Where is my Yahoo?

When I launch Firefox, it refuses to open My Yahoo, which is the home page I have been using for many years. My.yahoo.com is still entered in Settings as my home page. Ev… (read more)

When I launch Firefox, it refuses to open My Yahoo, which is the home page I have been using for many years. My.yahoo.com is still entered in Settings as my home page. Even if I type the URL into a new tab, it will not load. I have now switched to Edge as my default browser and it is working just fine. I would like to go back to Firefox, but there is no way I can do that if it wont even let my use my preferred home page. This is the second time I have presented this problem. So far - no response. I can be reached at caribsailor@yahoo.com.

Asked by caribsailor 12 minutes ago

Emails with attachment won't send

My Thunderbird has just developed a major problem. When I send an email with no attachemnt, it goes out fine. When I send an email with an attachment it is not sent eve… (read more)

My Thunderbird has just developed a major problem. When I send an email with no attachemnt, it goes out fine. When I send an email with an attachment it is not sent even though it is listed in the "sent" folder. Does anyone know what's going on? Should I remove the program and reinstall it? Help!

Asked by jeananded 9 hours ago

Last reply by Matt 1 hour ago

Thunderbird

Double tap won't open Thunderbird messages on a Surface Pro tablet. Have to "select" message & "open" it. Can this bug be fixed please? Whereas a right mouse click wo… (read more)

Double tap won't open Thunderbird messages on a Surface Pro tablet. Have to "select" message & "open" it. Can this bug be fixed please? Whereas a right mouse click works fine with a mouse attached.

Asked by Admin 5 days ago

Last reply by Matt 1 hour ago

Some text is not visible with Dark Theme using TB 68

I use Dark Theme with TB 68. When I use the compose screen or when I reply to an email, there are 3 places that have text or maybe it's an image that is in blue but gets… (read more)

I use Dark Theme with TB 68. When I use the compose screen or when I reply to an email, there are 3 places that have text or maybe it's an image that is in blue but gets blocked from clear view by the dark theme. Too hard to read. They are....The From, the To and the subject fields that are in blue. I tried finding how to change color using UserChrome.css but have not found code that would change this color. Any help will be much appreciated....Thanks...

Asked by koisanic 2 days ago

Last reply by Matt 1 hour ago

Automatically follow detected online state does not work

Hello, I am now using Thunderbird 78.12.0 on a new MacMini with M1 and BigSur. Under the settings I have selected Automatically follow detected online state. But that opt… (read more)

Hello, I am now using Thunderbird 78.12.0 on a new MacMini with M1 and BigSur. Under the settings I have selected Automatically follow detected online state. But that options doesnot seem to work. Do I miss something? For security reasons I work as a user with Locations ; one location for Internet and Intranet, the other for only Intranet. In the “only Intranet” Location I have made both my Ethernet and my Wifi connection “inactive”, following the option “Make service inactive”.

Regards, Huib J. Plankeel Leiden, Netherlands

Asked by ql176909 4 hours ago

Last reply by Matt 1 hour ago

So tired of mail composing not being compatible with dark theme

I think it's been like this for a year or more now... dark theme in Windows 10 yields dark background in a Thunderbird, as it should, but Thunderbird never switches the t… (read more)

I think it's been like this for a year or more now... dark theme in Windows 10 yields dark background in a Thunderbird, as it should, but Thunderbird never switches the text to white, like all other software does.

Seriously tired of this.

Asked by eobet1 3 hours ago

Last reply by Matt 1 hour ago

Adding address from address book to template

This must be easy to do but I can't find an answer. I have a template, I open the template, how to I add an address from the address book to send the message. All my sear… (read more)

This must be easy to do but I can't find an answer. I have a template, I open the template, how to I add an address from the address book to send the message. All my searches give answers on how to save templates and how to open a template, but not an answer on this question. Thanks for any help.

Asked by kidzrback 1 day ago

Last reply by Matt 1 hour ago

Bookmarks

Hey people, in a prev version it was possible to open a bookmark from the list, press the back buttonn on the phone and be back in the bookmark list. This is not possibl… (read more)

Hey people,

in a prev version it was possible to open a bookmark from the list, press the back buttonn on the phone and be back in the bookmark list.

This is not possible in the newest version.

Or is there another way to do that, or did i missed a setting?

Thanks and sunny greatings from Vienna.

Alexander

Asked by Sr. Felice 3 hours ago

Last reply by Seburo 1 hour ago

Signing in to Outlook

When I sign in to Outlook, I have to refresh the page, then it tells me that the password is wrong (which it isn't), so I have to sign in twice to get my email account. … (read more)

When I sign in to Outlook, I have to refresh the page, then it tells me that the password is wrong (which it isn't), so I have to sign in twice to get my email account.

Asked by klavier46 1 hour ago

My Firefox x3 (on Win 10, Linux Mint and Android) not connecting to specific website, Edge does.

Since last weekend or thereabouts (17 July 2021) my Firefox on the 3 devices/platforms I use (see title) is not connecting to a specific website. Edge connects and is usa… (read more)

Since last weekend or thereabouts (17 July 2021) my Firefox on the 3 devices/platforms I use (see title) is not connecting to a specific website. Edge connects and is usable.

There is no error message, the screen in the tab remains blank and the activity indicator stops after a few seconds.

The website address is https://colony.litopia.com . The website is functioning and I have just used it, loaded images etc using Edge - I am a writer and use it every day, usually LOL.

