Showing questions tagged: Show all questions
  • Solved

Thunderbird 78.5.0 stopped retrieving new mail. SOLVED caused by ESET security

Long time thunderbird user. 78.5.0 has been functioning on up to date windows 10 laptop up until this morning. It will not retrieve any new mail. No error messages. T… (read more)

Long time thunderbird user. 78.5.0 has been functioning on up to date windows 10 laptop up until this morning. It will not retrieve any new mail. No error messages.

Tried reboot. Tried uninstall/reinstall. No change.

Thunderbird 68.12.0 on a windows 7 desktop on the same home network is working fine. Not sure what else to try here. Any thoughts?

Asked by olgoat52 1 day ago

Answered by olgoat52 1 day ago

  • Solved

Suddenly, I cannot receive messages, and outgoing mail isn't being saved. Last night this wasn't a problem. SOLVED caused by ESET

When I logged in this morning, I didn't receive new messages. When I sent a message as a test, it said that while the message was sent, it would not be saved. Something h… (read more)

When I logged in this morning, I didn't receive new messages. When I sent a message as a test, it said that while the message was sent, it would not be saved. Something happened happened overnight, because it was fine when I logged off.

Asked by brkrasen 1 day ago

Answered by Wayne Mery 1 day ago

  • Solved

Thunderbird Just Stopped Downloading from Google IMAP

Thanks in advance for any assistance, much appreciated. Running Thunderbird 75.8.0 on Windows 10 Pro Version 20H2 OS Build 19042.630 Using IMAP to download emails from Go… (read more)

Thanks in advance for any assistance, much appreciated.

Running Thunderbird 75.8.0 on Windows 10 Pro Version 20H2 OS Build 19042.630

Using IMAP to download emails from Google Gmail:

Server settings: Server Name: imap.gmail.com Port: 993 Connection Security: SSL/TLS Authentication Method: OAuth2

Confirmed IMAP enable on Gmail and permission for Thunderbird to a access the Gmail account.

Details:

Have been using Thunderbird with Gmail for years with no problem. Just today it stopped downloading emails. Been trying several solutions on Mozilla support but no luck. Tried disabling firewall, also no change.

Asked by brett21 1 day ago

Answered by Wayne Mery 1 day ago

  • Solved

Cant recieve emails, sending emails in background with no saving

Hi all., can you please help. - I cant receive emails ( no new emails in my mailbox ) - I "see" sent emails - but people reported that they receive email from me. As an e… (read more)

Hi all., can you please help.

- I cant receive emails ( no new emails in my mailbox ) - I "see" sent emails - but people reported that they receive email from me.

As an emergency I am using Roundcube Webmail 1.3.11 web email now, works fine. My hosting and provider of email address is reporting no problems at all.

Sending you screenshot of what is happening on my screen. I did reinstall Thunderbird, no result.

Can please somebody help ?


HDD space, computer power ok Windows 10 2019 x64 Thunderbird v. 78.5.0 (32-bit) Using ESET NOD32 v14.0.22 as antivirus system and security

Asked by peterhsvk 1 day ago

Answered by Wayne Mery 1 day ago

  • Solved

Keyboard doesn't disappear after entering URL: Firefox Nightly for Android

In the Nov 20th and Nov 21st Nightly builds, when I enter a URL in the address bar (either by fully typing it and tapping Enter, or by partially typing it and tapping on … (read more)

In the Nov 20th and Nov 21st Nightly builds, when I enter a URL in the address bar (either by fully typing it and tapping Enter, or by partially typing it and tapping on one of the autocomplete suggestions), the onscreen keyboard remains in place.

The behaviour in previous builds (and in my view the desired behaviour) was that the onscreen keyboard disappeared in order not to take up screen space that the web page could use.

Asked by philipmgrant 1 week ago

Answered by Seburo 1 week ago

  • Solved

TB Version 78.5 preventing all emails. Using ESET

Since updating to V78.5 I can not receive nor send emails. I change the Security setting in the config editor as suggested but this did not help. My gmail settings have n… (read more)

Since updating to V78.5 I can not receive nor send emails. I change the Security setting in the config editor as suggested but this did not help. My gmail settings have not changed and I'm about to delete TB and just use the web site. I did not know I had automatic upgrade on and don't know where to look for it. I'm not a geek but I'm also not a novice and I feel pretty stupid that I cant figure this out. Anyone else have the same difficulties?

