Showing questions tagged: Show all questions

CUTIL-UND null null

Win 10 / Firefox V: 81.0.2 / Runing Kaspersky Total Security 21.1.15.500 After entering User ID & PW on Chase.com the screen has a blue bar and the tab shows: CUTIL-U… (read more)

Win 10 / Firefox V: 81.0.2 / Runing Kaspersky Total Security 21.1.15.500 After entering User ID & PW on Chase.com the screen has a blue bar and the tab shows: CUTIL-UND null null. Does not go to account screen. Chase does work on Chrome. Any help is appreciated

Asked by Jems99 13 hours ago

paypal "cart" interface

Hi There, I'm on the firefox beta channel presently v82.0 using web browser on mac v10.15.7 and using this website "https://www.roadstercycle.com" which uses a paypal car… (read more)

Hi There, I'm on the firefox beta channel presently v82.0 using web browser on mac v10.15.7 and using this website "https://www.roadstercycle.com" which uses a paypal cart for shopping. Seems every time i add something to the cart it makes a "new" cart so i can never get more than one item in it. I have no problems with Safari - so its something to do with Firefox as opposed to the website (methinks.) I restarted firefox in "safe mode" and the problem still persists. I disabled "enhanced tracking protection" as well to noavail.

Like with most things its probably not a bug but a feature but I'd be curious to get your take on it.

Thanks, Stephen

Asked by spragues 12 hours ago

LDAP lookups still broken since 78 upgrade problems

Hi-- Back on this question: https://support.mozilla.org/en-US/questions/1295662 I reported back when the most critical issues from 78 stopped making Thunderbird completel… (read more)

Hi--

Back on this question: https://support.mozilla.org/en-US/questions/1295662

I reported back when the most critical issues from 78 stopped making Thunderbird completely unusable, after a couple of bug fix updates came out.

But my last post/question still hasn't been acknowledged or addressed--LDAP address books now do show up in the list, but I haven't gotten a working LDAP lookup since 78 disrupted everything. The fixes to everything else in the Address Book don't appear to have corrected whatever's wrong there.

As noted in the original comment, lookup of user certificates for encrypting emails has been questionable for a while, but at least core functionality of user lookups had been working up until 78.

Before now I was the only one I knew definitely experiencing this but I just got a note from someone asking about the same broken LDAP behavior and it's definitely something that should work.

Every time I try to do a search I get prompted to authenticate vs the LDAP, then the popup goes away and nothing happens.

Thanks.

Asked by dyer216 12 hours ago

Panning and other controls problems with embedded maps (google and open street map)

For sport, I use Strava, Garmin Connect, Komoot, Runkeeper that all use embedded maps. They use either openstreetmap or google. On the main google maps, I can pan the map… (read more)

For sport, I use Strava, Garmin Connect, Komoot, Runkeeper that all use embedded maps. They use either openstreetmap or google. On the main google maps, I can pan the map (click the map, hold it and then move the view), on the embedded maps within these website, I cant navigate by clicking and dragging. (It is the same on the main openstreetmap site (although this is how it is supposed to work, when i try the same in the chrome browser it does work).

When I try it in chrome, the panning works for these site. There must be some mouse setting that I am missing.

I already tried restarting firefox with all addons off and turning off hardware acceleration.

cheers, Gerard

Asked by Gerard 12 hours ago

Firefox öffnet immer wieder ein neues Fenster

Problem im Firefox Browser Immer wieder öffnet sich ein zusätzliches Fenster, das allerdings weiß bleibt ohne Inhalte. Zuerst ist in der Adressleiste das zu sehen: http:/… (read more)

Problem im Firefox Browser

Immer wieder öffnet sich ein zusätzliches Fenster, das allerdings weiß bleibt ohne Inhalte. Zuerst ist in der Adressleiste das zu sehen:

http://127.0.0.1:42401/lp?u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

Das wird dann nach etwa einer Sekunde zu: https://www.exsalut.com/v2/index.php?wm=%7Eu%3CU%60%7DO&pub=wu%3CU%60%7DO&ci=%3BG%5Dv%2FSq%3A&ppos=ww9Gi&l=k%7B&ve=8&an=Xil%23K&id=41957816409559210160666061561591261076&its=9F%5Bp%2AMo5d4bA%24QD%3BwhPWbRX&phash=23ly5d047e081a3b25d0d1552623b38823bb031d027abf852f7c3b9e76a9c6811c52

Asked by HW.Orths 11 hours ago

I've changed my Gmail Password and TB won't accept it

Hi I changed my gmail password with 2 step Verification, but TB keeps refusing the new password. I click on anything that would initiate a change and immediately get a… (read more)

Hi

I changed my gmail password with 2 step Verification, but TB keeps refusing the new password.

I click on anything that would initiate a change and immediately get a request for the password.

I immediately get an error message requesting I re-submit it, but it just keeps giving me the same error message.

I went into my google account and switched off Gmail giving access to TB, so that when I go back into TB it goes into the routine to reconnect with GMail, requiring me to log into my Google account an "Allow Thunderbird to have access." after which Google says TB again has access to gmail.

But when I go back in to TB it's still giving me the above error messages. I've tried closing and reopening TB but made no difference. Not sure what to try next.

