Showing questions tagged: Show all questions

Outlook on Firefox

With some emails in Outlook on Firefox, clicking on a link within the email gives me a new blank window, with its address line saying something like this: (name of origin… (read more)

With some emails in Outlook on Firefox, clicking on a link within the email gives me a new blank window, with its address line saying something like this: (name of original site, then) ".list-manage.com/track/click?u=ca38acd 82fe622b7" etc etc... This doesn't happen with all emails, but often enough and in some of my most-used sites... I'm on a new HP desktop. Can anyone help?

Asked by hewson5 10 hours ago

Last reply by jonzn4SUSE 9 hours ago

cannot print maps from AAA triptik planner

Cannot print maps from AAA triptik planner. Secure Connection Failed An error occurred during a connection to ttp-map-print.aaa.com. The page you are trying to vi… (read more)

Cannot print maps from AAA triptik planner.

Secure Connection Failed

An error occurred during a connection to ttp-map-print.aaa.com.

   The page you are trying to view cannot be shown because the authenticity of the received data could not be verified.
   Please contact the website owners to inform them of this problem.

Asked by Jim Horton 4 days ago

Last reply by cor-el 17 hours ago

New Solution needed:I could Send mail, but not Receive it, using KB 2024 article on Hotmail and Qauth2

I am writing to let the community know that, at least in my case, the guidance from TB 1/2024 KB article on Qauth2, [and linked Microsoft article], didn't solve the odd p… (read more)

I am writing to let the community know that, at least in my case, the guidance from TB 1/2024 KB article on Qauth2, [and linked Microsoft article], didn't solve the odd password behavior that began around January, 2024, between TB and my Microsoft hotmail account--which had worked perfectly with TB for maybe 10 years?

Beginning in January I typically received an error message that SMTP server login failed; please enter password. But after fixing that as per the KB article (first trying to maintain normal password, then when that wouldn't solve it, turning on 2FA, switching to Qauth2 with cookies enabled), it turned out for me that with Qauth2 and 2FA, I could send mail okay but then the Outlook.IMAP server would not connect so receiving emails stopped. Several times after this failure I tried switching back to normal password AND turn OFF 2fa in order to get Outlook.IMAP to reeive email...but then SMTP would keep requesting passwords, and every day or two i'd get a repeated request to reenter the Imap server password for receivfing also.

The only stable fix I found after weeks of livign with this and debating abandonment of TB came when I turned 2FA back on, requested an app password from my Microsoft Account, changed TB Server settings back to Normal password for SMTP and Outlook.Imap, and then entered the App password when prompted by TB for to eonnect with server for receiving and sending.

This has worked fine and apparently been stable, without new reqauests to me for passwords, for 2 days, whereas all other fixes in past couple months have not lasted longer than a day or less before TB requests again that I enter a password to connect with my hotmail account. (All through this my gmail connection via TB ahas remained flawless, thought I did get a request for a gmail app password, which I obtained and entered--just once and all has since been fine).

I don't know why several careful step by step attempts to do everything in Mozilla's Thunderbird KB and Microsoft articles suggested didn't work--for a residential Microsoft account, whether I tried to follow guideance for those experiencing SMTP problem only, or the Imap server connection generally.

My only guess about why my Win 10 desktop installation is different? I have Outlook for Android running on two or 3 different Android devices also, perhaps that complicated things?  I also used to have a mirrored account (in other words, name@hotmail.com is my main account, but I also had a 2nd "nickename" acct with the same name, set up as name@outlook. com.  

(But I removed that nicknamed acct in case it was causing any of my authentication problems; made no difference. )

Asked by Kenmp 1 day ago

Last reply by Googlethunderbird 17 hours ago

MALWARE POPPING UP

Hi, Just the other day I started getting these popups from "anti virus service" that keeps popping up on my screen. I do not nor never did have McAfee on my system. I di… (read more)

Hi,

Just the other day I started getting these popups from "anti virus service" that keeps popping up on my screen. I do not nor never did have McAfee on my system. I did a deep search, and there is no program on my computer, nor in my startups, nor in my popups allowed relating to this. It is only a problem with Firefox. Any solutions?

