get to the bottom. It take one to four Page Ups to get back to the top, and each of the Page Ups varies in distance.

This happens on some other web sites, but not all. It happens on this forum. Sometimes it takes more Page Up keypresses to get to the top than it did Page Downs to get to the bottom.

I'm using Firefox 82.0.2 on Windows 7. It happens in safe mode. It does not happen on Linux Mint.

Is there a setting or change I can make to get this to work properly?

Asked by bob197 11 hours ago

Answered by cor-el 9 hours ago

  • Solved

Firefox problems with specific web sites

Have used Firefox for years. Starting on Oct. 29, I am no longer able to log into my account at www.usbank.com using Firefox -- the Log In button is not working. I tried … (read more)

Have used Firefox for years. Starting on Oct. 29, I am no longer able to log into my account at www.usbank.com using Firefox -- the Log In button is not working. I tried Microsoft Edge and was able to log on.

Asked by larrydaleparker 17 hours ago

Answered by FredMcD 14 hours ago

  • Solved

Multiiple Thunderbird users

I have Windows 10 + Firefox + Thunderbird on a DELL desktop. I have my e-mail on Thunderbird; no problems. I would like to set up a FAMILY e-mail on Thunderbird and wonde… (read more)

I have Windows 10 + Firefox + Thunderbird on a DELL desktop. I have my e-mail on Thunderbird; no problems.

I would like to set up a FAMILY e-mail on Thunderbird and wonder whether a clean way to do it would be to set up a Windows 10 User Family and under that distinct user set up Thunderbird for Family's e-mail?

Asked by DollarBob 19 hours ago

Answered by Toad-Hall 19 hours ago

  • Solved

New Thunderbird version 78.4 will not connect to my isp - HughesNet - and will not download or send new email. How do I fix this?

New Thunderbird version 78.4 will not connect to my isp - HughesNet - and will not download or send new email. How do I fix this? Older version 68 worked just fine. I'… (read more)

New Thunderbird version 78.4 will not connect to my isp - HughesNet - and will not download or send new email. How do I fix this? Older version 68 worked just fine. I'm using Windows 7. At the suggestion of another article I checked the security settings on TB - they seem to be just fine. My address book is intact, and all the older emails downloaded also. Just can't get the new ones.

Asked by rbthorne 15 hours ago

Answered by rbthorne 9 hours ago