Showing questions tagged: Show all questions

Screen Tapping Location Does Not Match Browser Click

I've seen it on multiple sites, so it might be a browser issue. Here is what happens: -I tap on link A. -Browser opens link B instead. It is random, like 5% of all Fark.… (read more)

I've seen it on multiple sites, so it might be a browser issue. Here is what happens:

-I tap on link A. -Browser opens link B instead.

It is random, like 5% of all Fark.com taps and 10% of all Reddit.com taps. But the website registers the tap to have occurred at a different spot on a page/screen other than the actual spot on my screen where I tap, always on a lower part of the screen. I keep my screen clean, so it can't be that. I have not experienced this with my previous phone, which also used Firefox for Android (installed August 2019, never updated). The version I am using now was installed on my new phone (installed December 2020, never updated). So what is going on? Is it my phone? Is it the browser? Is it these script-heavy websites?

Asked by mprebm 3 weeks ago

Last reply by mprebm 14 hours ago

  • Solved

Can't access my Amazon Prime store card account

Can't access my Amazon Prime store card account. After login it goes to a blank screen at https://amazon.syf.com/eService/AccountSummary/initiateAccSummaryAction.action.… (read more)

Can't access my Amazon Prime store card account. After login it goes to a blank screen at https://amazon.syf.com/eService/AccountSummary/initiateAccSummaryAction.action. Chrome works fine with same login.

Asked by Daddyo37 1 day ago

Answered by Daddyo37 5 hours ago

Since getting the update to 86.0 a web page is not being shown as it did.

I have Node-Red and this page was different. Now with 86.0 it looks like this: New layout of page after update The group for MusicPi used to be at the left of the screen … (read more)

I have Node-Red and this page was different.

Now with 86.0 it looks like this:

New layout of page after update

The group for MusicPi used to be at the left of the screen just before BedPi's group.

Yes, there is a problem with the height/size of the groups which is/was a suspect, but thinking about it a bit more: It was working until the upgrade.

Asked by teeny_weeny 12 hours ago

Last reply by FredMcD 11 hours ago

Signing into a secure account.

When I sign into a secure account (my bank for instance) It never recognizes my laptop and I have to have a secure code emailed or texted to me. Why is that and what can … (read more)

When I sign into a secure account (my bank for instance) It never recognizes my laptop and I have to have a secure code emailed or texted to me. Why is that and what can I do to fix it?

Asked by dbem 12 hours ago

Last reply by FredMcD 11 hours ago

Streaming Services Not Working

I just tried today, but I don't know when it started, but all of the streaming services I have access to are not working in Firefox (on MacOS 11.2.2, Firefox 86.0). They … (read more)

I just tried today, but I don't know when it started, but all of the streaming services I have access to are not working in Firefox (on MacOS 11.2.2, Firefox 86.0). They give the following errors:

Disney+ - Something went wrong. Please try again. If the problem persists, visit the Disney+ Help Center (Error Code 83)

Prime - We're experiencing a problem playing this video. For assistance, please go to www.amazon.com/videohelp.

Netflix - Pardon the interruption. This title is not available to watch instantly. Pleast try another title. - 1044. Error Code F7121-1331

I've tried multiple videos on each service, all produce the same errors. I've rebooted my machine. I've flushed all cache and cookies. I've tried in safe mode.

Youtube and Twitch both work. Strangely enough the "Watch Trailer" on Prime works. On the same machine Chrome and Safari play all services fine.

This makes me think it's either a privacy guard setting or a DRM setting. I've also checked my media.mediasource settings and they are all default. Play DRM-controlled content is also enabled.

Anyone have any help or other things I can check?

Asked by techravingmad 11 hours ago

Last reply by FredMcD 11 hours ago

Youtube previews are not loading

Hello, I've encountered a problem, when loading Youtube site, video previews are not loading. Tried to remove and disable all the add-ons in my browser, including ad bloc… (read more)

Hello, I've encountered a problem, when loading Youtube site, video previews are not loading. Tried to remove and disable all the add-ons in my browser, including ad blocker, but nothing helped. I also cleaned the cache and browser cookies. Can you please tell me how to solve this problem?

Asked by Антон 1 week ago

Last reply by FredMcD 11 hours ago

Firefox can't scroll down on some web pages

Firefox can't scroll down or up on some web pages. You can only navigate them hitting Tab to select the elements. This issue has been reported before, but archived withou… (read more)

Firefox can't scroll down or up on some web pages. You can only navigate them hitting Tab to select the elements.

This issue has been reported before, but archived without solution. See "why can't I scroll down on some websites?" (27 May 2018):

https://support.mozilla.org/en-US/questions/1219374

This page seems to have a more particular behavior, may be it could help to pinpoint the problem: It does scroll up and down until you don't close the two pop up boxes, then you can't scroll it anymore (but you can still navigate the page using Tab). If you have an ad blocker that blocks the two pop up boxes, then you can't scroll the page at all. The same behavior happens on Google Chrome.

https://www.latinacittaaperta.info/2018/06/07/kunt/

Asked by ElfQrin 23 hours ago

Last reply by cor-el 13 hours ago

  • Solved

"PRINT PREVIEW" is gone !!!

The "PRINT PREVIEW" option I have found under the "FILE" drop down is GONE!!! I Please tell me HOW to get it back (or at least find it somewhere else)! I absolutely DEPE… (read more)

The "PRINT PREVIEW" option I have found under the "FILE" drop down is GONE!!! I Please tell me HOW to get it back (or at least find it somewhere else)! I absolutely DEPEND on this function for processing orders and printing packing slips !!!!

This is NOT an improvement for me!!! This is absolutely horrible!

