Showing questions tagged: Show all questions
  • Solved

SaveFrom.net Helper

The other day I downloaded SaveFrom.net Helper but then shortly after I deleted it. The program was deleted from the computer except that the green line with the program … (read more)

The other day I downloaded SaveFrom.net Helper but then shortly after I deleted it. The program was deleted from the computer except that the green line with the program name shows as an extension on the bar at the top of the Firefox page.

I cannot delete it. If I delete it once it reappears next time I load Firefox. The extension does not show up in add ons and extensions in Tools Firefox.

I have read an earlier reply that suggests delete Firefox and reinstall Firefox and that will get rid of it.

However, I am not anxious to try that as over time I have already extensions ad add ons and other customisation of Firefox, including all my bookmarks and I don't want to lose these and start again.

So here is my question. As the program is deleted and as their extension does not show up in Tools and then adddons, can I assume that the existence of the program name as an extension on one of the title bars at the top of Firefox is just an irritation and that this SaveFrom program cannot in any way add or do anything to my computer?

I can then live with it rather than deleting Firefox and starting again.

I would be so grateful for your help.

Thank you.

Asked by avwood 1 month ago

Answered by jscher2000 1 month ago

  • Solved
  • Locked
  • Archived

"PRINT PREVIEW" is gone !!!

The "PRINT PREVIEW" option I have found under the "FILE" drop down is GONE!!! I Please tell me HOW to get it back (or at least find it somewhere else)! I absolutely DEPE… (read more)

The "PRINT PREVIEW" option I have found under the "FILE" drop down is GONE!!! I Please tell me HOW to get it back (or at least find it somewhere else)! I absolutely DEPEND on this function for processing orders and printing packing slips !!!!

This is NOT an improvement for me!!! This is absolutely horrible!

Asked by timestreasures 9 months ago

Answered by cor-el 9 months ago

  • Solved
  • Archived

We are sorry, but you do not have access to Google Maps. Please contact your Organization Administrator for access.

I have used/accessed Google Maps for years - so many I can't remember and now today I get this message We are sorry, but you do not have access to Google Maps. Please con… (read more)

I have used/accessed Google Maps for years - so many I can't remember and now today I get this message

We are sorry, but you do not have access to Google Maps. Please contact your Organization Administrator for access.

Is this a FireFox muck up or what?

Asked by Bill 8 months ago

Answered by jscher2000 8 months ago

  • Solved

Missing symbol button

How can i get to see back the symbol button that were missing in some website in my phone? For example in animixplay.to website the start button,fast forward button,the q… (read more)

How can i get to see back the symbol button that were missing in some website in my phone? For example in animixplay.to website the start button,fast forward button,the quality symbol button ,etc are missing..it suppose to have the symbol button like the picture..

Asked by A2112 2 months ago

Answered by Seburo 1 month ago

  • Locked
  • Archived

Facebook

Why in this browser only Facebook shows pages like this instead of the normal dark mode? This problem does not exist in other browsers, it only happens on Facebook … (read more)

Why in this browser only Facebook shows pages like this instead of the normal dark mode? This problem does not exist in other browsers, it only happens on Facebook

Asked by bosman280 8 months ago

Last reply by Seburo 8 months ago

  • Solved
  • Archived

Web pages do not resolve

There has been a sudden failure to resolve the graphics of websites I attempt to access in Firefox. I am using a Galaxy tab S2 with android 5.0.2. Any attempt to view a w… (read more)

There has been a sudden failure to resolve the graphics of websites I attempt to access in Firefox. I am using a Galaxy tab S2 with android 5.0.2.

Any attempt to view a website which uses graphics produces a few blocks of colour and maybe some black dots where the text is meant to be. This is a sudden change in performance. I don't get the same problem on other android devices or with windows 10.

Repeated uninstall / reinstall cycles have not improved matters. Firefox nightly produces the same result. It is possible that there is some incompatibility with a recent Guardian (newspaper) beta installation but that has been replaced with the stable public version without any improvement in Firefox performance. There are no associated crash reports.

