Showing questions tagged: Show all questions
  • Solved

New Tab Pocket Settings Missing

I had accidentally refreshed my Firefox, and after adding back all my old data, I found that the pocket stories were missing form my new tab. I manged to fix this issue, … (read more)

I had accidentally refreshed my Firefox, and after adding back all my old data, I found that the pocket stories were missing form my new tab. I manged to fix this issue, but when I go into new tab settings to make it show more than 3 stories, there are no options for them. It just gives me options for search, top sites, highlights, and snippets. How do I get these settings back?

Asked by K00lman 10 hours ago

Answered by K00lman 1 hour ago

  • Solved

Unable to access some of the pdfs in latest version of firefox in windows10

I am currently using Firefox version 77.0 in windows 10. I noticed few things that when I try to open some of the PDFs it shows "This PDF document might not be displayed … (read more)

I am currently using Firefox version 77.0 in windows 10. I noticed few things that when I try to open some of the PDFs it shows "This PDF document might not be displayed correctly" and just blank white page shows up (image included).

I use few extensions which I disabled them completely when I read PDF but still I am unable to access PDF. While same PDFs are easily readable by other browsers like Chrome or Edge.

Please let me know is it a bug or there is some settings to tweak. Thanks in advance.

Asked by Ishan Pandey 4 months ago

Answered by ARMAN KHAN 4 months ago

  • Solved

Profile size and concern that it may crash as too large.

I am using Thunderbird 78.3.3 (32-bit) as my email client and my profile file is 30GB, is this too big ? Is there a sensible limit on size ? can I place some emails off… (read more)

I am using Thunderbird 78.3.3 (32-bit) as my email client and my profile file is 30GB, is this too big ? Is there a sensible limit on size ? can I place some emails off my profile that I may want to access in the future but are not needed on a day to day basis ? how do i do this. Help please. Thanks. Mark

Asked by MarkKennett 18 hours ago

Answered by Stans 12 hours ago

  • Solved

Specific webpage not displaying in Firefox 81.0, and auto update without permission

I just noticed a weird problem. First, I had my browser set to tell me about updates but let me decide. However, today when I went to my credit card account, the page … (read more)

I just noticed a weird problem. First, I had my browser set to tell me about updates but let me decide. However, today when I went to my credit card account, the page would not display properly. In checking the situation I found that I had Firefox 81.0 installed. However, I keep a record of all updates, and the last one I made manually was to 78.0.2 on 7/9/2020. Somehow the setting to do updates automatically was changed. Apparently, I was updated to 81.0 and perhaps other versions without my knowledge. So I don't know when this last update was made.

The problem occurs when I go to chase.com to enter my account. The basic Chase page shows fine. However, when I enter my login credentials, it takes me to a page where I see only a white screen with a blue bar. (see image attached) The rest of the information on that page is missing. I tried disabling all my plugins, and it makes no difference. I called Chase support, and they said they have no known issues on their site. I tried uninstalling 81.0 and reinstalling 78.0.2. However, when I started it, it reported that the profile format had changed, so I could not use that old version without starting over. My profile must have been updated with one of the background updates. I upgraded again to 81.0. All the other financial sites I have tried, and every other website so far, works fine. There seems to be something about the Chase account pages and Firefox 81.0. I know that I accessed these pages over the weekend with no problem, so the update must have occurred after that. The site works fine in Chrome, but I prefer Firefox.

I am concerned both about the automatic updating without my permission, and the seeming display problem with the chase pages and Firefox 81.0. Any help will be appreciated. Thanks.

Asked by Mark Lang 3 weeks ago

Answered by Mark Lang 2 weeks ago

  • Solved

Lost access to my email

Oops! I must have clicked something by mistake. Suddenly email is hidden. Start Firefox, see string of icons = top sites Click Mail.Yahoo icon (should see ATT.net email l… (read more)

Oops! I must have clicked something by mistake. Suddenly email is hidden.

Start Firefox, see string of icons = top sites Click Mail.Yahoo icon (should see ATT.net email list) Left panel shows "Inbox" count 770; other entries also show counts. Clicking "Inbox" causes a thin blue line to appear above main panel, then vanish. Main panel shows just "Today" with no entries. Can compose and send email.

I'd certainly appreciate any help on this situation -- I'm in deep water here.

   Wes Nelson

Asked by wesnel 4 weeks ago

Answered by jscher2000 4 weeks ago

  • Solved

contrast issues in beta version

i'm experiancing contrast issues with the recent beta versions. new emails are not visible until i mark them as read. if i mark then as unread, then they are no longer vi… (read more)

i'm experiancing contrast issues with the recent beta versions. new emails are not visible until i mark them as read. if i mark then as unread, then they are no longer visible unless i hoover the cursor over the email link. anyone else having this issue? it certainly is annoying. thanks for your time. Mike S

Asked by Mike 2 days ago

Answered by sfhowes 2 days ago

  • Solved

Firefox displays strange characters when the font is italics

For example, this page mostly displays: https://en.wikipedia.org/wiki/Canada_lynx But items like the latin name does not (attached pic). Switching off the italics on t… (read more)

For example, this page mostly displays: https://en.wikipedia.org/wiki/Canada_lynx But items like the latin name does not (attached pic). Switching off the italics on the latin name causes it to display correctly.