Thanks Kirk

Asked by kirk.digitale 7 hours ago

Thunderbird bug

For the past week, my email folders have stopped displaying their contents. I have tried the repair function but the repair does not last. Should I delete and re-instal… (read more)

For the past week, my email folders have stopped displaying their contents. I have tried the repair function but the repair does not last. Should I delete and re-install the programme?

Asked by michaeleric.j 6 hours ago

Sharing to Facebook

Since Facebook imposed its new version on users, I find that often, when I share something from an external source (like a newspaper article), as soon as I post it and th… (read more)

Since Facebook imposed its new version on users, I find that often, when I share something from an external source (like a newspaper article), as soon as I post it and the popup disappears, Firefox immediately opens a new tab that says 'close this tab to continue'. It's very irritating. Does anyone else have this problem, and is there a fix for it? Thanks in advance

Asked by carrie.silversmith 18 hours ago

Google Meets keeps disconnecting in the middle of a meet only on Firefox

Whenever I go into a google meet for school, it doesn't work the same as it did on Microsoft Edge or Chrome. In Firefox, I keep getting disonnected at random times and so… (read more)

Whenever I go into a google meet for school, it doesn't work the same as it did on Microsoft Edge or Chrome. In Firefox, I keep getting disonnected at random times and some parts of the page are completely broken. I've sent a lot of messages using the feedback button in google meets, but they seem to be doing nothing. I don't want to switch to Chrome or Microsoft Edge anytime because Firefox is the best. Please help, thanks.

Asked by noobishply 18 hours ago

garbled text display towards end of long page

Hi! For quite some time I run Firefox in KDE over wayland using Gentoo package. Recently I enabled webrender to fix bad flickering while loading sites, and while that wor… (read more)

Hi!

For quite some time I run Firefox in KDE over wayland using Gentoo package. Recently I enabled webrender to fix bad flickering while loading sites, and while that worked I now see garbled text display towards the end of longer web pages. I do not remember which Firefox version it was when I switched on webrender, but the issue persists through a few recent Firefox upgrades till my current 81.0.2 (this is Gentoo linux build)

Attached screenshot is of the bottom of this page https://cdn.kernel.org/pub/linux/kernel/v5.x/ChangeLog-5.8.15 While top of page is always good looking, garbled text starts somewhere towards the end of page.

I'm not sure if this is a new issue or the same one as in bug 1667534.

Is there any easy option to fix this, or this should be filed as new bug?

Asked by igor.v.kovalenko 17 hours ago

Override "Dangerous Directories" (for mail storage) [Linux]

Dangerous Directories provides no resolution for use cases where durable profile storage is neither required not desired. On our Linux Thin Clients, we really don't want … (read more)

Dangerous Directories provides no resolution for use cases where durable profile storage is neither required not desired.

On our Linux Thin Clients, we really don't want applications writing _much_ to users' home directories in writable Flash. Firstly because it increases image size; secondly it leaves behind (or adds to the problem of clearing-up what's left behind by one user), and thirdly, we've seen Thin Clients that use cheap Flash eventually fail from heavy r/w.

Seems we either need a way of overriding Thunderbird's deprecation or at least disdain for /tmp or better-understand the intentions of Thunderbird's developers for handling this use case.

To us, /tmp seems "just right" -- i) faster r/w performance for potentially huge MBOX format files ii) cleans itself up; iii) doesn't trash the Flash.

TIA

Asked by mj162 16 hours ago

Adding email address hosted by enom.com

Hi, I am trying to direct my work email address that is hosted by enom.com (domain name @litencyc.com provided by Bulkregister), but despite following all steps correctly… (read more)

Hi, I am trying to direct my work email address that is hosted by enom.com (domain name @litencyc.com provided by Bulkregister), but despite following all steps correctly I am unable to log in to the server. The email address is cristinasandru@litencyc.com, and both the incoming and outgoing servers are mail.enom.com. I am able to access my account on their webmail, so my password is definitely correct, but when I try to add it to Thuderbird (which I had used as an email client for over 10 years now), it checks the manual configuration, finds the correct port numbers, but when I click 'done' it keeps telling me 'unable to login at server. Probably wrong configuration, username and password'. But all are correct - I checked the enom help page as well, and all data I entered is correct. I tries both SSL/TLS and all the other options, but in vain. I'm totally stuck and don't understand what I'm doing wrong. Any help will be much appreciated!

Asked by chrisandru 16 hours ago

Firefox in a multi-user enviroment, locks up and becomes unresponsive

I am running Firefox inside Windows Virtual Desktop and I have had several issues with performance. At times the I will only have 6-8 tabs open and the entire applicatio… (read more)

I am running Firefox inside Windows Virtual Desktop and I have had several issues with performance. At times the I will only have 6-8 tabs open and the entire application locks up and is unresponsive. I'm unable to do anything until I can kill it from Task Manager. Even after I have stopped the process it appears that there are still processes under my user that don't go away. In the same manner, I've had the browser lock up and the screen goes completely white and again has to be closed out through task manager. I have turned off Hardware acceleration, turned off any proxy option, only have last pass running as an add-on and I'm running the latest version.

Any help would be appreciated!

Asked by s.michael.dunn 15 hours ago