Google and Youtube suddenly with security issues?

I was googling fine, went to eat, and when I came back this security alert appeared when tried to google something, and it also appears if I try to enter Youtube, like if… (read more)

I was googling fine, went to eat, and when I came back this security alert appeared when tried to google something, and it also appears if I try to enter Youtube, like if Google sites now are a security risk for Firefox?

Edge opens them, Chrome opens them, WTF?? I just went to eat, didn't update nothing, didn't add a cookie, didn't restart the computer, I didn't even close the browser, I JUST WENT TO EAT. This is for those that say "restart", "clean your cookies", "update Firefox", I've already tried the obvious, what the hell happened? Did Firefox get in a fight with Google or what?

Do developers read these topics or we're just "helping each other"? Well, thanks for any info on the matter...

Asked by Magnamuz 11 minutes ago

Unable to see text

I accidentally set my text and screen display the same color. Now I am unable to see anything in Firefox. I am using MacOS. I have attempted to check the Application Supp… (read more)

I accidentally set my text and screen display the same color. Now I am unable to see anything in Firefox. I am using MacOS. I have attempted to check the Application Support to modify the folder that stores the preferences folder, but Firefox is not listed. Thanks

Asked by twimberly83 14 minutes ago

Is there a way to stop Firefox from guessing what webpage I want to visit?

When I am trying to type in a web address the Firefox browser tries to "guess" what website I want to visit by auto-filling. This is sometimes useful, but most of the tim… (read more)

When I am trying to type in a web address the Firefox browser tries to "guess" what website I want to visit by auto-filling. This is sometimes useful, but most of the time it guesses wrong or takes me to a webpage when I wanted to search. Currently I am trying to sign into one of my Wordpress and Firefox will NOT let me type /wp-login.php at the end of the URL it keeps redirecting me to another page on my website no matter what I do. Is there any way to just disable this "feature" because I swear I'm about to switch to Opera as this is driving me bonkers. (I will never switch to Chrome, don't worry.)

Asked by Zach Spears 18 minutes ago

How do you put the 'print preview' and 'print setup' commands into the 'file' menu if they are not there

I have looked high and low for information on this in FF tutorials and through google and have found no answer My wife's Windows PC somehow lost these two commands from t… (read more)

I have looked high and low for information on this in FF tutorials and through google and have found no answer My wife's Windows PC somehow lost these two commands from the 'file' section of the page

Asked by bgolfer 8 hours ago

Last reply by bgolfer 20 minutes ago

Deleting cookies and cache

Currently on Firefox Version 85.0 (64-bit) using with Windows 10 Pro Until recently (before Firefox updated versions) my cookies, cache and history, were automatically de… (read more)

Currently on Firefox Version 85.0 (64-bit) using with Windows 10 Pro

Until recently (before Firefox updated versions) my cookies, cache and history, were automatically deleted on exit from Firefox with no problem. Now I can not delete them for some reason. Even when I try manually to "Clear Data" and also manually clear all History (all sub-menus checked to be cleared). When I restart and open an online newsletter, normally I have to sign in. I don NOT have passwords checked to be saved in FF options and never did. But now with the new version it just auto signs me into that website. I do NOT want my passwords saved/remembered, nor any of my other info, etc! It is really annoying and not secure if FF is now saving information we don't want it to! What is going on here? How do I resolve and get back the way I had it before the update? Please advise. Thanks in advance!

NOTE: I don't want to start from scratch by clearing out Firefox totally or messing with my profile. I have too much customization to start over from scratch. (That would be like asking somebody to reinstall Windows entirely when something minor goes haywire!)

Asked by msg_824 2 hours ago

Last reply by msg_824 25 minutes ago

Gibberish appearing in my emails

Today, for the first time, when I create a new email the program automatically loads this gibberish or code in thPK?????! $���?�????[Content_Types].xml �??(�?��MO�@?��&am… (read more)