Bolding text doesn't cause any issues.

My problem seems similar to this one: https://support.mozilla.org/en-US/questions/774797

However I can see Helvetica fonts just fine. I can cause the error when I switch it to italics. data:text/html,Helvetica Neue
''abcdefghijklmnopqrstuvwxyzABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ


Any ideas on how to fix this? Thanks!

Asked by liamklub 2 days ago

Answered by cor-el 2 days ago

  • Solved

Random tabs are crashing. Always with the "EXCEPTION_ACCESS_VIOLATION_READ" warning.

I installed Firefox 6 days ago and since the 1st day, firefox had random tabs that crashed. Today, it happened several times. Even my browser closed itself. I have no ide… (read more)

I installed Firefox 6 days ago and since the 1st day, firefox had random tabs that crashed. Today, it happened several times. Even my browser closed itself.

I have no idea what's causing it.

I've added a screenshot of all the crash reports that I've send over the past 6 days. Hope this helps.

Kind Regards, Gunther.

Asked by arensgunther 4 days ago

Answered by arensgunther 2 days ago

  • Solved

Different Youtube-Layouts in normal and private Mode (Window)

Hello everyone, Since a few days I have a problem with the layout Firefox gives me displaying “youtube.com”. The layout and a lot of functions (like play, full screen etc… (read more)

Hello everyone,

Since a few days I have a problem with the layout Firefox gives me displaying “youtube.com”. The layout and a lot of functions (like play, full screen etc.) have changed or disappeared. The changes don’t apply in Firefox’s private Mode (and neither in Google Chrome nor on Firefox of my girlfriend’s laptop). I deactivated every single Addon and searched on google - unfortunately, I could not find any solution. Does somebody have an idea?

I have added two pictures where you can see the comparison between normal and private mode.

I have the latest version for Firefox and Adobe Shockwave Flash.

Thanks a lot in advance and enjoy your day, Simon

Asked by nils_goldi 2 days ago

Answered by Václav Trpišovský 2 days ago

  • Solved

Message list panel now has more white space (fewer messages shown) and dangerously confusing hover highlighting v78.3.2

I just upgraded to 78.3.2, and the message list panel now has significantly more spacing, less denstiy. There is more whitespace between lines. And there does not appear … (read more)

I just upgraded to 78.3.2, and the message list panel now has significantly more spacing, less denstiy. There is more whitespace between lines. And there does not appear to be any option to reset this back to the previous compact view?

EDIT: Adding a note about an additional issue with the message list panel that is discussed in this thread... Prior to v78.3.2, a message/line in the message list pane would not become highlighted until I *clicked* on it. Now, whenever I just pass my mouse over the list, the message under the mouse becomes highlighted (and the last message(s) *selected* also remains highlighted). This results in two or more non-adjacent messages being highlighted in the same way at the same time. This is a poor usability experience and dangerous design that has caused me to perform operations on unintended messages multiple times, even nearly accidentally deleting messages. This usability degradation creates a risk of data loss.

KEYWORDS: message thread pane, message list panel, UX, UI design, usability, accessibility

Asked by sells59 1 week ago

Answered by Toad-Hall 1 week ago

  • Solved

Twitter won't open

Twitter won't open on my browser. I've made a clean profile and tried it on there and it's worked, but i'd like to continue using this profile. I can't access the site at… (read more)

Twitter won't open on my browser. I've made a clean profile and tried it on there and it's worked, but i'd like to continue using this profile. I can't access the site at all, almost like the browser's denying me access. It'll try to load but it'll stop loading and keep me on the same url.

Asked by wangeugene214214 3 days ago

Answered by TyDraniu 3 days ago

  • Solved

What website is slowing my browser down?

Every morning a website slows my browser down. Can take 10-15 minutes to get up to speed, things 'not responding' all over. I have Windows 10, Eset NOD32 anti virus, Ad … (read more)

Every morning a website slows my browser down. Can take 10-15 minutes to get up to speed, things 'not responding' all over. I have Windows 10, Eset NOD32 anti virus, Ad blocker plus, Facebonk Container, all that - but I'm just a grunt not a techy..

How do I find out which website it is, so I can nuke their server?

Asked by rupadarshin 3 days ago

Answered by leehooi1997 3 days ago

  • Solved

All downloads on Firefox Android fail.

Since I installed Firefox on my android phone, I cannot download anything directly from the browser. Anything I try to download returns with the "Download Failed" message… (read more)

Since I installed Firefox on my android phone, I cannot download anything directly from the browser. Anything I try to download returns with the "Download Failed" message, it being a photo, a .zip file, a pdf file or anything in between.

I'm using a Xiaomi Redmi Note 4 with Android 7.0. Chrome on the other hand seems to work flawlessly. Firefox is set as the default browser for the device, given all the permissions (storage, camera, microphone, etc) and set to unlimited data usage on both WiFi and mobile data. What is rather peculiar is that my friend's Xiaomi Redmi Note 4x that has firefox installed, downloads any file without error.

