Showing questions tagged: Show all questions
  • Solved

Garbled font issue not solved with other solutions

My browser displays many websites, emails, etc. using a strange garbled font (see attached image for reference). I already checked the preference setting for allowing web… (read more)

My browser displays many websites, emails, etc. using a strange garbled font (see attached image for reference).

I already checked the preference setting for allowing websites to select their own fonts. The issue also persists in Troubleshooting mode. I have also used the "Inspect element" tool when this has occurred, also to no avail. I imagine at this point the only real solution is to delete and reinstall Firefox, but I'd love to hear if someone has another solution! Thanks!

Note that text in bold / italics often shows up just fine. I can also copy-paste any of this text and it displays correctly.

Asked by Mitchell Campbell 2 hours ago

Answered by cor-el 27 minutes ago

why there is responsive and delay issue in firefox browser on my website

Hi I have a website which is working fine of chrome and safari browsers but when I open the website on Firefox there are some responsive issue. The website is on paintbal… (read more)

Hi I have a website which is working fine of chrome and safari browsers but when I open the website on Firefox there are some responsive issue. The website is on paintball bestpaintballmaskhub.com I am working on finding the solution but not successful yet. I changed code code also but the issue is still there. Furthermore website load time is also much more in Firefox than other browsers. Please help me in this matter.

Thank you

Asked by hoverboardlabwebsite 1 hour ago

Last reply by cor-el 22 minutes ago

My Yahoo mail

Hello all, just yesterday I noticed my Yahoo inbox was not fully loading and even when it finished loading, I have had the same few messages showing, a series of just gra… (read more)

Hello all, just yesterday I noticed my Yahoo inbox was not fully loading and even when it finished loading, I have had the same few messages showing, a series of just gray bars below that, no ads, etc. and will not allow me to delete or perform commands. When I check the box by an email it simply takes me to the email, as happens if I do so before it's fully finished loading. It is as if it is still trying to load somewhere in the ether land, since there is no indication on my toolbar that it's working. I've tried everything except removing it from Firefox. I thought it was my internet service but all is fine with other sites and Yahoo mail works fine on Safari. It's never happened before. Many thanks for your help.

Asked by josettedicarlo 49 minutes ago

I can't Download any photo from by firefox

Hey! I can't Download any photo from right-click and => Save file as... When I press "Save file as..." there's no ant event or something, It's like Button but with out… (read more)

Hey! I can't Download any photo from right-click and => Save file as... When I press "Save file as..." there's no ant event or something, It's like Button but with out any action.

I use Ubuntu "Ubuntu 22.04.1 LTS" Firefox version 107.0.1

I need help please...

Asked by KUJI8 1 hour ago

Last reply by jscher2000 - Support Volunteer 55 minutes ago

  • Solved

Can't send email

There is no way to send emails from Thunderbird. The only way I have found is to go to File - New - Message, which is a real faff compared with the write option, which ha… (read more)

There is no way to send emails from Thunderbird. The only way I have found is to go to File - New - Message, which is a real faff compared with the write option, which has disappeared.

Asked by Hakker 6 hours ago

Answered by gp 3 hours ago

Console Response not showing HTML - only shows "raw"

In Firefox 107.0.1 64-bit (Windows 10) When looking at the console, the response tab no longer shows rendered HTML code - the response is blank. Only if I select "Raw" ov… (read more)

In Firefox 107.0.1 64-bit (Windows 10)

When looking at the console, the response tab no longer shows rendered HTML code - the response is blank.

Only if I select "Raw" over on the right do I see anything - only code.

Is this new behaviour from Firefox, or have I inadvertently changed an option?

The only way to now see the rendered page is through the "Network" tab.

Please see images.

Asked by Tim 1 day ago

Last reply by Tim 3 hours ago

Firefox will not open amazon.com

I can't open amazon.com. I've disabled my antivirus and have tried in 'troubleshoot' mode. I have cleared my cache. I have flushed my DNS. It's been going on for days… (read more)

I can't open amazon.com. I've disabled my antivirus and have tried in 'troubleshoot' mode. I have cleared my cache. I have flushed my DNS. It's been going on for days. I keep timing out. Other sites do not exhibit problems. Chrome DOES open amazon.com quickly.