Today, for the first time, when I create a new email the program automatically loads this gibberish or code in thPK?????! $���?�????[Content_Types].xml �??(�?��MO�@?��&�?�W?�z0Ɣ����M��.C��~dg���?JK���Z���2���?3��J��?<*kR�Oz,?#m��,e�����E?��Di �l �F�ˋ�t�#�6��"?w�9�?���:0t�[�E�[?�N�?1?~���piM?�Pi���?r1/C4^���C�,��_��R&�+�?�H��d�\�CB��w�P?�?��V������*�h"|x?�0����gV�5��?�i�y�$4����V?"e�ˤ9�B�?�A??�?��)j�?��T(�y?�>vw??�餶ث�v�?(�SL���qW�U�DX��˿Q�w��4?S�^� ��0�F�?"м?�\�gsld�Y�dL�uH�����݂��c?9?>(hVDۈ5��{��?��A���7�t� ��?PK?????!?�?��N????_rels/.rels �??(�?���J?A?��?�a�}7� "���H�w"�?���?w?̤ھ�� �P�^����O֛���;�<?�aYՠ؛`G�kxm��?PY�[��g Gΰino�/<���<�1��ⳆA$>"f3��\�ȾT��?I S���?�������W?����Y ig�@��X6_�?]7?~ f��ˉ?�?ao�.b*lI�r�j)�,?l0�%��b� 6�i���D�_���, � ���|u�?Z^?t٢yǯ;?!Y,?}{�C��/h>?��?PK?????!|;�9"?�????word/_rels/document.xml.rels �??(�?��MO�0?��&�?һ?V]�ٲ?5٫���-Sh��t�?��?� ʢ?.Mf����I�Z��U�??����q�"����?�=loO.Y�$m.+gA�?�����?T��!,M�QH�(XI�\q���Zb�?�aG;_K �/x#Փ,�/�d�}?�e��h�?�7�)��m?�g;���k��k�4��?D�f?2�/�?�w�������Bm�w�4������A�?^�#�?࣡�FkP���ܚ�H?x���?��ȽAt�?~9'��?�ozW�nM�?��t���V�WkJ�lN�W���z���^�?>\�?��?PK?????!���n??�??word/document.xml�X�n�6?�?� ���U�3?b??'?Rt?F��?Z�,"?/ARV���F�.�-�)�%��(�?c�y���2_���syx���L�?ӆ�??�V' LF?s9??��ON^?�X*c*@�a�d&x3z��Y?�?�?���?i�BE� �V����R�Q��x��@b[?dmH??�v?:n�:�N�Oi��1�ߘ�?5�?��J?�$Ψ5-��vF�C�NP���ϸ�v��;�Z??�\��+t�(䖄�B�S��;V�ٷZy�=P���L�? M��ʌ�JC?�Z��!#?���?���ٯ1�Sbp�i��X �?��?q�(?�?\|WQݖ��?2�Gĉht�??6��5�(����fݹx">'��5�QG�ϓv#??Y�`>A�Π<y릙' �9�w)U, Y?��%h:?�Q��?���?�b?��}?)B?��v?t:��`0�%��.YBsa���U�t��\���-��3?i ��&���?����E�+K��;Y�4{F�N��?',�??�~�{�N�Z_�o��zo�P*=Ep�P��kU�v�+?��K��PG;r��#��#�?Pw��ݏL����0�F??8�&�9�8�?�Ұ�o?���?�[�<����y�?y� r??��Z��?{n8??{?}x��D�����2��{gK\j||��}ʈD��tIf? 3�b�3�h�?��?ZO�c?���?�?\;��&6e?�?SG?ti���Ծ���1y�b��% �+�?G�R!��5��,��?*?<�,��œ�?�?���+?�oLv�&t%??�43L/X0" �?Q������4]0$b��Sb��#R�\?�H���7��4��z�"x)8"���d�ˠ�Z{�q��|ux���z�?�?�?�3�?�HR� �?<��uI3?�?��F??��s?m�����U�?�Ьyb4?f�o4׌ZFΑCĔ\�G"��??�/ďJ1?y� �?U�SI&?��x޲5�l~R[cXd�M��?ۣ1S�;ǂ?|��y����W������[Z^:@a�bt���V�?X?٪-X�6�2?;bx�+�`?P�Dߜ����r�?�c�$�9e7>/^k�2�1�)�?j��?E�+�K�[�-`_�"9�?��?PK?????!0�C)�?�??word/theme/theme1.xml�YOo�6?�?�w toc'v??u�ر�-M?�n�?i���P�@�I}?��?úa�?�m�a[�?إ�4�:l?Я�GR��X^�6؊�>$?����??�����???!)O�^�r�C$�y@����?�/�yH*�?�

Asked by jillyeagley 1 hour ago

Last reply by jillyeagley 27 minutes ago

Permissions section of Site Information panel is wrong?

