Outgoing SMTP servers not available in from field

I've set up an SMTP relay with SendGrid and have added it to as an Outgoing SMTP server, but there's not password challenge and it does not appear in the from options whe… (read more)

I've set up an SMTP relay with SendGrid and have added it to as an Outgoing SMTP server, but there's not password challenge and it does not appear in the from options when I go to send an email. Is there any way to do this? I have three standard email accounts set up which all appear normally in both the SMTP selection menu and from dropdown.

Asked by raphael30 2 minutes ago

gah. your tab just crashed.

hello tried a few things from help docs on line. nothing working. just keeps happening. tabs will say gah. your tab just crashed. works for a bit but once happens..… (read more)

hello tried a few things from help docs on line. nothing working. just keeps happening. tabs will say gah. your tab just crashed. works for a bit but once happens.... have to close whole firefox and open again. just started happening yesterday. I have used firefox for many many years never a problem. Something was not updated right. Please tell me how to fix this once and for all. if not I have to leave using firefox this is driving me crazy. terrible. Latest thing I tried was about:config - sandbox changed 2 items, 1 from true to false other from 6 to 0. as listed in this https://www.youtube.com/watch?v=_SIGynLjrjk

nothing has worked. Please help. thank you.

steve [email address].

Asked by moonfam 6 hours ago

Last reply by moonfam 11 minutes ago

firefox 115.12esr slow to startup

Firefox 115.12esr slow to startup takes up to 10 second to load the first time now Firefox was fine in version 112.esr. to bad Firefox forces updates, even when the updat… (read more)

Firefox 115.12esr slow to startup takes up to 10 second to load the first time now Firefox was fine in version 112.esr. to bad Firefox forces updates, even when the update make Firefox worse. https://snipboard.io/QF0ERT.jpg of course it works faster without extensions, that does not mean anything. I would reinstall the older version but Mozilla fixed so we cannot. I do not have time to reinstall all the extension so I am left with a useless Firefox. To bad Firefox does not allow reinstall of extension automatically, a reset of Firefox would also make Firefox useless; I am at a loss to how to continue to support Mozilla and not switch to another browser?

Asked by alannsandiego 1 day ago

Last reply by alannsandiego 15 minutes ago

Marapets.com game site

I have a desktop computer. I use Firefox as my browser. I've been playing the Marapets game for years. As of 2 days ago, I can't "buy" items in the Marapets.com game si… (read more)

I have a desktop computer. I use Firefox as my browser. I've been playing the Marapets game for years. As of 2 days ago, I can't "buy" items in the Marapets.com game site. I can play the rest of the game, but cannot buy items. If I go to Chrome, I can buy items. I am told the BUY button is linked to CAPTCHA, but I don't know what that means. Would you be able to help me so I can continue to use Firefox for this game?

Asked by tilliegal 40 minutes ago

Updates ??{Diabled by my organization} ?? NOT TRUE

I am seeing the message that Updates are being managed by my organization: This my computer and NO Organization manages my updates! I may have paused them while updatin… (read more)

I am seeing the message that Updates are being managed by my organization: This my computer and NO Organization manages my updates! I may have paused them while updating my OS early this week. Now running Linux Mint 21.3I am seeing the message that Updates are being managed by my organization: This my computer and NO Organization manages my updates

Asked by B.H.H. 45 minutes ago

Firefox 115.12.0esr (64-bit) -

Downloading MP3 files or Epub books using the Overdrive libraries' website API no longer works since the Firefox 115.120esr update. For audiobooks, it appears to work n… (read more)

Downloading MP3 files or Epub books using the Overdrive libraries' website API no longer works since the Firefox 115.120esr update.

For audiobooks, it appears to work normally at first, downloading an ODM file which can be opened to display a list of all the part files waiting to be downloaded. Taking the [Open] option within the Overdrive Media Console, the process fails, with this message: "A connection to the Internet could not be established. Please check your Internet connection; you must be connected to the Internet to proceed with this download."

For Epub books, it appears to work normally at first, downloading an acsm file, but then, when the open option on the file is selected the Adobe Digital Editions app, presents this message: "Connection Error Detected—Digital Editions could not connect to the fulfillment server. Please make sure you are connected to the internet."

So it seems that not too much was broken. Have I provided enough information for you to know what's broken & how to fix it?