Asked by jjjerdee 1 week ago

Last reply by jjjerdee 4 hours ago

citibank site won't work

The citibank site has not worked for a week or two. I get the following error: Bad Request Your browser sent a request that this server could not understand. Size of a r… (read more)

The citibank site has not worked for a week or two. I get the following error:

Bad Request

Your browser sent a request that this server could not understand. Size of a request header field exceeds server limit

Asked by matthew61 5 hours ago

Last reply by TyDraniu 4 hours ago

firefox will not play audio.

So I can not play audio from any website in firefox. I updated, refreshed, used troubleshoot mode, and unistall & reinstalled. Nothing works. I know it is not my PC b… (read more)

So I can not play audio from any website in firefox. I updated, refreshed, used troubleshoot mode, and unistall & reinstalled. Nothing works. I know it is not my PC because the sound works on every other app, just firefox wont play audio PLEASE HELP

Asked by cheezyelyah930 3 months ago

Last reply by yellowhue 6 hours ago

Thunderbird 102.2.0 frequent hangs "not responding" (then crashes @ OOM | small) on win10, and other issues

I have been using Thunderbird for several years. It has been stable, it remembered my passwords, and the calendar synchronized with my Google calendar without issue. I re… (read more)

I have been using Thunderbird for several years. It has been stable, it remembered my passwords, and the calendar synchronized with my Google calendar without issue.

I recently installed a Windows update, to Windows 10 Home, version 21H1, build 19043.1889. Since the update Thunderbird frequently crashes, typically after around 10 to 30 minutes after starting.

In the hope it might resolve the crashing, I installed Thunderbird 102.2.0. Since then Thunderbird continues to crash frequently, plus I now have had the following issues:

1) Every time I start Thunderbird, Provider for Google Calendar requires me to enter my Google password and authenticate on my phone. Previously Provider just needed the password and authentication at the time of initial set up only.

2) When I click 'Get Messages', Thunderbird asks for the password to my e-mail account. If I check the box for 'Use password manager to remember this password' then 'Get Messages' always fails. If I do not check then 'Get Messages' is successful, but I have to enter the password every time.

3) Similarly, when I send an e-mail Thunderbird asks for the password to my e-mail account. If I check the box for 'Use password manager to remember this password' then sending the message always fails. If I do not check then sending the message is successful, but I have to enter the password every time.

Asked by PeteCWS 3 months ago

Last reply by PeteCWS 7 hours ago

Thunderbird starting slow after MacOS Ventura update

Thunderbird 102.5.1 (no Addons installed) MacOS Ventura 13.0.1 Apple MacBookPro 13“ M1 2020 After updating to MacOS Ventura Thunderbird starting slow. I get this error me… (read more)

Thunderbird 102.5.1 (no Addons installed) MacOS Ventura 13.0.1 Apple MacBookPro 13“ M1 2020

After updating to MacOS Ventura Thunderbird starting slow.

I get this error message:

Component returned failure code: 0x80550013 [nsIMsgPluggableStore.createFolder] 10 Pop3IncomingServer.jsm:135     createDefaultMailboxes resource:///modules/Pop3IncomingServer.jsm:135     _allFoldersWithFlag chrome://messenger/content/folderPane.js:1436     _allSmartFolders chrome://messenger/content/folderPane.js:1461     _addSmartFoldersForFlag chrome://messenger/content/folderPane.js:1495     generateMap chrome://messenger/content/folderPane.js:2468     _rebuild chrome://messenger/content/folderPane.js:1895     load chrome://messenger/content/folderPane.js:195     AsyncFunctionNext self-hosted:632

I have only one profile installed, but when I start Thunderbird using the terminal /Applications/Thunderbird.app/Contents/MacOS/thunderbird-bin -P

it starts very fast but I get an error

UNSUPPORTED (log once): POSSIBLE ISSUE: unit 1 GLD_TEXTURE_INDEX_2D is unloadable and bound to sampler type (Float) - using zero texture because texture unloadable

One more thing is, that I can't see any images and there is no button any more to allow it for each email separately.

I also tried to reinstall Thunderbird, but even then it starts very slow.

What can I do? Any idea?

Best regards Chris

Asked by Chris 7 hours ago

Firefox not showing on volumemixer and not playing any sound.