Firefox 86.0b2, Windows 10 build 19041 I browse in permanent private mode, strict enhanced security. When I logout of gmail, the permissions icon appears in the Site Info… (read more)

Firefox 86.0b2, Windows 10 build 19041

I browse in permanent private mode, strict enhanced security.

When I logout of gmail, the permissions icon appears in the Site Info panel, image attached. When I choose X, the icon disappears; it says "a refresh might be necessary". When i refresh, the icon is back. No google cookie is listed in "Cookies and site data"

I refreshed firefox, reapplied my preferences. Problem persists.

I first noticed it this afternoon; it does not happen with Firefox 85, same privacy settings.

Is there something I can do to change this behaviour?

Thanks.

-merina

Asked by merina 57 minutes ago

Put tabs BELOW address bar already!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hi to ALL Firefox admins and programmers..... I think Im speaking for most people when I say this...... PUT THE DAMN TABS !!!!!BELOW!!!! the address bar already!! People … (read more)

Hi

to ALL Firefox admins and programmers.....

I think Im speaking for most people when I say this......

PUT THE DAMN TABS !!!!!BELOW!!!! the address bar already!!

People have been begging you to do this for ******* years!!!

Stop being such a**holes and make it like this BY DEFAULT FOREVER! And add a simple option in the setting that always allows the user to put the tabs above or below....but I know most people want this always BELOW!!!

Fix this issue PLEASE it pisses soooo many people off having the tabs above the address bar. ...Also when I double click on the empty space beside the tabs it just shrink the open window.....change this so double clicking on the empty area OPENS A NEW TAB...

Signed a VERY pissed off user!

Asked by mrgzjk 1 hour ago

Tabs On Firefox

I have been using Firefox for many year. I have uninstalled and reinstalled Firefox recently. I have a PC with Windows 10. I typically have 5-6 browser windows opens (go… (read more)

I have been using Firefox for many year. I have uninstalled and reinstalled Firefox recently.

I have a PC with Windows 10.

I typically have 5-6 browser windows opens (going back for year). 3 Ancestry.com search windows, one LDS Search window, and Yahoo e-mail window and sometimes fantasy sports window. I spend most of my online time doing genealogy research at ancestry.com.

Until a few months ago when I open a new Ancestry.com page in a tab, the page opened in the same tab. This is what I have been used to and expect. Within the last few month when I open a new ancestry.com page in a tab it opens in a new tab. Eventually I have 10-15 tabs opens which is don't like.

In "option" in the category "tabs" I have the 1st 2 boxes checked, the 2nd box being "Open links in tabs instead of new windows".

Is there something I can co to stop all these new tabs from opening when I am opening new ancestry.com pages in an ancestry.com tab?

Bob Allen

Asked by boballen1948 1 hour ago

How to disable url loading notification in bottom left

Hi, Is there a way to disable the little notification that pops up showing what url is being loaded or that pops up when you mouse over a link in the bottom left of the b… (read more)

Hi,

Is there a way to disable the little notification that pops up showing what url is being loaded or that pops up when you mouse over a link in the bottom left of the browser?

I'm using an OLED and am trying to disable as many re-current static objects as possible. In my 25 years of web browsing I've never found this to be a useful feature so I'd rather it be disabled.

I can't seem to find any settings pertaining to it and all the info I can find on disabling is quite old and doesn't seem to be accurate anymore.

Any tips would be very appreciated.

Asked by the.blind.artist 1 hour ago

Increase text size of bookmarks font

Is there a way to increase the size of the font of bookmarks? They are so small and hard to read. It seems like there used to be an extension that did this but it no long… (read more)

Is there a way to increase the size of the font of bookmarks? They are so small and hard to read. It seems like there used to be an extension that did this but it no longer works. Thanks!

Asked by ivelasq 1 hour ago

mailto: links open "create newsgroup"

I've had thunderbird for years and years. Many machines, many reinstallations, upgrades etc. From time immemoriam, web mailto: links open the create newsgroup dialog. I… (read more)

I've had thunderbird for years and years. Many machines, many reinstallations, upgrades etc.

From time immemoriam, web mailto: links open the create newsgroup dialog. I have read everything here and elsewhere on the intertubes, done every fix, and nothing changes.

Is there anyway in thunderbird to get mailto: links to open a blank email and not the create newsgroup dialog?