John S.: jsinet6@gmail.com

Asked by 5jydj85d6n 50 minutes ago

Adding a PNG background to emails produces a "collage" of pictures rather than a single picture

I added a PNG picture as a background to my emails. Instead of a single background picture, it produces a collage (can't think of another word) of multiple copies of the… (read more)

I added a PNG picture as a background to my emails. Instead of a single background picture, it produces a collage (can't think of another word) of multiple copies of the same picture. Any way to just get a single picture?

Asked by PathMan 1 month ago

Last reply by Luminary99 55 minutes ago

What if No Setting in Performance Preferences is Selected?

In seeking a way to reduce the CPU & RAM usage, I read that perhaps turning on the Hardware Acceleration might help. And to do that, you must first de-select the defa… (read more)

In seeking a way to reduce the CPU & RAM usage, I read that perhaps turning on the Hardware Acceleration might help. And to do that, you must first de-select the default setting which says FF will use the best settings for my computer. Well, when I opened that section, neither one was checked! So, should I first try the default setting, and if that doesn't help, then try HA? I'd always heard not to use HA, for some reason, but I'm ready for trying anything that might help use less resources, and open webpages more consistently.

Which is the best setting to use, or neither one?

Asked by StevenCee 3 hours ago

Last reply by cor-el 57 minutes ago

Extension - Create - Use - Upload

Hello, I've recently uploaded a custom-made extension to the Chrome Web Store for my personal use and for a few specific users. It's currently awaiting review. However,… (read more)

Hello,

I've recently uploaded a custom-made extension to the Chrome Web Store for my personal use and for a few specific users. It's currently awaiting review.

However, I'm encountering an issue where I cannot download and use the extension myself. When attempting to download, I receive the message "Download failed. Please check your connection."

Although I can see the extension listed on the store (since it's mine), I'm unable to use it personally.

Could you please assist me with resolving this issue?

Thank you.

Asked by Giannakius 2 14 hours ago

Last reply by James 57 minutes ago

Emails won't Wash

Emails download to Mailwasher Pro but won't Wash to Thunderbird. This has been going on for a week and I have tried a few things but no change.

Asked by anne84 58 minutes ago

Was working fine until it updated to 127.0.1 and now XUL error.

It worked well yesterday and then it updated to 127.0.1 and now i can not open it. I get XUL Runner not compatible. It is on a windows 10 computer. All my information b… (read more)

It worked well yesterday and then it updated to 127.0.1 and now i can not open it. I get XUL Runner not compatible. It is on a windows 10 computer.

All my information bookmarks and passwords, but I have no way to get to them, uninstalled and reinstalled, but the new one doesn't look like the old version, and none of my information is there. I have tried copying the profile folder from and pasting it in the folder. but still nothing. I have it set as default, but the new one wants to be default, so when I go to make it my default I have 2 Firefox to choose from along with chrome, and edge.

My other problem is I have been using Firefox for probably 20 plus years, so there is a lot of saved stuff, but not sure what my previous user name and log in was. I have downloaded and older version and of course i updated also. I have a Firefox that works now, but not the one with all of my information.

Sorry if this makes no sense, no really sure how to explain it differently.

Can some one please help me figure out how to get all my bookmarks and passwords back?

Thank you.

Asked by shtrdave 10 hours ago

Last reply by cor-el 59 minutes ago

Missing emails!

I have not been receiving replies to adds I have on Gumtree, to my primary email address, denisj51@msn.com. Gumtree has advised me that my email client, which is Thunder… (read more)

I have not been receiving replies to adds I have on Gumtree, to my primary email address, denisj51@msn.com. Gumtree has advised me that my email client, which is Thunderbird, is identifying them as Spam, and is deleting them! I check the junk folder of that account regularly, and they are not sent to that folder. I would like to stop them being deleted. How do I do that ? Thanks for your help. Denis.

Asked by JAPANESE SHOJI SCREENS. 1 hour ago

Thunderbird not reporting the correct number of Emails being downloaded

When The app launches or when it's told to send / receive, the app says it is downloading 10 messages but only 5 show up in the inbox (the actual numbers are for example … (read more)

When The app launches or when it's told to send / receive, the app says it is downloading 10 messages but only 5 show up in the inbox (the actual numbers are for example only). The extra emails do not appear to be in the junk folder. The two accounts are: @verizion and @netzero. Where are the other emails going? I've looked in all the local folders. Any help truly appreciated.

