Firefox keeps redirecting my localhost web page to another internet domain

I am a web developer who often writes websites on my own local computer. I use Apache web server, and using both the httpd.conf file and Windows' "hosts" file ( C:\Window… (read more)

I am a web developer who often writes websites on my own local computer. I use Apache web server, and using both the httpd.conf file and Windows' "hosts" file ( C:\Windows\System32\etc\hosts ) I can make an alias for 127.0.0.1, otherwise known as localhost. Because my name is greg, I can add a server name to my localhost, like http://greg/test.html.

This works pretty well, but sometimes when I add a new alias, like greg or gregory, Firefox doesn't pick up on it right away. I can go to http://greg/test.html in Chrome, and it goes to the local web page just fine. But if I try it in Firefox, it tries to redirect me to "http://www.greg.com". The usual fix is to go into Settings -> Privacy & Security -> Cookies and Site Data -> Clear Data -> Cached Web Content, then press CLEAR.

But this doesn't always work, and it seems like no matter what I clear, Firefox insists on not looking up my local server alias, but instead redirects me to https://www.greg.com.

How do I force Firefox to look for http://greg/ only on my local server?

Asked by gregory.george.lewis 2 hours ago

Last reply by cor-el 4 minutes ago

Email doesn't forward attachments

When I go to forward an email with an attachment (inline), it shows the HTML coding and doesn't forward the attachment. Example of the way the text looks: Here you go. … (read more)

When I go to forward an email with an attachment (inline), it shows the HTML coding and doesn't forward the attachment.

Example of the way the text looks:

Here you go. Thank you so much!

When I try forwarding an email without an attachment (inline), the html coding doesn't show up and it sends fine.

When I try forwarding an email with attachments (as an attachment vs inline), it works. But I don't want people to have to download a message in order to read it or see the attachments. I've spent a lifetime sending it inline and it worked, and I need that again.

I recently updated to 91.2. I'm on a MacBook Air 11.4.

Thanks for your help.

Asked by martha10 10 minutes ago

Last reply by martha10 8 minutes ago

Can only have one MessageArchiver running at once

Since upgrading to Thunderbird 91.2.0, I can only archive messages in 1 folder under the next time I restart Thunderbird. If I try to archive a message in another folder… (read more)

Since upgrading to Thunderbird 91.2.0, I can only archive messages in 1 folder under the next time I restart Thunderbird. If I try to archive a message in another folder, nothing happens. The Error Console shows the error:

Uncaught Error: Can only have one MessageArchiver running at once

   archiveMessages resource:///modules/MessageArchiver.jsm:37
   MsgArchiveSelectedMessages chrome://messenger/content/mailWindowOverlay.js:2201
   oncommand chrome://messenger/content/messenger.xhtml:1

Asked by hraud 10 minutes ago

  • Solved

EDIT My Signature Help

When I Reply to an email my sig is right above the section (not sure what that's called) from the last email, this image shows what I mean. how do I Edit it so there's a … (read more)

When I Reply to an email my sig is right above the section (not sure what that's called) from the last email, this image shows what I mean.

how do I Edit it so there's a space under the signature??

Asked by JoeFromSD 3 days ago

Answered by sfhowes 17 hours ago

  • Solved

Secure Connection Not Available

Starting Firefox( going to Google.Com ) I get either "Secure Connection Not Available" or "Google.com taking to long to load". It is an HTTPS-Only Mode Alert. If I reload… (read more)

Starting Firefox( going to Google.Com ) I get either "Secure Connection Not Available" or "Google.com taking to long to load". It is an HTTPS-Only Mode Alert. If I reload the page it goes to Google.com. Also if I create a new tab it works fine. When is says it is taking to long to load it is only loading for a few seconds before I get the message. The problem is only on the initial opening of Firefox. Thanks

Asked by ar3142 7 hours ago

Answered by ar3142 16 minutes ago

Auto-complete does not work.

I am having trouble getting the auto-complete function to work properly so I can just type the first few letters of a website I visited before. I found the answer on the… (read more)

I am having trouble getting the auto-complete function to work properly so I can just type the first few letters of a website I visited before.

I found the answer on the web. Here is what it said to do:

1) In a new tab, type or paste about:config in the address bar and press Enter/Return. Click the button promising to be careful.

(2) In the search box above the list, type or paste URLB and pause while the list is filtered

(3) If the browser.urlbar.autoFill preference is bolded and "modified" or "user set" to false, double-click it to restore the default value of true

I did this and noticed that "true" is already selected. The auto-complete function should be working but its not working. Do I need to discard the browser and re-install it again?

I even tried changing to false, and closing the browser, then opening it up again and changing it back to true but that didn't work.

Asked by geminiguy90028 18 minutes ago

  • Solved

refresh did not work I have lost all my setting

II log on and tried to refresh mu fire fox but have had no success all setting gone. please advice ... edited email from public and search/spam bots view as you should g… (read more)

II log on and tried to refresh mu fire fox but have had no success all setting gone. please advice ...


edited email from public and search/spam bots view as you should get a email notifying you of replies.