Can anyone offer any assistance in diagnosing what is going on and correcting the problem please

Asked by mmp144 7 months ago

Answered by Seburo 7 months ago

  • Solved
  • Archived

Youtube gives problem on Firefox, but not on Opera. Solutions?

when I type a comment on youtube, the text often "lags", the letters appear all together after a while, if I try to send the comment I get an error, and if I try to subsc… (read more)

when I type a comment on youtube, the text often "lags", the letters appear all together after a while, if I try to send the comment I get an error, and if I try to subscribe a channel I cannot, instead I get prompted to login while I am already logged. This is going for months, right now the only fix seems to switch to Opera... Can you guys provide solutions to this?

Asked by marcus.aseth 10 months ago

Answered by jonzn4SUSE 10 months ago

  • Solved
  • Archived

Firefox 84.0.1 (64bit) won't load my website

My business website wont load in the latest (84.0.1 - 64bit) version of Firefox for Windows. The previous version -84.0.0 did work. Chrome is just fine and much faster,… (read more)

My business website wont load in the latest (84.0.1 - 64bit) version of Firefox for Windows. The previous version -84.0.0 did work. Chrome is just fine and much faster, but my preference is for FF. The home page loads (reluctantly), but manuy o the other pages won't load at all. I have ghostery installed but disabled, but this hasn't been an issue previously, and I have tried it with out this add-in, and it made no difference. I don't want to go to Chrome!

Asked by murray8 11 months ago

Answered by jscher2000 11 months ago

  • Solved
  • Archived

Certain websites don't work in Firefox but work in other browsers.

I'm using Firefox 85. Windows 10. Started happening 2 days ago. I've come across some sites that are giving me errors, but they work fine in chrome. Things I've tried: … (read more)

I'm using Firefox 85. Windows 10. Started happening 2 days ago.

I've come across some sites that are giving me errors, but they work fine in chrome.

Things I've tried:

  • Restarting computer
  • Restarting router
  • Disabling Firefox addons
  • Clearing all cookies + history
  • Clearing cache

Below is what happens when I try to sign into the Playstation Store. Also getting similar 406 error trying to access Yamazaki Home

Example: When I click "SIGN IN" on the Playstation Store page, I'm met with a 406 error.

These are the headers that are returned.

Response Headers. Cache-Control no-cache, no-store, max-age=0, must-revalidate Connection keep-alive Content-Length 38 Content-Type application/json;charset=UTF-8 Date Sat, 30 Jan 2021 20:01:40 GMT Expires 0 Server nginx Strict-Transport-Security max-age=31536000 ; includeSubDomains X-Content-Type-Options nosniff, nosniff X-CorrelationId c22fffff-05c7-4d2c-81c0-699bbba555c3 X-Frame-Options DENY X-Psn-Correlation-Id c22fffff-05c7-4d2c-81c0-699bbba555c3 X-Psn-Request-Id 8b5177d1681a03522a5a687f9de05f18 X-RequestId 8b5177d1681a03522a5a687f9de05f18 X-XSS-Protection 1; mode=block

Request Headers Accept text/html,application/xhtml+xml,application/xml;q=0.9,*/\*;q=0.8 Accept-Encoding gzip, deflate, br Accept-Language en-US,en;q=0.5 Connection keep-alive DNT 1 Host ca.account.sony.com Referer https://store.playstation.com/en-us/latest Upgrade-Insecure-Requests 1 User-Agent Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; Win64; x64; rv:85.0) Gecko/20100101 Firefox/85.0

Asked by Hugh 10 months ago

Answered by Hugh 10 months ago

  • Solved
  • Archived

Some Form Text Boxes On Website Do Not Appear Using Firefox

I use a website (u-bill.com) to access my Product and Account information for software I purchased. To find my purchase I need to enter my email address and 1 of 3 other … (read more)

I use a website (u-bill.com) to access my Product and Account information for software I purchased. To find my purchase I need to enter my email address and 1 of 3 other items of information: Last 4 digits of CC; Order ID Nr; or Password. I am able to enter my email address but the text boxes for the other 3 do not appear. This only happens when I use Firefox as it is my preferred browser. I am able to enter the information in the form using Chrome. A search of possible fixes suggested disabling "hardware acceleration". I tried that and it did not work. Today was the first time I tried to access this information although I have had the account for 1 year so I do not know if Firefox ever was able to access it. I am using Firefox V 87.0 (64 Bit) and Windows 10. Here are two screen shots: #1 is the form using Firefox. #2 is the form using Chrome.