All the other sites I use are ok, as is the main domain https://litopia.com . The hyperlink from the parent to the subdomain also hangs in the same way. I have spokent to other users of the site and they say it is ok, although it is noted as usually being a very slow site.

I have tried connection via cellphone router and wired broadband from different physical locations. Firefox troubleshooting not reporting any errors.

I use adblock on Win10 and Linux and have tried disabling that. FB container only on win 10. All platforms are up to date with Firefox. 90.0.2. I believe the issue arose when I went to 90.0

I haven't shared my data because the devices are disparate.

Comments appreciated, thanks.

Asked by projectpdq 6 hours ago

Last reply by FredMcD 1 hour ago

Firefox sends all my downloads to my "temp/local" folder and I don't know how to get my downloads - Help Please.

Hi all, Recently, everytime I go to download a file, firefox is sending my download to my "temp/local" file and I can't retrieve my downloads. I don't think I changed an… (read more)

Hi all,

Recently, everytime I go to download a file, firefox is sending my download to my "temp/local" file and I can't retrieve my downloads. I don't think I changed anything on my laptop, it seems that one day - it just switched to sending my downloads to my temp/local folder.

Does anyone know what is going on and how I can return this back to letting me "Open the file" and then "saving" it to my desktop - like I previously was doing?

I've been on google checking everything...but I felt like I wasgoing down a rabbit hole and changing this and that - and I'm afraid it might make things worse.

Any help would be most appreciated.

Thanks.

Kelly

Asked by kelly.macneill1 6 hours ago

Last reply by FredMcD 1 hour ago

Firefox videos stuttering

Hi, my Firefox has been acting weird when I try to watch certain movies on HBO Max and Amazon Prime they stutter terribly and I have no idea how to fix it, I have tried u… (read more)

Hi, my Firefox has been acting weird when I try to watch certain movies on HBO Max and Amazon Prime they stutter terribly and I have no idea how to fix it, I have tried uninstalling Firefox and reinstalling it, clearing addons and themes and such. My internet is 400 down 100 up, my PC specs are Windows 10, i7 9700k, GTX 2070

Any help is appreciated, Thank you

Asked by Garrettbartlett158 5 hours ago

Last reply by FredMcD 1 hour ago

More of a suggestion, Context Menu option to open tab in new window

So, if I want to open a tab that exists in my current open Firefox to a new window, or a new private window(Good for accessing an alt account without logging out a main a… (read more)

So, if I want to open a tab that exists in my current open Firefox to a new window, or a new private window(Good for accessing an alt account without logging out a main account), I have to right-click the taskbar icon for it, or the desktop icon, firefox's settings menu, or a keypress; navigate to the page, and log in.

It would be super convenient to send a tab to a new window or private window from right-clicking the desired tab, and selecting an option. Currently, (90.0..1), there is just a send to container option, which doesn't exactly accomplish what I am looking for.

This is purely QoL, but it would speed things up quite a bit.

Asked by 4g0tt3nSou1 4 hours ago

Last reply by FredMcD 1 hour ago

Slowness issues

I have a gamer computer with all the drivers updated and recently I have switched from chrome to mozilla for privacy reasons, I installed a couple of extensions like adbl… (read more)

I have a gamer computer with all the drivers updated and recently I have switched from chrome to mozilla for privacy reasons, I installed a couple of extensions like adblocker plus, Simple Translate, Awesome Screenshot, Lightbeam and I am realizing that it is considerably much slower than chrome ... I'm going to start deleting all the extensions to see what happens ...

Asked by ajl 2 hours ago

Last reply by FredMcD 1 hour ago

Window column width

Hello all, I regularly open up pop up windows to do my job, containing lots of column data. Until recently, the columns would squeeze down as small as they could - depend… (read more)

Hello all, I regularly open up pop up windows to do my job, containing lots of column data. Until recently, the columns would squeeze down as small as they could - depending on data field and font size - meaning the bottom scroll bar was unnecessary. However, in last 1-2 weeks(?) the data columns seem happy to spread themselves out menaing I always have to scroll right to see the last few columns. Is there anything like a 'make the columns fit if they're capable of doing' command/shortcut? Thanks all.

Asked by jrbraid 1 hour ago

System volume raised to 100% everytime firefox browser is focused no matter if there is a page opened in Windows 10

Hi! When I adjust a volume (Ej. 30%) elsewhere, when change the focus to Firefox browser, the volume automatically raised to 100% no matter if the page or pages are in b… (read more)

Hi! When I adjust a volume (Ej. 30%) elsewhere, when change the focus to Firefox browser, the volume automatically raised to 100% no matter if the page or pages are in blank or with content. And when I change to other application, the volume is back to original state (in this case 30%). Yes, it changes system volume, not the app volume. Searched all over internet and couldn't find solution.

Tried: - Deactivate all sound enhancement. - Deactivate sound lowering in call. - Change sound card (realtek to Nvidia) - Change output (back panel, front panel) - Updated drivers - Unplugged periphericals - Deactivate Control media via keyboard, headset, or virtual interface - Changed media.default_volume in about:config Nothing works

This only happen with Firefox and Chrome browsers. Microsoft edge, games and other multimedia apps has not problem.

I am using AMD Ryzen 5600X Asus TUF b550m 16GB RAM

Firefox 90.0.2 Windows 10, Version 20H2, Build 19042.1110

Hope we could find a solution. This is very annoying when using a headset. Regards

Asked by Axent 1 hour ago