Showing questions tagged: Show all questions

Firefox doesent work anymore

Hello If I open Firefox on my Smartphone it shows me blank site,see added screenshot. I did uninstall it already and new installation but still the same.This happen since… (read more)

Hello If I open Firefox on my Smartphone it shows me blank site,see added screenshot. I did uninstall it already and new installation but still the same.This happen since this morning. I use Huawai y7 Android 5,1 The image i send you ,suppose to be the google search site I can do it with any site its not readable. The only page which is working is the starting page of firefox AS I said I am using FF since 3 years on my phone worked perfect but since this morning no more Best regards Joachim Hof

Sorry my english i am german

Asked by joehof 6 hours ago

WidevineCdm plug-in

I typed www.netflix.com in the address line and Netflix tried to come up. But I got a huge black page with an error message. Error Code F7702-1003 At the top of the p… (read more)

I typed www.netflix.com in the address line and Netflix tried to come up. But I got a huge black page with an error message.

 Error Code F7702-1003 

At the top of the page in a thin yellow box it says

 The WidevineCdm plug-in has crashed. 

It suggested that I reload the page and the plug-in would reset itself. I did but it didn't.

How do I fix this problem?

Asked by sheralyn.lerner 3 hours ago

WideVine plugin crashing on Netflix

Today on my Netflix I received a "widevineCDM plugin has crashed" message. I went to the plugins and everything is updated even my FireFox. I have uninstalled and re-inst… (read more)

Today on my Netflix I received a "widevineCDM plugin has crashed" message. I went to the plugins and everything is updated even my FireFox. I have uninstalled and re-installed this app, but nothing has helped. Not sure what else to do. Any suggestions would be helpful. Thank you in advance.

Asked by sjsutherland89 1 hour ago

Some glitch

Hello! After a Fresh Win10 installation + Mozilla Browser + Kaspersky Anrivirus + 7Zip + WinUpdate to 20H2 + Skype + JivoSite web plugin... when i trying to scroll up/dow… (read more)

Hello! After a Fresh Win10 installation + Mozilla Browser + Kaspersky Anrivirus + 7Zip + WinUpdate to 20H2 + Skype + JivoSite web plugin... when i trying to scroll up/down personal folders menu in my IMAP mailBOX i have in 100% times some visual glitches. Its like a random black linse, triangle and frozen obsolete names. After hovering mouse over artifacts... its looks normal. As it should be.

thunderbird.exe-save-mode = All is OK. As it should be.

Regular run = glitches

Before reinstalling windows - all was a OK. All drivers in system - Win10

Reinstalling Thunderbid didnt help. Any suggestions for me?

Asked by aleyjjj 23 minutes ago

Message signature blocked by Thunderbird

Hello, In Thunderbird, I've added a signature (Tools > settings). When I send an message, there is no problem : the signature is wel present below the message. But, wh… (read more)

Hello,

In Thunderbird, I've added a signature (Tools > settings).

When I send an message, there is no problem : the signature is wel present below the message.

But, when I send a message from the "templates" I have created before, Thunderbird send me an error message (see in attached picture), which means that Thunderbird cannot find the signature file I suppose. I'm asked to deblock the file but when I click on the error message nothing happens.

Can you please help me solving this problem ?

Thank you very much,

Asked by guillaumecristallo 23 hours ago

Frozed Thunderbird Email Program

It takes a long time to load Thunderbird. When it does load, it goes to to "trash" and I cannot do anything on the screen. In the box where the subject of the emails shou… (read more)

It takes a long time to load Thunderbird. When it does load, it goes to to "trash" and I cannot do anything on the screen. In the box where the subject of the emails should be is a 4 inch line that is shaded in grey. I have no idea on how to get rid of this line. I guess I'm just jinxed, when ever I take my car in for service, the service tech always responds to me with this comment. "I have never seen that problem before." Can anyone help this computer challenged old man? Thanks in advance. Chuck dld@teleport.com 503 579 1046

Asked by dld12 19 hours ago

PDF attachments get deleted in Drafts

I've been using Thunderbird for 5+ years, and I've never seen anything like this. It just started today. When I save an e-mail as a draft and reopen it, any attached PDF… (read more)

I've been using Thunderbird for 5+ years, and I've never seen anything like this. It just started today. When I save an e-mail as a draft and reopen it, any attached PDF files are no longer attached. If I look at a Print Preview, I still see all the attachments. When I reopen it, it's not in the Attachments box, and if I send it, it does not get sent. Stranger still, it matters how the attachments are ordered. If I have 5 items and the third one is a PDF, it deletes itself and the 2 after it on the list, but the first two are still there. I've tried dragging the files to change the order, and it only has to do with the location of the PDF. It also only happens when saving drafts, if I just attach a bunch of files and send, it works fine. I am running T'bird 78.10.0 (32-bit), and I have uninstalled and reinstalled. Still happens. Thank you for any ideas. Tim

Asked by melcohen 15 hours ago

TB 78 upgrade - cannot send emails. Already changed security.tls.version.min = 1

Everything was good with the world, then I stupidly upgraded TB! I can receive emails from my two accounts (Gmail and another), but I cannot send emails from either. I ha… (read more)

Everything was good with the world, then I stupidly upgraded TB!

I can receive emails from my two accounts (Gmail and another), but I cannot send emails from either. I have changed the security setting in Config Editor, but it made no difference. I have already disabled the two add-ons I use (Expression Search - NG; Remove Duplicate Messages). I closed TB and re-opened it and it made no difference.

In the email box when I type in the address bar it doesn't recognise email addresses from my address book any more, and tab does not move the cursor from the "To" box to the "Subject" box. i.e. its not just that it refuses to send.

I have attached a screenshot from the error console and any help would be very much appreciated!

Asked by zozimus 9 hours ago

How do I open Password protect PDFs within Thunderbird

I often get emails from Bank as password protected. I have to download them and open from explorer so that I can enter the password. If I click on the PDF icon within Thu… (read more)

I often get emails from Bank as password protected. I have to download them and open from explorer so that I can enter the password. If I click on the PDF icon within Thunderbird I don't see an option for entering password. I just see the error as attached.

Is there any way to make thunderbird ask for password within the interface itself?

Asked by Anantha Narayanan 9 hours ago