Asked by LadyJ1432 2 days ago

Answered by Wayne Mery 1 day ago

  • Solved

Thunderbird on Windows Stopped Receiving Email, and Generates Error When Sending Mail

Hi all. When I went to bed this morning my Thunderbird installation on Windows was working perfectly, but when I woke up and restarted my PC Thunderbird was unable to dow… (read more)

Hi all. When I went to bed this morning my Thunderbird installation on Windows was working perfectly, but when I woke up and restarted my PC Thunderbird was unable to download any emails from my Gmail account. It just hangs, with the message in the status bar displaying "<email address>: Connected to imap.gmail.com..." for a few seconds, but never downloads anything.

I also tried sending an email through the same account in Thunderbird, and the message successfully sends, but Thunderbird gives me an error dialog with the message: "Your message was sent but a copy was not placed in your sent folder (Sent Mail) due to network or file access errors. You can retry or save the message locally to Local Folders/Sent Mail-<email address>." If I select the option to save the message locally to Local Folders that appears to work (2 new files called "Sent Mail-<email address>" and "Sent Mail-<email address>.msf" were created in my Thunderbird profile/Mail/Local Folders directory).

I can still receive and send emails perfectly fine using the Gmail client on my phone, and I've checked the status of my Google account, to eliminate that as a potential problem. My data usage on the Google account is well below the limit, and my app permission for Thunderbird on Windows is still saved and working according to the Google dashboard and the fact I can still send emails through Thunderbird on Windows.

The error dialog above suggests the problem is local to my machine, but I don't know how to test that at all. The drive my Thunderbird installation and Profile are on has plenty of free space (~370GB on an M.2 NVMe drive), and when I use the Local Folders save option above that successfully saves Sent Mail to the same drive.

I'm running Windows 10 Pro 64-bit with Thunderbird 78.5.0 (32-bit), and I'd really appreciate any help or advice anyone could give. Thanks.

Asked by amp88 2 days ago

Answered by Wayne Mery 1 day ago

  • Solved

Udemy is not playing videos

Hi, The version of Firefox 68.9 on Linux CentOS 8.2 has problem playing videos from https://www.udemy.com Testing on macOS and Windows 10 the Udemy Courses are presented … (read more)

Hi,

The version of Firefox 68.9 on Linux CentOS 8.2 has problem playing videos from https://www.udemy.com Testing on macOS and Windows 10 the Udemy Courses are presented fine. I get dark video.

Asked by joseluisbz 5 months ago

Answered by James 5 months ago

  • Solved

Thunderbird - twitter no app associated

I have recently done an "automated" update from Thunderbird v68.? to v68.12 and I'm seeing the following change. Before this upgrade when I clicked on any link on an emai… (read more)

I have recently done an "automated" update from Thunderbird v68.? to v68.12 and I'm seeing the following change.

Before this upgrade when I clicked on any link on an email from a Twitter user either the original message/video showed up and/or a link was opened in a new Firefox tab and I could watch the video. Now I get the following error and I can't resolve it. I can still open twitter in Firefox, but I am not allowed to copy or access the link in the Thunderbird Twitter message to run it in Firefox.

The error message displays a portion of the link being attempted and adds a text message "...This file does not have an app associated with it for performing this action. Please install an app or, if one is already installed, create an association in the Default Apps Settings page."

Other URL links in my email messages fire up automatically in Firefox when I click on them as before...

See the actual message in the attached image

Thanks

Asked by Mozart 3 months ago

Answered by Toad-Hall 3 months ago

  • Solved

I have 18 sub-mailboxes under my inbox. Todayt, after updating to the latest revision, the mailbox name no longer changes colour to indicate new mail. How do I fix this or, alternatively, how can I revert to the previous revision?

Sorry, new to this. Subject should have been shorter and question here: I have 18 sub-mailboxes under my inbox. Today, after updating to the latest revision, the mailbo… (read more)

Sorry, new to this. Subject should have been shorter and question here: I have 18 sub-mailboxes under my inbox. Today, after updating to the latest revision, the mailbox name no longer changes colour to indicate new mail. How do I fix this or, alternatively, how can I revert to the previous revision?

Asked by bob203 1 week ago

Answered by sfhowes 1 week ago

  • Solved

THunderbird not displaying new emails

For the last two days or so, Thunderbird has stopped asking me for my account logins or will it show any new emails. At the bottom is just says " <my email account >… (read more)

For the last two days or so, Thunderbird has stopped asking me for my account logins or will it show any new emails. At the bottom is just says " <my email account > is connected to verizon.net. I can go to mail.aol.com and read new mail from my verizon account. None of my 5 email accounts show new mail in Thunderbird. I don't have any filters turned on that I am aware of that would hide this and I never tell it to save my login.