Thank you, John

Asked by m7hpw7j4kh 2 days ago

Last reply by jscher2000 - Support Volunteer 18 hours ago

Probleme mit Thunderbirth

Guten Tag, siehe Anlage! Diese Fenster öffnen sich alle bei nur einer Sitzung, auf nur einem Computer! Klicke ich etwas nur einmal an ("Mozilla Thunderbird Email", "E-… (read more)

Guten Tag,

siehe Anlage!

Diese Fenster öffnen sich alle bei nur einer Sitzung, auf nur einem Computer!

Klicke ich etwas nur einmal an ("Mozilla Thunderbird Email", "E-Mail-Adresse vergessen?", "Datenschutzerklärung", " "Konto erstellen" (Anzeige es liegt ein Fehler vor) oder auf "Weiter" passiert nichts!

Auf mich macht das den Eindruck das jemand an meine Anmeldedaten ran will!

In der Zwischenzeit bekomme ich auf diesen einen Computer auch keine Gmail´s mehr. Diese lese ich auf meinem Handy oder auf den anderen Computer!

Ich kann kein englisch und arbeite auch nur mit dem Übersetzungsprogram.

Auf diesem Computer habe ich das Programm deinstalliert und später neu installiert. Das Problem ist geblieben.

Meine Alternative E-Mailadresse ist hanssy58@web.de da gibt es keine Probleme.

Mit freundlichen Grüßen

Hans Sbrzesny


Hello,

see attachment!

These windows all open in just one session, on just one computer!

If I click on something just once ("Mozilla Thunderbird Email", "Forgotten email address?", "Privacy policy", "Create account" (message that there is an error) or on "Continue" nothing happens!

It gives me the impression that someone wants to get my login details!

In the meantime, I no longer receive any Gmails on this one computer. I read them on my cell phone or on the other computer!

I don't speak English and only work with the translation program.

I uninstalled the program on this computer and later reinstalled it. The problem remains.

My alternative email address is hanssy58@web.de and there are no problems there.

Best regards

Hans Sbrzesny

Asked by hanssy58 1 day ago

Last reply by christ1 1 day ago

Change of Email Addess

Hi I recently changed my email address from johnbugler@phonecoop.coop to johnbugler03@gmail.com. I receive Thunderbird 'flyers', and I want to ensure that they're sent … (read more)

Hi

I recently changed my email address from johnbugler@phonecoop.coop to johnbugler03@gmail.com.

I receive Thunderbird 'flyers', and I want to ensure that they're sent to johnbugler03@gmail.com. If it hasn't been done already, please change my email address to johnbugler03@gmail.com.

Thanks and regards

John Bugler

Asked by jbugler 5 days ago

Last reply by Matt 1 day ago

Encrypt outgoing messages with Thunderbird such that I cannot access them

A bit of an odd request, I know, but I'm trying to send encrypted email from Thunderbird such that only the recipient, and not the sender (me) can access the message once… (read more)

A bit of an odd request, I know, but I'm trying to send encrypted email from Thunderbird such that only the recipient, and not the sender (me) can access the message once it has been sent. I direct Thunderbird not to save a copy in the "Sent" folder when I do this, but Thunderbird still encrypts the message such that my personal key can decrypt it. Is it possible to send a message that can only be decrypted with one key? I have access to the recipient's private key, if that helps.

Asked by fortytwo 2 days ago

Last reply by Matt 1 day ago

How to remove a password for a particular website

I stored a password for particular web site. When I reset the password and stored it again. but your site does not revise it. then i try to remove it but you offer to pas… (read more)

I stored a password for particular web site. When I reset the password and stored it again. but your site does not revise it. then i try to remove it but you offer to passwords for all websites. THIS PREVENT ME TO STORE PASSWORDS IN THE FUTURE.

Asked by chenllee 1 day ago

Last reply by cor-el 1 day ago

Allowing location tracking

When I access a location-aware website, I'm asked if I'll allow it to use my location. My problem is that the pop-up window won't allow me to do anything. I can't block, … (read more)

When I access a location-aware website, I'm asked if I'll allow it to use my location. My problem is that the pop-up window won't allow me to do anything. I can't block, allow, close the window — nothing. Is there a setting I'm missing somewhere?