Hello, my Firefox stopped playing sounds all of the sudden, I have tried most of the fixes on this site but nothing helps. I reset my pc to last week when the sound worke… (read more)

Hello, my Firefox stopped playing sounds all of the sudden, I have tried most of the fixes on this site but nothing helps. I reset my pc to last week when the sound worked but that did not help, so i am out of ideas and I would like to keep jusing the browser.

Thanks

Asked by Aid 8 hours ago

Error message

Hi, for a weeks I´m having error messages from firefox. I have already updated windows and mozilla, restarted mozilla and my antivirus doesn´t detect any threat. What c… (read more)

Hi, for a weeks I´m having error messages from firefox.

I have already updated windows and mozilla, restarted mozilla and my antivirus doesn´t detect any threat.

What can I do?

thanks!

Asked by thraranduil 9 hours ago

Thunderbird every time ask for passwords account

From several weeks we have to copy and paste the account passwords at every launch of Thunderbird. If I flag the option to remember passwords nothing happens; thunderbird… (read more)

From several weeks we have to copy and paste the account passwords at every launch of Thunderbird. If I flag the option to remember passwords nothing happens; thunderbird did not proceed and ask again for passwords. The only way to proceed is to fill the passwords without the flag to remember passwords. In this case I can access to the mails but I will have the same problem at the next startup of Thunderbird. This happens both on Win10 64bit and Win10 32bit versions. Thank you for your support best regards Davide

Asked by MECARTsrl 9 hours ago

Inbox - odd behaviour

I have switched to gmail because Sky e-mail does not work well with Windows - even using the web page. So far, Thunderbird has worked fine with it. But I have an intermit… (read more)

I have switched to gmail because Sky e-mail does not work well with Windows - even using the web page. So far, Thunderbird has worked fine with it. But I have an intermittent problem. The toolbar icon and the account tabs will show that there is a new message in the Inbox. But it is not displayed in the main window (I sort messages by date received, and I don't use threads). If I switch to the "Important" or "All Mail" windows, it can be seen there (and accessed readily). So, why doesn't it appear in the Inbox window?

Asked by RGR 1 day ago

Last reply by RGR 10 hours ago

  • Archived

Solution: Thunderbird not syncing with all Gmail folders

1) Login into your Gmail account with a web browser like Firefox. 2) once logged into Gmail and on the home page, click the settings cog wheel and then click the link tha… (read more)

1) Login into your Gmail account with a web browser like Firefox. 2) once logged into Gmail and on the home page, click the settings cog wheel and then click the link that says "view all settings" 3) once on setting screen then click "labels" tab 4) once on liable tab screen go to the far right where it says "show in IMAP" click the empty check box so that it has an [x] in it for it to be included as a folder with syncing with Thunderbird 5) on label tab screen move left look for "show on label list" and look under this and click "show" for each folder you want to show in Thinderbird 6) solution complete

Asked by roderick.holland 8 months ago

Last reply by Wayne Mery 13 hours ago

Certain text displays as random characters on some pages

As of this morning, for some reason, certain websites present, random garbled text where normal text should be. This occurs on some sites and not on others. My second com… (read more)

As of this morning, for some reason, certain websites present, random garbled text where normal text should be. This occurs on some sites and not on others. My second computer, running an earlier Mac OS, is working just fine, and other browsers don't have this problem.

Hoping someone can help. A screenshot from Wikipedia is attached.

Asked by Etnier 1 week ago

Last reply by cor-el 16 hours ago

Possible glitch on Galaxy S10+ help please?

This I think might be a 1 website issue but I checked other browsers and it doesn't happen on them. The issue is that on the AmericanMuscle website the menu at the top of… (read more)

This I think might be a 1 website issue but I checked other browsers and it doesn't happen on them.

The issue is that on the AmericanMuscle website the menu at the top of the page disappears with barely any time to click on it...

I would post the com but I didn't read if that was a TOS violation here...

Android 12 Galaxy S10+

Asked by RepoDraghon 3 days ago

Last reply by RepoDraghon 19 hours ago

emails

I am receiving emails and I can open them - but there is no text, no messages, just a blank screen. When I try to enter another email I can do it - but the title remains … (read more)

I am receiving emails and I can open them - but there is no text, no messages, just a blank screen. When I try to enter another email I can do it - but the title remains stuck on the previous email's title - and I can't read either. gI've tried by passing the firewall using the right hand `options' and it does nothing.

Asked by michael_holliday 19 hours ago