X
Tap here to go to the mobile version of the site.

Support Forum

Hogyan tudom beállítani a hívószámkijelzést?

Posted

Alcatel OT Fire

Alcatel OT Fire

Additional System Details

Application

  • User Agent: Mozilla/5.0 (Mobile; ALCATELOneTouch4012X; rv:18.1) Gecko/18.1 Firefox/18.1

More Information

Allegretto 0 solutions 4 answers

Helpful Reply

1.1 alatt nem találtam rá megoldást a telefonon* (egész egyszerűen hiányzott az a kódrészlet... navigator.mozSettings alatt van valahol, ha jól emlékszem). 1.2 alatt már van rá opció a Settings/Call Settings alatt. Relatíve egyszerűen fel lehet rá tenni, garanciavesztéssel jár**, archiválj előtte, mert viszi a programokat-beállításokat-névjegyzéket-üzeneteket; mindent, ami nem az SD kártyán van.

  • Elméletileg a szolgáltatótól lehet kérni külön, hogy legyen hívószámkijelzés.
    • Reméljük, hogy lesz hivatalos ROM, és akkor garancia is marad. 1.2 relatíve stabil, 1-2 fekete képernyőbe belefutottam az elején, de nem jellemző, és furcsa módon mintha ezek maguktól helyrejönnének.
1.1 alatt nem találtam rá megoldást a telefonon* (egész egyszerűen hiányzott az a kódrészlet... navigator.mozSettings alatt van valahol, ha jól emlékszem). 1.2 alatt már van rá opció a Settings/Call Settings alatt. Relatíve egyszerűen fel lehet rá tenni, garanciavesztéssel jár**, archiválj előtte, mert viszi a programokat-beállításokat-névjegyzéket-üzeneteket; mindent, ami nem az SD kártyán van. *Elméletileg a szolgáltatótól lehet kérni külön, hogy legyen hívószámkijelzés. **Reméljük, hogy lesz hivatalos ROM, és akkor garancia is marad. 1.2 relatíve stabil, 1-2 fekete képernyőbe belefutottam az elején, de nem jellemző, és furcsa módon mintha ezek maguktól helyrejönnének.
nagykat 0 solutions 1 answers

Helpful Reply

Szia,

üsd be a *31# kódot, és nyomd meg a zöld hivógombot. Ez engedélyezi a hivószám kijelzést.

Szia, üsd be a *31# kódot, és nyomd meg a zöld hivógombot. Ez engedélyezi a hivószám kijelzést.

Modified by nagykat