X
Tap here to go to the mobile version of the site.

Support Forum

firefox ei tulosta pdf-tiedostoja oikein

Posted

Firefox näyttää pdf-sivun oikein. Kun yritän tulostaa sen, tulostuu pohja oikein. Samoin värilliset kentät tulostuvat oikein. Mutta kentissä olevat tekstit ja numerot ovat muotoa (esimerkiksi) päivämäärä mmmmmm kun pitäisi olla 01.02.14. Päivämerkintä la tulee muodossa mm. Sana "Vakiovuoroista" tulostuu muodossa 99999999999999. Otsikko Helmikuu 2014 varsinaisen taulukon yläpuolella tulostuu muodossa: t ttt ttt t tt t t t, jossa toisen ja kolmannen t-kirjaimen välissä ei ehkä ole sanaväliä ja kolmas ja neljäs t kirjain koskettavat toisiaan. Viides ja kuudes koskettavat toisiaan samoin 9 ja 10 t-kirjain, muissa väleissä näyttäisi olevan väli joka vastaa sanaväliä. Sarakeotsikot, joissa on kellon aika, muotoa 08:00, tulostuu muotoon tyhjiä neliöitä viisikappaletta. Joissakin taulukoissa se on muotoa viisi neliötä joissa sisällä kysymysmerkki. Joissakin kentissä joissa on plus-merkki (+) se näyttäisi tulostuvan oikein t-kirjainten väliin. Samoin yhdessä kentässä on sanavälien välissä DT kirjaimet ja ne tulostuvat oikein DT:nä t-kirjainten väliin. Kyseessä on exelpohjainen ajanvaraus taulukko pdf-muodossa. Vika on ilmennyt ensimmäisen kerran 20.02.2014 illalla. Aamulla se ilmeisesti oli vielä toiminut. En ole saanut aamusta vielä vahvistusta. Poistin korjaustoimena firefox-ohjelman ja latasin sen uudestaan verkosta. Ei muutosta. Explorerille sivut tulostuvat oikein.

Kajaanissa 21.02.2014

Ilmari Hyvärinen Kainuun Kennelpiiri ry

Firefox näyttää pdf-sivun oikein. Kun yritän tulostaa sen, tulostuu pohja oikein. Samoin värilliset kentät tulostuvat oikein. Mutta kentissä olevat tekstit ja numerot ovat muotoa (esimerkiksi) päivämäärä mmmmmm kun pitäisi olla 01.02.14. Päivämerkintä la tulee muodossa mm. Sana "Vakiovuoroista" tulostuu muodossa 99999999999999. Otsikko Helmikuu 2014 varsinaisen taulukon yläpuolella tulostuu muodossa: t ttt ttt t tt t t t, jossa toisen ja kolmannen t-kirjaimen välissä ei ehkä ole sanaväliä ja kolmas ja neljäs t kirjain koskettavat toisiaan. Viides ja kuudes koskettavat toisiaan samoin 9 ja 10 t-kirjain, muissa väleissä näyttäisi olevan väli joka vastaa sanaväliä. Sarakeotsikot, joissa on kellon aika, muotoa 08:00, tulostuu muotoon tyhjiä neliöitä viisikappaletta. Joissakin taulukoissa se on muotoa viisi neliötä joissa sisällä kysymysmerkki. Joissakin kentissä joissa on plus-merkki (+) se näyttäisi tulostuvan oikein t-kirjainten väliin. Samoin yhdessä kentässä on sanavälien välissä DT kirjaimet ja ne tulostuvat oikein DT:nä t-kirjainten väliin. Kyseessä on exelpohjainen ajanvaraus taulukko pdf-muodossa. Vika on ilmennyt ensimmäisen kerran 20.02.2014 illalla. Aamulla se ilmeisesti oli vielä toiminut. En ole saanut aamusta vielä vahvistusta. Poistin korjaustoimena firefox-ohjelman ja latasin sen uudestaan verkosta. Ei muutosta. Explorerille sivut tulostuvat oikein. Kajaanissa 21.02.2014 Ilmari Hyvärinen Kainuun Kennelpiiri ry

Additional System Details

Installed Plug-ins

  • Adobe PDF Plug-In For Firefox and Netscape 11.0.06
  • Next Generation Java Plug-in 10.51.2 for Mozilla browsers
  • NPRuntime Script Plug-in Library for Java(TM) Deploy
  • 5.1.20913.0
  • NPWLPG

Application

  • User Agent: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64; rv:27.0) Gecko/20100101 Firefox/27.0

More Information

Ville
  • Locale Leader
22 solutions 146 answers

Helpful Reply

PDF-tiedostojen näyttäminen tai tulostaminen Firefoxin oman PDF-näyttöohjelman kautta ei toimi aina virheettä.

Korjaus on avata PDF-tiedosto suosiolla Adobe Readeriin ja tulostaa sieltä. Saat tiedoston avattua Adobe Readeriin Firefoxissa napsauttamalla (PDF:n ollessa auki Firefoxissa) sivun oikean ylänurkan yläpuolella olevaa Lataa-painiketta (asiakirjan kuva jossa nuoli alaspäin)

PDF:t saa avautumaan oletuksena suoraan Adobe Readeriinkin jos niin haluat, mutta se on huomattavasti hitaampaa, eikä yleensä ole tarpeen.

PDF-tiedostojen näyttäminen tai tulostaminen Firefoxin oman PDF-näyttöohjelman kautta ei toimi aina virheettä. Korjaus on avata PDF-tiedosto suosiolla Adobe Readeriin ja tulostaa sieltä. Saat tiedoston avattua Adobe Readeriin Firefoxissa napsauttamalla (PDF:n ollessa auki Firefoxissa) sivun oikean ylänurkan yläpuolella olevaa Lataa-painiketta (asiakirjan kuva jossa nuoli alaspäin) PDF:t saa avautumaan oletuksena suoraan Adobe Readeriinkin jos niin haluat, mutta se on huomattavasti hitaampaa, eikä yleensä ole tarpeen.

Helpful Reply

Tervhdys Ville

Kiitoksia vastauksesta. Olen tälläväli löytänyt, että kyseessä on ilmeisesti päivityksen mukana tullut bugi. Ja se näkyy esiintyvän muillakin. Onneksi vika on kierrettävissä, mutta kiusallinen se kuitenkin on meidän porukoille. Kaikki kun eivät ole kovin näppäriä tietokoneitten kanssa. Ja nyt kyllä kuulen liiankin usen kysymyksen: Miten niin .. toimihan se vielä viime kerralla näin.

Toivottavasti joku, jolla on tunnukset Githubiin, tekee virheilmoituksen.

Ilmari

Tervhdys Ville Kiitoksia vastauksesta. Olen tälläväli löytänyt, että kyseessä on ilmeisesti päivityksen mukana tullut bugi. Ja se näkyy esiintyvän muillakin. Onneksi vika on kierrettävissä, mutta kiusallinen se kuitenkin on meidän porukoille. Kaikki kun eivät ole kovin näppäriä tietokoneitten kanssa. Ja nyt kyllä kuulen liiankin usen kysymyksen: Miten niin .. toimihan se vielä viime kerralla näin. Toivottavasti joku, jolla on tunnukset Githubiin, tekee virheilmoituksen. Ilmari