Asked by JB 22 hours ago

Answered by jscher2000 22 hours ago

Problems with columns in message display

Following the instructions on this page: https://support.mozilla.org/en-US/kb/message-list-columns ....I can neither resize, move, nor add columns. Per those instructio… (read more)

Following the instructions on this page:

 https://support.mozilla.org/en-US/kb/message-list-columns

....I can neither resize, move, nor add columns.

Per those instructions.... ¶ When I try resizing a column, the entire window moves. ¶ When I try moving a column, the entire window moves. ¶ When I try adding a column, nothing happens.

I'm using Thunderbird 91.2.0 on Windows 10. I've tried rebooting Windows and re-installing Thunderbird, but neither fixes the problem.

All of these things were working within the last few weeks. The failure might be correlated with the latest Thunderbird installation.

I can resize columns in OpenOffice Calc, so this doesn't appear to be a problem with the mouse driver.

Asked by bubba101 21 hours ago

Last reply by sfhowes 24 minutes ago

How to migrate the offline messages to online messages?

I've got messages in one of my gmail Inbox accounts that I'm able to see in Thunderbird when it's offline. If I connect my laptop online while running Thunderbird, it wi… (read more)

I've got messages in one of my gmail Inbox accounts that I'm able to see in Thunderbird when it's offline. If I connect my laptop online while running Thunderbird, it will (of course) refer to the current status of my email messages.

I'm wondering: How can I migrate the offline messages that I want to preserve in Thunderbird into my online gmail Inbox account?

Thanks!

Asked by jprint 3 months ago

Last reply by jprint 24 minutes ago

Double spacing in Menus is back :'-(

A few months ago Firefox decided to double space all the items in menus. Reading through the forums many people didn't like this because of the amount of space that the m… (read more)

A few months ago Firefox decided to double space all the items in menus. Reading through the forums many people didn't like this because of the amount of space that the menus now take up. Fortunately there was a work around, by setting 'browser.proton.contextmenus.enabled to false they returned to normal

This morning Firefox my got upgraded and the double spacing problem is back again. However there appears to be a bug with the setting and the menus won't return to normal. I'm now stuck with stupidly large menus that won't fit on the screen and lots of painful scrolling.

Does anybody have an alternative workaround until this is fixed?

Asked by stormcloud 2 months ago

Last reply by jscher2000 39 minutes ago

Sporadically cannot rearrange/detach tabs

Sometimes rearranging/detaching tabs no longer works. I have restarted my browser in troubleshoot mode and the issue persists. I would like to help while I'm currently in… (read more)

Sometimes rearranging/detaching tabs no longer works. I have restarted my browser in troubleshoot mode and the issue persists. I would like to help while I'm currently in this state if at all possible.

Version: 93.0 Windows version: 10 21H1 (though this has existed before this one as well) browser.tabs.allowTabDetach is true

Asked by ptsoccer 5 hours ago

Last reply by jscher2000 40 minutes ago

Print Preview not loading when launched from ColdFusion application on Windows 10

I have a Coldfusion application running on Windows 10. I just updated Firefox and when I launch the printer function from with the app, the Print Preview window flashes t… (read more)

I have a Coldfusion application running on Windows 10. I just updated Firefox and when I launch the printer function from with the app, the Print Preview window flashes then closes. The behavior is the same with tab_modal true or false.

Print preview is loading from Chrome and was working with Firefox for years up until the recent browser updates.

I'm using 93.0

Asked by mpal1 43 minutes ago

email come thru with a red outline frame and a yellow bar at the bottom

Comcast email come in with a red outline around the body and a yellow box at the bottom stating that it can't be forwarded to me. Gmail reception perfect. But, I can't d… (read more)

Comcast email come in with a red outline around the body and a yellow box at the bottom stating that it can't be forwarded to me. Gmail reception perfect. But, I can't duplicate the settings on the Comcast side.... can you help ?

Asked by Bob 53 minutes ago

Denied access to website due to my Firefox web browser not being updated

I attempted to access the Honda Financial Services website and repeatedly was denied with the error message stating that my web browser needs to be updated to the most cu… (read more)

I attempted to access the Honda Financial Services website and repeatedly was denied with the error message stating that my web browser needs to be updated to the most current version. It looks like I am on the most current version of 38.1. Please clarify how I can remedy this issue. Thank you for your time and assistance.

Sincerely, David

Asked by ddeaver80 57 minutes ago

FF 93. Tabs on the bottom of the page

I don't know why FF decided that the tabs should be on the bottom of the page away from everything else in FF 93 but I don't like it. Is there a way to put the tabs back … (read more)

I don't know why FF decided that the tabs should be on the bottom of the page away from everything else in FF 93 but I don't like it. Is there a way to put the tabs back at the top of the page so it's up there with the menu bar and address window? Where it's easy to see and work with. You know like it was before FF fixed things...


Thanks

Asked by 1musky 1 hour ago

Last reply by cor-el 1 hour ago

How to disable the new Calendar event pop-up

There is a new pop-up for a Calendar event in TB v91.2. When opening a Calendar event, the pop-up happens when opening the event, before the Edit page. For me it's a time… (read more)

There is a new pop-up for a Calendar event in TB v91.2. When opening a Calendar event, the pop-up happens when opening the event, before the Edit page. For me it's a time waster and a bad addition to TB. How do I disable it?

Asked by rl9 1 hour ago