Asked by pbkahl 1 hour ago

Have to click on "log in" in many apps like they don't recognize me.

Hi. About 2-3 weeks ago all of my websites that I use to started making me log in. I seemed to have lost all of my saved passwords so I typed them all back in. Now, m… (read more)

Hi. About 2-3 weeks ago all of my websites that I use to started making me log in.

I seemed to have lost all of my saved passwords so I typed them all back in.

Now, most of them make me press the log on button and then my userid and password are primed in there so all I have to do is press enter.

I find this kind of frustrating. I don't recall changing any settings. Any ideas to change this?

Thank you.

Asked by Jane 2 hours ago

Last reply by cor-el 1 hour ago

Yahoo homepage/yahoo email login link routed to wrong page

Several months ago, I couldn't log in to my Yahoo email accounts. For reasons yet to be explained, the two step verification ended up with a message saying they were hav… (read more)

Several months ago, I couldn't log in to my Yahoo email accounts. For reasons yet to be explained, the two step verification ended up with a message saying they were having trouble, and try again later. No amount of waiting for later worked.

Maybe what I'm asking about now is unrelated, but yesterday I tried again. When I go here Yahoo | Mail, Weather, Search, Politics, News, Finance, Sports , and select either of the links

link text

I am directed here link text

link text

Instead of here (these came from Chrome)

Welcome to Yahoo Mail

https://i.postimg.cc/c45Qp77L/yahoo5.jpg

When I use that url in Firefox, I am taken here

link text

If I try to add a Yahoo account in that situation, it becomes clear that IS only for adding other other AT&T accounts.

I tried using about:support - Troubleshooting Information to clear the startup cache, and in safe mode, but it did not help.

I talked to ATT&T. They have been having these sorts of Firefox related problems for months now, which they have reported to Mozilla month ago (which confirms my past troubles as well), but for whatever reason Mozilla hasn't acted on it.

But here is the weird part for me. Aside from my main profile, I have a Firefox "basic" profile. It has no addons, but It has basically the same settings with my main profile, and, because it hasn't been updated in a while, I believe it has most of the same about:config tweaks as well.

In that profile, It 'Yahoo works '. What could constitute a difference between this starter profile and one that's running in safe mode to create this problem. Can you think of an about:config tweak that could be responsible for all this?

Do we have any idea whats causing this.

Asked by noel_envode 1 hour ago

Cannot SEND email - new issue

Starting 3 days ago: Cannot SEND email - receiving works fine. Error message: An error occurred while sending mail. The mail server responded: Please ensure your email a… (read more)

Starting 3 days ago: Cannot SEND email - receiving works fine. Error message: An error occurred while sending mail. The mail server responded: Please ensure your email address and authenticating user match when sending messages. Please verify that your email address is correct in your account settings and try again.

The other odd thing is that I get asked for a password before sending which never happened before.

I followed advice given someone in 2022 - I've messed with the account settings (unfortunately) and I've changed the SMTP settings to match what Comcast recommends.

I have 3 comcast accounts; two work fine on my iPad and iPhone - one doesn't

Also I have no problem sending emails using Xfinity/Comcast Mail... but I want to use Thunderbird.

Where do I start looking?

Thanks!!

I'm sure I've made the problem worse by trying to change the setup

Asked by Pat Walker 2 hours ago

Last reply by Pat Walker 1 hour ago

White boxes appearing on browser and screen

Hello! Started up Firefox today and these whited out boxes started appearing over my search bars and random part of the screen, such as the descriptions of different ar… (read more)

Hello!

Started up Firefox today and these whited out boxes started appearing over my search bars and random part of the screen, such as the descriptions of different articles on my home pages, extension and theme information in my settings, and different tabs (see pictures 1 and 2). The text is also white, making it almost impossible for me to see what I'm typing or selecting in the search bar (picture 3).

I've already tried some tips that I found on the forums such as changing the hardware accelerator, making sure my extensions and add-ons were up to date, etc. When I go into troubleshooting mode, the boxes disappear and Firefox functions normally, but when I tried turning off all my add-ons and themes on the regular browser, the problem still wasn't fixed. I did a full refresh of the browser, hoping that would help to reset whatever was causing the issue, but that didn't help either.

Any advice or troubleshooting tips would be greatly appreciated!

Asked by jayd8kit 6 hours ago

Last reply by cor-el 1 hour ago