Asked by bruceburns12 8 months ago

Answered by ·´¯`·...¸>-)))º> ~dbben 8 months ago

  • Solved
  • Archived

Browser

I have been running this site,:www.MeWe.com", on fox fire for a long time but yesterday all I get is a white page. Other browsers open it but not Fox Fire? What went wro… (read more)

I have been running this site,:www.MeWe.com", on fox fire for a long time but yesterday all I get is a white page. Other browsers open it but not Fox Fire? What went wrong?

Asked by idithere 6 months ago

Answered by idithere 6 months ago

  • Solved

Instagram Displays Texts in Icon and posts

Whats happening? I have already ticked "websites using their own fonts" Icons and Posts are displayed with text with no reason? Some stories you can see bust most of them… (read more)

Whats happening? I have already ticked "websites using their own fonts"

Icons and Posts are displayed with text with no reason? Some stories you can see bust most of them are not displayed

Its the only site that has problem in firefox and you cant even do something, firefox turns it into a broken site.

Asked by lostre5 1 week ago

Answered by cor-el 1 week ago

  • Solved
  • Archived

etsy.com will not load for the last two days. only i firefox.

firefox won't load any pages of etsy.com for approximately the last two days. although the site's logo appears on the browser tab, the browser window itself is a blank w… (read more)

firefox won't load any pages of etsy.com for approximately the last two days.

although the site's logo appears on the browser tab, the browser window itself is a blank white page, no error message, no spinning wheel, and the full webpage address showing in the address bar.

help.etsy.com loads fine, although in reality, that directs to a zendesk domain.

etsy.com loads fine on other browsers and isn't showing outages on down detector, etc.

i have cleared the cache, cookies, etc., closed and reopened the browser, made sure i'm using the latest version, ran a malware scan, made sure there are no permissions, rules, add ons, apps, or other things that are interfering with the site loading.

i have not changed any of my firefox settings in the last year, besides automatic updates. antivirus also up to date and i don't appear to have any malware.

any ideas?

(also providing this info to etsy.com, in case the issue is 100% on their end.)

thanks in advance for any insights.

Asked by firefoxfan 11 months ago

Answered by firefoxfan 11 months ago

  • Solved
  • Archived

How can I craft a link to work in other browsers when clicked in Firefox?

We have Firefox ESR deployed in our Enterprise. Our core financial banking system runs on Firefox. Our Intranet page has special javascript code to take advantage of IE… (read more)

We have Firefox ESR deployed in our Enterprise. Our core financial banking system runs on Firefox. Our Intranet page has special javascript code to take advantage of IE's ActiveX so if one were to launch IE, the default page (our intranet) has an icon to our core banking system and if clicked the script uses ActiveX and runs this code: ar oShell = new ActiveXObject("Shell.Application"); var commandtoRun = "C:\\Program Files\\Mozilla Firefox\\firefox.exe" ; oShell.ShellExecute(commandtoRun,"https:/path-to-core-system-web-ui","","open","1"); }

So when they click on the icon which is basically an img with the style of cursor: pointer; it does an onclick launch to that code which launches firefox to the web command. If you open our Intranet page in Firefox or Chrome then ActiveX does not run so it just launches in a new tab the link to our core system.

This week (1/19) we are going live with a new loan origination system. The LoS system vendor claims they want us to use Chrome for their system. Well a few months ago we changed the default browser to Firefox with GPO's and now the issue is our Intranet page opens in Firefox (which works great) as any other, but how can we craft our link to open the Loan Origination System in Chrome? I call B.S. that is only works in Chrome. It seems to work in Firefox to me, but that's all they want to support so if we need help they won't help us unless we are using it in Chrome. I know I'm not happy about it either. I'm just happy to be rid of IE finally. I like Firefox (and Chrome) but if I can do any tricks to craft a link, maybe a javascript function to launch something like commandtoRun = "C:\\Program Files (x86)\\Google\\Chrome\\Application\\chrome.exe", along with the argument with the LoS web URL, that would be great.

Thanks!

