X
Tap here to go to the mobile version of the site.

Support Forum

http://www.lectio.dk/lectio/531/SkemaNy.aspx?type=elev&elevid=4541970184 you can't open the lesson and see your homework, it works in every other browser.

Posted

In this link: http://www.lectio.dk/lectio/531/SkemaNy.aspx?type=elev&elevid=4541970184 you can't open a lesson and see your homework. If there is homework for the lesson, there is a small envelope and if you click it the lesson it will unfold and you can see your homework. It is only in the mobile-version of the site that is isn't working. It is a problem on every smartphone who wants to use Firefox as browser.

I think that 50% of all educations in Denmark are using this site (www.lectio.dk) for their school schedule, so it is pretty bad that it aint working with firefox, which (of cource) is my absolute favorite browser :)

Hope you can fix it. Remember it is only the mobile-version of the site which is failing.

In this link: http://www.lectio.dk/lectio/531/SkemaNy.aspx?type=elev&elevid=4541970184 you can't open a lesson and see your homework. If there is homework for the lesson, there is a small envelope and if you click it the lesson it will unfold and you can see your homework. It is only in the mobile-version of the site that is isn't working. It is a problem on every smartphone who wants to use Firefox as browser. I think that 50% of all educations in Denmark are using this site (www.lectio.dk) for their school schedule, so it is pretty bad that it aint working with firefox, which (of cource) is my absolute favorite browser :) Hope you can fix it. Remember it is only the mobile-version of the site which is failing.

Additional System Details

Application

  • User Agent: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64; rv:25.0) Gecko/20100101 Firefox/25.0

More Information

kbrosnan
  • Moderator
581 solutions 3841 answers

This is likely an issue with the website. I have opened a bug for with our website investigation team to see what is broken. The fix is unlikely to come from us.

https://bugzilla.mozilla.org/show_bug.cgi?id=942989

This is likely an issue with the website. I have opened a bug for with our website investigation team to see what is broken. The fix is unlikely to come from us. https://bugzilla.mozilla.org/show_bug.cgi?id=942989