Asked by Henrik Hulten 3 days ago

Last reply by cor-el 3 days ago

Suddenly I have no credit card autofill option.

When I go to Settings > Privacy & Security the only "autofill" setting is to import data from another browser. I am signed in, in the US, and my VPN is set to Sea… (read more)

When I go to Settings > Privacy & Security the only "autofill" setting is to import data from another browser. I am signed in, in the US, and my VPN is set to Seattle.

Asked by sarah.berry9 3 days ago

Last reply by cor-el 3 days ago

remote control

Hello, I have tried to find solutions to this and have not found anything to be a permanent fix. I recently have found my FireFox browser closing my first attempt to ope… (read more)

Hello,

I have tried to find solutions to this and have not found anything to be a permanent fix. I recently have found my FireFox browser closing my first attempt to open and upon opening my second attempt Firefox will open but give me a pink address bar with a robot stating "browser is under remote control (reason: Dev Tools)" and the only thing that seems to get rid of this temporarily is going to my control panel (I'm a windows user) and toggling the remote assistance checkbox (I keep it unchecked since this problem has occurred). Then after re-opening Firefox again, it appears to work normally - no pink address bar with robot. Is there a permanent fix for this? Is it an OS issue or a Firefox issue? Maybe both? Any insight would be greatly appreciated. I am fairly tech savvy, but not too familiar with browser interfaces and solutions involving the command line.

Thank you,

Asked by MJW 4 days ago

Last reply by cor-el 4 days ago

Perms cant be given sites

as you can see in the screenshot it says the mic is only"allowed temporarily" and when i go to permissions it doesn't let me add a site to grant perms i can just search f… (read more)

as you can see in the screenshot it says the mic is only"allowed temporarily" and when i go to permissions it doesn't let me add a site to grant perms i can just search for sites and thats it. its annoying cuz on textnow i have to keep granting perms

Asked by STERBEN_BLADE 5 days ago

Last reply by cor-el 4 days ago

Browsing history

Hi, I did not realize that default option for browsing in Firefox for Android these days is Private mode. I downloaded it on Android 14 and am unable to see my browsing h… (read more)

Hi, I did not realize that default option for browsing in Firefox for Android these days is Private mode. I downloaded it on Android 14 and am unable to see my browsing history which had some hours of search work across a topic

Is there a way to access the browsing history without rooting the device?

Asked by Tarun Agarwal 6 days ago

Last reply by Paul 5 days ago

TB warning

I have been using TB for a long time, currently 115.11.1 (64-bit) Out of the blue I have started to get on loading up TB: Warning: Potential Security Risk Ahead Thunde… (read more)

I have been using TB for a long time, currently 115.11.1 (64-bit)

Out of the blue I have started to get on loading up TB: Warning: Potential Security Risk Ahead

Thunderbird detected a potential security threat and did not continue to live.thunderbird.net. If you visit this site, attackers could try to steal information like your passwords, emails, or credit card details.

Can you please advise?

Thanks

Asked by bhague 6 days ago

Last reply by david 6 days ago

Thunderbird has confused e-mail data

I noticed yesterday with version 115.4.2 32-bit (I just updated now) that an e-mail, part of a correspondence, would not load. Actually it did load but it seems to have p… (read more)

I noticed yesterday with version 115.4.2 32-bit (I just updated now) that an e-mail, part of a correspondence, would not load. Actually it did load but it seems to have permanently replaced the original message with a completely different e-mail from a different sender. But the From and the Subject lines pertained to the e-mail that was supposed to be there. The replacement message, if it matters, is an e-transfer notification, again, from a completely different sender.

I noticed then that a few other e-mails show only code data in the body. This is loading from a Gmail account which appears to be intact when I log in there directly.

I was also concerned when I first went to open Thunderbird from the taskbar, that a Win 10 pop-up appeared as I hovered over to click the icon, showing "recent" e-mails from all different dates, most of them well in the past and certainly not accessed recently. This has me concerned about a security breach.


PS: When I tried to remove the "recent" e-mails pop-up menu I accidentally deleted the taskbar shortcut and now can't get it back. Well, I can but the TBird icon won't reload and it just shows up as a blank icon.

Asked by jell 1 week ago

Last reply by Matt 6 days ago