Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

Kako se znebim podčrtanih besed, ki me bodijo na druge reklame in odpiranja novih nezaželenih oken?oken

  • 1 reply
  • 3 have this problem
  • 33 views
  • Last reply by guigs

more options

Na vseh spletnih strane ki jih odprem s pomočjo Mozille se v tekstu strani besede dvojno podčrtajo in pobarvajo modro, ter dajejo videz da vodi vsebina vezana na članek, na dodatno vsebino. Seveda gre za advertising, ki te odpelje na nekja drugega (skrite reklame). Prav tako se mi dogaja da se mi ob prehodu miške preko strani (BREZ KLIKA) začenjo odpirati številna dodatna okna - spet reklama!

Primer: ko odprem 24ur.com se mi odpre osnovno okno z možni podvsebinami / članki. Če kliknem na en članek se mi takoj odprejo 3 ali 4 podstrani (ki niso vezane na članek). Če pa iščem kaj po netu (recimo o pogrešanem malezijskem letalu) pa je vsak članek na to temo prepreden s temi podčrtanimi besedami, ki delujejo kot na wikipediji, endar to niso!


Kako se lahko znebim teh dveh dejavnikov, ki mi zelo otežjeta in upočasnujeta delo???

Hvala že vnaprej za odgovor! Alen

All Replies (1)

more options

Hi, Razumem, da ste dobili oglasov v URL-jev, spletnih strani, ki se odpirajo nova okna in njena zelo nadležno. Na oder, da blokira to dodaja, glej, če je oglas tretja stranka z Ad Block Plus dodate na.

Prav tako lahko čebele htat adware je okužen svoj ​​profil. Glej tudi http://malwaretips.com/blogs/remove-adware-popup-ads/