Asked by kjstech 10 months ago

Answered by jscher2000 10 months ago

  • Solved
  • Archived

Cant open any google site in Firefox

Hi Since yesterday 2-Feb-21, i cant open any Google sites (Search engine, Photos, Drive, mails etc)! I have no idea how this happened. showing below message once i enter … (read more)

Hi Since yesterday 2-Feb-21, i cant open any Google sites (Search engine, Photos, Drive, mails etc)! I have no idea how this happened. showing below message once i enter Google.com

Did Not Connect: Potential Security Issue

Firefox detected a potential security threat and did not continue to www.google.com because this website requires a secure connection.

What can you do about it?

www.google.com has a security policy called HTTP Strict Transport Security (HSTS), which means that Firefox can only connect to it securely. You can’t add an exception to visit this site.

The issue is most likely with the website, and there is nothing you can do to resolve it.

If you are on a corporate network or using anti-virus software, you can reach out to the support teams for assistance. You can also notify the website’s administrator about the problem.

Someone could be trying to impersonate the site and you should not continue.

Websites prove their identity via certificates. Firefox does not trust www.google.com because its certificate issuer is unknown, the certificate is self-signed, or the server is not sending the correct intermediate certificates.

Error code: SEC_ERROR_UNKNOWN_ISSUER

View Certificate

Asked by Mamun 10 months ago

Answered by jscher2000 10 months ago

  • Solved
  • Archived

Firefox can't load some websites but other browsers can in Windows 10 (version 20H2)

Dear Community, I have problem with my Firefox version 86.0 (64-bit). I have Windows 10 20H2 64-bit operating system. Firefox can't load some websites. For example I can… (read more)

Dear Community,

I have problem with my Firefox version 86.0 (64-bit). I have Windows 10 20H2 64-bit operating system. Firefox can't load some websites. For example I can load https://allegro.pl/ but I have problem sometimes with this website: https://allegro.pl/myaccount/newpayments_incoming.php

If you go there and use F5 key on keyboard (refresh website) sometimes this can't load. On other browser I don't have this issue. This very frustrated me because I can't work. On Windows 10 1909 on older machine (another computer) I don't have this issue with my firefox (this sam 86.0 version). So this is probably problem only with Windows 10 20H2.


Steps to reproduce:

1) Open new tab and go here: https://allegro.pl/myaccount/newpayments_incoming.php 2) Log in to your account for Allegro website (without account you can't load website) 3) When website loads normally you must refresh this website (F5 key on keyboard) few times (you must be patient, sometimes this can take some time) 4) When website can't load or it's load partly you can see that this stops loading when it try connect to analytics.google.com so I think that it is very strange behavior.

On other browsers on Windows 10 20H2 version this website works without issue. Only with Firefox I have a problem. On Windows 10 1909 version on another machine I can't notice this issue. Also on Ubuntu I don't have any problems with this website with firefox.

Can you fix it? I can't work on my computer with Windows 10 20H2 system. I musted to switch to another browsers (Google Chrome, Microsoft Edge). I contacted with owner of the website but this is not the first problem with Firefox on Windows 10 20H2 so you should fix it. I remember that I had some similar problems on another websites but I don't remember what was address for these websites.

Actual results:

Sometimes I can't load this website on Windows 10 20H2 64-bit: https://allegro.pl/myaccount/newpayments_incoming.php

When website can't load or it's load in a part you can see in the bottom of the browser that this stops when it try connect to analytics.google.com so it is very strange behavior.

This can be not problem only with this website.

Expected results:

I should load this website always: https://allegro.pl/myaccount/newpayments_incoming.php


I hope that you can fix it.

Asked by Peter 9 months ago

Answered by Peter 5 months ago

  • Solved
  • Archived

No text showing, only images from today on one news website.

I haven't installed any new Add-ons for over a year but suddenly today the Telegraph.co.uk website is only displaying images. I disabled all Add-ons, re started FF but th… (read more)

I haven't installed any new Add-ons for over a year but suddenly today the Telegraph.co.uk website is only displaying images. I disabled all Add-ons, re started FF but that hasn't fixed it. Safari is okay though. Mac 10.11.6 and FF 78.10.1esr Thanks for any tips, can't do without a proper newspaper. Kryters.

Asked by kryten 6 months ago

Answered by kryten 5 months ago