Attached are pics showing the issue.

Asked by Bambacha 1 week ago

Answered by Bambacha 6 days ago

  • Solved

youtube does not load

recently you tube had started taking SOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO much time to load and i don't know why i open a video and it starts loading and i wait 5 whole minutes for t… (read more)

recently you tube had started taking SOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO much time to load and i don't know why

i open a video and it starts loading and i wait 5 whole minutes for the video to load... i tried disabling ad blocker and using you tube enhancer but it still does not work can you please help?

for example in the first image i will place i waited 5 min for the vid to load

i WILL NEVER change browsers cause this is the best one but i do need help

Asked by popiomondayz 6 days ago

Answered by FredMcD 6 days ago

  • Solved

Problem with Message Security Info in Release 78.3.2 (64-bit)

With release 78.3.2 (64-bit) I am having problem with Message Security Info using Open PGP. When displaying signed messages the OpenPGP indicator in the upper right of th… (read more)

With release 78.3.2 (64-bit) I am having problem with Message Security Info using Open PGP. When displaying signed messages the OpenPGP indicator in the upper right of the pane no longer displays and View--Message Security Info lists the message as unsigned.

View Source for the message shows that the message is indeed signed. Messages composed in this version also are correctly signed, but do not display as signed.

If I Restart with Add-Ons Disabled... or Restart and re-enable Add-ons the OpenPGP feature displays correctly. However, if I exit Thunderbird and start it the feature is gone again. I also explored making changes permanent and resetting options with the same results.

I believe there were no issues with the previous version but have not reinstalled to verify that.

Any thoughts on how to proceed?

Asked by rob119 6 days ago

Answered by rob119 4 days ago

  • Solved

Thunderbird reinstall

I suffered the same fault as another poster mentioned some three years ago. His post is below: 'I cannot start Thunderbird. "Your computer must be restarted to complete a… (read more)

I suffered the same fault as another poster mentioned some three years ago. His post is below:

'I cannot start Thunderbird. "Your computer must be restarted to complete a previous upgrade". SOLVED delete program directory and reinstall' - 2017.

My answer:

Could not remove program from my laptop as every time I tried to uninstall the message came up - WINDOWS NEEDS TO BE RESTARTED TO COMPLETE PREVIOUS UPGRADE" Had to use a proprietary app to completely uninstall and then download again. My files were saved. Hope this proves useful.

Asked by Howard 4 days ago

Answered by День сумо 4 days ago

  • Solved

Fieldset printing bug

I use Firefox v81.0.1 running on x64 Windows 10 Pro. It appears the old fieldset printing bug has shown up again. I've put together a sample page to show the problem, … (read more)

I use Firefox v81.0.1 running on x64 Windows 10 Pro. It appears the old fieldset printing bug has shown up again. I've put together a sample page to show the problem, must be loaded in computer browser to show both columns. I will try to attach it.

Once the page is loaded you should see 2 columns (fieldsets) side by side. Now do a print preview, adjust margins so both columns show in the preview. Go to page 2 and you will see the last few rows of Column 2 are not seen. Go to the last page and you will see the missing Column 2 rows under Column 1. I tested this page in current versions of IE11, MS Edge and Comodo Dragon. Only Firefox fails to print correctly. Both CSS and HTML have been validated with no errors.

The upload seems to only allow images. How do I upload a html file?

Asked by CharlesEF 1 week ago

Answered by jscher2000 1 week ago

  • Solved

Can't delete or move inbox messages

I'm running TB 68.9.0 (Windows 10). I had a power outage 3 days ago and now I can't delete or move any messages from my TB Inbox. The outage also affected my folderTree… (read more)

I'm running TB 68.9.0 (Windows 10). I had a power outage 3 days ago and now I can't delete or move any messages from my TB Inbox. The outage also affected my folderTree.json file but that's been resolved.

I've tried the fix provided in https://support.mozilla.org/en-US/kb/cannot-delete-messages. I deleted Trash and Trash.msf folders from the ...Profile\Mail\secure.fsr.com folder and then attempted to create a new Trash folder from within TB. But I get the error message "A folder with that name already exists. Please enter a different name."

Looking into my ...Profile\Mail folder I find multiple versions of my server (secure.fsr.com) folder (see graphic below). Maybe I've erased Trash and Trash.msf from the wrong version? I'm a little leary of just hacking away not knowing what these versions are.

So my questions are

1) Can you please advise on how I can once again move and delete emails from my Inbox?

2) What are these version folders for my server (secure.fsr.com) in ...Profile\Mail? Do I really need them all?

3) Likewise, what are the version folders for Local Folders, mail.pullman.com, and smart mailboxes? I know that my ISP changed the name of their server from mail.pullman.com to secure.fsr.com last spring. So the mail.pullman.com folders are probably a relic.

Any assistance is greatly appreciated.

...david

Asked by DBee 1 month ago

Answered by Toad-Hall 4 days ago