Showing questions tagged: Show all questions

Secure Connection Failed on Google websites

Hi, I keep getting the "Secure Connection Failed" error message on Google websites (search engine, Gmail, Agenda, Meet, etc.). Usually I can first access the website fin… (read more)

Hi,

I keep getting the "Secure Connection Failed" error message on Google websites (search engine, Gmail, Agenda, Meet, etc.). Usually I can first access the website fine for while, but after a few minutes I get a "you're offline" popup and refreshing the page gives the error. Sometimes I get the error right away.

I've seen many others ask that question, and I've tried this: - enable/disable ocsp stapling - enable/disable HTTP3 - empty the cache

Some other facts : - There is no additional info on the error page (it's not one of the "SSL version unsupported" or "Add an exception" pages) - I'm on Windows, with the latest Firefox version (although this problem has been going on for a while) - The only antivirus is Windows Defender - I'm not behind a proxy or VPN - This happens at work, and at least 3 of my colleagues have the issue - It sometimes happens on non-Google websites, but very rarely - Firefox for Android works fine on my phone on the same WiFi network

I appreciate any help in resolving this, it's getting to the point where I have to use Chrome to work.

Cheers,

Asked by clement.masson 1 month ago

Last reply by FredMcD 1 month ago

Video playback does nothing in Developer Edition 92.0b5

HTML5, YouTube, and Netflix video playback does nothing Playing HTML5, Youtube, or Netflix video does not work at all for me - Netflix throws an error code, while Youtube… (read more)

HTML5, YouTube, and Netflix video playback does nothing

Playing HTML5, Youtube, or Netflix video does not work at all for me - Netflix throws an error code, while Youtube and HTML5 simply never stop loading.

I've tried

  • Starting Firefox in Troubleshoot Mode
  • Clearing the cache and cookies for the given website
  • Refreshing Firefox

On the chromium-based edge browser, video playback works normally.

DRM-controlled content playback is enabled, hardware acceleration is disabled, allowing auto-play doesn't help, and neither does disabling Tracking Protection.

Asked by Ilari Suhonen 3 months ago

Last reply by jonzn4SUSE 3 months ago