Asked by tjlovejr 7 hours ago

Last reply by tjlovejr 1 hour ago

Twitter not coming up properly.

So, I just tried to get onto Twitter today, and for some reason, the site refuses to come up. I get a blank page listed under 'new tab', but no sign of twitter itself. I … (read more)

So, I just tried to get onto Twitter today, and for some reason, the site refuses to come up. I get a blank page listed under 'new tab', but no sign of twitter itself. I had to use Tweetdeck to get onto the site at all. Is anyone else having this issue, or know how to fix it? I just updated to Version 85.0 of Firefox to see if that would fix it, but no luck. Including a screenshot of what I'm seeing. If anyone can help, it'd be appreciated. All the other sites I've been to have worked.

Asked by Marc7 3 hours ago

Last reply by Marc7 2 hours ago

captcha problems

I am trying to get through captcha. Have been for 2 hours. Google says I now have to allow third party spyware in able to access the site I need to get to. This does not … (read more)

I am trying to get through captcha. Have been for 2 hours. Google says I now have to allow third party spyware in able to access the site I need to get to. This does not sound safe. Any thoughts.

Asked by prestongallery 2 hours ago

Thunderbird migration

Finally got a new PC. Win 10 64bit. On old computer, was win 7 then moved to win 10. 32 bit OS. T-bird has been working great on old system. I found the "how to" migrate … (read more)

Finally got a new PC. Win 10 64bit. On old computer, was win 7 then moved to win 10. 32 bit OS. T-bird has been working great on old system. I found the "how to" migrate my DB and info to new machine. Thought I followed instructions well but did not work. On opening T-bird it was asking for which profile to use and the first time I selected default which did not allow any of the old data to populate. Upon re loading the T-bird folder in the roaming folder I selected something else (don't remember) and all info populated. Everything worked well until I rebooted the machine. Then it was gone. I then tried copying the profile file and using that and now T-bird doesn't even open. I get a window stating "no profile found". Tried un-installing T-bird and re-installing, no luck. Same issue no profile. It is now beyond my paygrade. Help! Thanks, J

Asked by mail887 1 week ago

Last reply by mail887 2 hours ago

Sample CA 2 eror

Installed the latest version of Firefox. Tried to change home page to www.google.com/news and got an Sample CA 2 error page. I then tried to access financial, shopping … (read more)

Installed the latest version of Firefox. Tried to change home page to www.google.com/news and got an Sample CA 2 error page. I then tried to access financial, shopping and other common links to get the same results. I got into a chat with McAfee and they sent be back to you. I have tried turning off firewall, and other features and nothing improved. I am running McAfee Total Protection on Windows 10. Suggestions?

Asked by LRB 3 hours ago

New Tab Top Sites Icon Background Color

Background I have recently made a modification to my Firefox profile folder to allow the New Tab page to have a background image, but now I am noticing some strange behav… (read more)

Background

I have recently made a modification to my Firefox profile folder to allow the New Tab page to have a background image, but now I am noticing some strange behavior.

When first running Firefox it looks like this.

As you can see, for the sites that don't have a high-quality favicon available, Firefox uses a letter and the low-quality favicon. What I'm pointing out here is that the background for these is transparent.

However, when I open some sites and navigate around, I come back to see this.

There is now no visible letter and the background color for these icons have changed to white. I cannot seem to reproduce this, it just eventually happens after regular use.

This can be fixed by closing the browser and reopening it, but obviously, that's an inconvenience.

Question

Is there a way I can force the icon backgrounds to be transparent, or at least change the solid color to something more fitting to the theme? If possible, please let me know if there is a reason this is happening.

Note: I would rather not resort to setting a custom thumbnail for each of these because I like the way Firefox handles it by default. I'm just looking to fix the "ugly" white background that comes out of nowhere.

Asked by VoidTwo 3 hours ago

TB 78 doesn't read .ics file dropped on calendar pane

TB 78.6.1 ESR from openSuse 15.1 opens a blank event window when I drag and drop an ICS file onto the calendar pane. Dropping an ICS there used to not only open a record… (read more)

TB 78.6.1 ESR from openSuse 15.1 opens a blank event window when I drag and drop an ICS file onto the calendar pane. Dropping an ICS there used to not only open a record but also fill in the fields of date, time, and location. Was there a change in how to import events in the calendar? Did I miss the memo ?  :-) Thanks.

Asked by konsultor 3 hours ago