What the heck ?

Asked by JohnW63 1 week ago

Answered by Toad-Hall 5 days ago

  • Locked

Still receiving an error message on my second email account hello@e-lope.co.uk

""Outgoing' Failed due to unexpected error 80004005. No description is available. The message could not be sent using Outgoing server (SMTP) smtp.stackmail.com for an un… (read more)

""Outgoing' Failed due to unexpected error 80004005. No description is available. The message could not be sent using Outgoing server (SMTP) smtp.stackmail.com for an unknown reason. Please verify that your Outgoing server (SMTP) settings are correct and try again.

'Incoming' This message was created automatically by mail delivery software.

A message that you sent could not be delivered to one or more of its recipients. This is a permanent error. The following address(es) failed:

 hello@E-Lope.co.uk
   host mailauth-float.mail.stackcp.net [10.4.0.249]
   LMTP error after BDAT 5362 LAST: 552 5.2.2 <hello@E-Lope.co.uk> Quota exceeded (mailbox for user is full)

Asked by The Wedding Owl 1 week ago

Last reply by Wayne Mery 6 days ago

  • Solved

Firefox weird behaviour on google websites

Firefox lately has weird connection issues to google related websites (eg. google search, google keep, youtube). 1. Google search takes noticeably slower time. Sometimes … (read more)

Firefox lately has weird connection issues to google related websites (eg. google search, google keep, youtube). 1. Google search takes noticeably slower time. Sometimes it will just hang and need to refresh multiple times. 2. Sometimes, links from google search are not working at the first click/try. 3. Google keep does not load at all, requires multiple refreshes to load it successfully. 4. YouTube is the easiest to replicate the problem. The thumbnails loads significantly slower. I just cant get it load extra content by scrolling down, just keep showing the loading sign.

Tried: 1. clear cache and cookies. 2. restart firefox and PC. 3. restart router. 4. flushed windows dns. 5. no proxy.

FYI, chrome works well so i don't think it is a network issue but a browser specific issue.

Asked by Erik Wang 1 week ago

Answered by Erik Wang 1 week ago

  • Solved

Tabs Crashing on New Laptop

bp-b2807458-921f-40fb-8086-b06fa0201125 11/25/2020, 7:01 AM View bp-db55fcc3-4398-4416-a1a6-86c540201125 11/25/2020, 7:01 AM View bp-9c11b0c1-baa7-4f1c-9afb-2a28002… (read more)

bp-b2807458-921f-40fb-8086-b06fa0201125 11/25/2020, 7:01 AM View bp-db55fcc3-4398-4416-a1a6-86c540201125 11/25/2020, 7:01 AM View bp-9c11b0c1-baa7-4f1c-9afb-2a2800201121 11/20/2020, 4:49 PM

Here is the crash info. Recently, usually when scrolling through sites, my tabs would crash unexpectedly. This is a brand-new laptop that I have had for a little over a week now. Any help would be greatly appreciated.

Crash Reason: EXCEPTION_ACCESS_VIOLATION_READ

Crash Address: 0xffffffffffffffff

Asked by XxPureToxinsxX 1 week ago

Answered by FredMcD 6 days ago

  • Locked

Still not working

Hi Sorry but I've still not managed to resolve my issues and sorry I'm not very technical: It says Login to server imap.stackmail.com with username hello@e-lope.co.uk fai… (read more)

Hi Sorry but I've still not managed to resolve my issues and sorry I'm not very technical:

It says Login to server imap.stackmail.com with username hello@e-lope.co.uk failed

and messages fail to send to it - please see attached.

thank you in advance

Asked by The Wedding Owl 1 week ago

Last reply by Wayne Mery 6 days ago

  • Solved

Both receiving and sending messages work intermittently

For background on my mail server setup, please see https://support.mozilla.org/en-US/questions/1242115. I've left the outgoing server setup as Yahoo simply so that I don'… (read more)

For background on my mail server setup, please see https://support.mozilla.org/en-US/questions/1242115. I've left the outgoing server setup as Yahoo simply so that I don't have to change settings every time I visit the U.S. and when I return home again.

As of a couple of days ago, clicking on Get Messages frequently results in an error message saying that the connection to the pop server timed out, and clicking on Send often gets a similar message (though of course referring to the smtp server). I haven't changed any settings since implementing sfhowes' instructions in the thread mentioned above. I have zero connection problems in Firefox.

Asked by doniel 6 days ago

Answered by sfhowes 14 hours ago