Showing questions tagged: Show all questions
  • Solved

bug returning from hibernation: open firefox is ignored

In case anyone's interested, under Debian 12, when I resume from hibernation, if I have Firefox running as well as Tbird, if I click on a link in an email, the existing i… (read more)

In case anyone's interested, under Debian 12, when I resume from hibernation, if I have Firefox running as well as Tbird, if I click on a link in an email, the existing instance of Firefox is ignored and a new instance is opened. The first instance is in fact frozen -- it looks as it should but trying to change tabs or open a new tab is inactive. Seems I have to kill the open instance of FF, then if I click on a link in an email, FF pops up as it should with a new tab for the link, but the existing tabs are all there and all functional. It feels like a bug -- Tbird seems not to know that FF is already running.

Asked by rayandrews 3 months ago

Answered by zeroknight 3 months ago

Trouble printing with Epson POS TM-T20 Thermal Printer

I am unable to get printing to work correctly using Firefox with Epson POS TM-T20 thermal printers we have a work. We're currently running Firefox on Debian 12. I've … (read more)

I am unable to get printing to work correctly using Firefox with Epson POS TM-T20 thermal printers we have a work.

We're currently running Firefox on Debian 12. I've tried both the ESR version that comes with the Debian repository and the latest Firefox as a flatpak.

When printing to the receipt printer, the only thing that is printed is the left-hand most part of the logo and a little part of the text and this occurs towards the right-hand side of the paper. I've changing all of the settings, resetting the settings for the print in about:config, but nothing seems to work.

I'd love to get this working so that staff could use Firefox. I'm attaching an image of what the print job looks like and a screenshot of what the print-preview shows.

Asked by Ron H. 2 months ago

Last reply by Ron H. 2 months ago

  • Solved
  • Archived

Unable to start Flatpak from command line- Thunderbird Version 115.0.1

I recently installed the Flatpak version of Thunderbird Version 115.0.1. I can no longer start Thunderbird from the command line. It is supposed to run by using the com… (read more)

I recently installed the Flatpak version of Thunderbird Version 115.0.1.

I can no longer start Thunderbird from the command line. It is supposed to run by using the command flatpak run org.mozilla.Thunderbird. When I issue this command nothing happens.

I can however start Thunderbird by using rofi. When I use rofi to start Flatpak Thunderbird, it runs perfectly.

I do not have any problems with any of the other Flatpak applications that I have on my system. Prior to updating Thunderbird, I did not have any problems with the Flatpak version of Thunderbird that I had installed. It is just this new version of Flatpak Thunderbird that is giving me problems.

I am running Debian Linux version 12.

Asked by david.w.potter 11 months ago

Answered by david.w.potter 11 months ago