Asked by timestreasures 1 week ago

Answered by cor-el 1 week ago

Can't post comments to Washington Post after clearing cache

I've always been able to post comments about columns on WaPo. Scrolling past the column brings up a part of the page that says "posting as username". The name is correct… (read more)

I've always been able to post comments about columns on WaPo. Scrolling past the column brings up a part of the page that says "posting as username". The name is correct. Previously, I'd see a little circling "working" icon and then a box to enter my comment would open and I could also see comments that others have made. Now, nothing happens. I cleared my cache the other day, and the problem seems to be since then. Comments work fine in Chrome, but I like Firefox better. Ideas?

Asked by brewerpaul 20 hours ago

my site isn't chipping away at ios

I am integrating my website for different apps, it works very well on android or google products but it isn't supporting Firefox version for IOS my supporting link isnift… (read more)

I am integrating my website for different apps, it works very well on android or google products but it isn't supporting Firefox version for IOS my supporting link isnifty blender can anyone help me to find out the problems or solutions?

Asked by johnsdavidxp 2 weeks ago

Last reply by Jameson4170 1 week ago

Characters with accents are displayed wrong (�)

When I visit "elofootball.com" with Firefox, "Atlético" is shown as "Atl�tico". When the page is not yet completely loaded Atlético is shown correctly for a brief moment … (read more)

When I visit "elofootball.com" with Firefox, "Atlético" is shown as "Atl�tico". When the page is not yet completely loaded Atlético is shown correctly for a brief moment (first screenshot without country flags). After the flags are displayed "Atlético" becomes "Atl�tico" (second screenshot with country flags). So it doesn't seem like the characters themselves aren't supported by the browser because Firefox can display them, just not once the flags are displayed as well.

Edge and Chrome do not have this problem, they just show the page like you'd expect without the � in the place of characters with accents. Any idea what might be causing this and can it be fixed?

Asked by koert.vynckier 1 day ago

Last reply by cor-el 1 day ago

1080p not availble

Hi So I downloaded Firefox browser to my android phone for the first time today and sadly a majority of videos don't play in 1080p even with the add-on HD YouTube,, what … (read more)

Hi

So I downloaded Firefox browser to my android phone for the first time today and sadly a majority of videos don't play in 1080p even with the add-on HD YouTube,, what I'm i missing here? I even went to the HD YouTube add on and selected 1080p but still no success.. thanks in advance

Asked by patrik0707 2 weeks ago

Last reply by mlasarko1 1 day ago

When viewing Google News the auto screen resize cuts off text.

Using the lastest Firefox browser on my Samsung S20+, auto screen sizing cuts of text and makes the article unreadable. When I try to manually resize, it only zooms in, n… (read more)

Using the lastest Firefox browser on my Samsung S20+, auto screen sizing cuts of text and makes the article unreadable. When I try to manually resize, it only zooms in, not out. Switching to Desktop Site is the only fix I've found. This problem doesn't occur when using the Chrome browser.

Asked by eharmon96 3 days ago

Last reply by mlasarko1 1 day ago

SSL_ERROR_RX_RECORD_TOO_LONG

ebay why???? do I get this??? Secure Connection Failed An error occurred during a connection to pulsar.ebay.com. SSL received a record that exceeded the maximum permissib… (read more)

ebay why???? do I get this??? Secure Connection Failed

An error occurred during a connection to pulsar.ebay.com. SSL received a record that exceeded the maximum permissible length.

Error code: SSL_ERROR_RX_RECORD_TOO_LONG

   The page you are trying to view cannot be shown because the authenticity of the received data could not be verified.
   Please contact the website owners to inform them of this problem.

Asked by kauimauloa47 1 day ago

Last reply by cor-el 1 day ago

HTML Code Getting In the Way Of The User Experience

More and more websites now display code (HTML?) when you move the cursor around. How do I get the cursor to action whatever it is moved to and not open a box that display… (read more)

More and more websites now display code (HTML?) when you move the cursor around. How do I get the cursor to action whatever it is moved to and not open a box that displays streams of what appears to be HTML code, one assumes is what was used use to program the box? Regards

Asked by Les 1 day ago

Last reply by Les 1 day ago

Not able to scroll in landscape orientation?

Using my Lenovo 10" tablet I just couldn't understand why I wasn't able to scroll at all in yandex.com under images when it took me to a second window, whenever I choose … (read more)

Using my Lenovo 10" tablet I just couldn't understand why I wasn't able to scroll at all in yandex.com under images when it took me to a second window, whenever I choose (clicked) any image using the desktop mode in landscape orientation, and why the screen would just flash white and take a long time for the images to come in when scrolling through the first search results screen as well? I thus and reluctantly download other browsers just to see if this issue was universal and it is definitely not. The other popular yet unnamed browsers work flawlessly in both regards and this truly stumped me as to why the firefox browser couldn't do the same? Today I decided to download the firefox browser on my Android phone, as believe it or not I only use the phone for outgoing and incoming calls, as my aging eyes just can't see things on these devices, and it Unbelievably worked flawlessly in landscape and stadard orientation as well. I then put my tablet in standard orientation and it Unbelievably worked great. All I then could conclude and I definitely may be wrong here, which I really hope I am, yet it seems firefox on a tablet in the desktop mode in landscape orientation doesn't work like it does on an android phone and I just don't understand why? Because of this unfortunate limitation in this great browser on a tablet I'm now regretfully "forced" to keep and use another browser whenever using yandex.com or any site that could yeild the same issue and if anyone graciously has the solution minus using my tablet in standard orientation I would very greatly appreciate it? Regards, S.D.

Asked by S_DeP 1 day ago