X
Tap here to go to the mobile version of the site.

Support Forum

This thread was closed and archived. Please ask a new question if you need help.

Searching in the address bar doesn't work.

Posted

I tried solving my question regarding searching in my address bar, which results in me being brought to an DNS address somethimes instead of google. Through doing this I have created a new problem, this being, everytime I search in the address bar i'm being brought directly to google frontpage, without any search result to show for it.

So if we could solve these 2 problems, it would be amazing. :)

Thanks for reading.

I tried solving my question regarding searching in my address bar, which results in me being brought to an DNS address somethimes instead of google. Through doing this I have created a new problem, this being, everytime I search in the address bar i'm being brought directly to google frontpage, without any search result to show for it. So if we could solve these 2 problems, it would be amazing. :) Thanks for reading.

Additional System Details

Installed Plug-ins

  • VLC media player Web Plugin 2.0.6
  • Next Generation Java Plug-in 10.21.2 for Mozilla browsers
  • Shockwave Flash 11.6 r602
  • iTunes Detector Plug-in
  • Adobe PDF Plug-In For Firefox and Netscape 10.1.6
  • A plugin to detect whether the Adobe Application Manager is installed on this machine.
  • A plugin to detect whether the Adobe Extension Manager is installed on this machine.
  • NVIDIA 3D Vision plugin for Mozilla browsers
  • NVIDIA 3D Vision Streaming plugin for Mozilla browsers
  • The QuickTime Plugin allows you to view a wide variety of multimedia content in Web pages. For more information, visit the QuickTime Web site.
  • Facebook Video Calling Plugin
  • VOIPlay Mozilla Plugin

Application

  • User Agent: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64; rv:20.0) Gecko/20100101 Firefox/20.0

More Information

the-edmeister
  • Top 25 Contributor
  • Moderator
5406 solutions 40228 answers

Please stick with your original thread about this issue.
https://support.mozilla.org/en-US/questions/958123?esab=a&s=&r=1&as=s

locking this thread

Please stick with your original thread about this issue. <br /> https://support.mozilla.org/en-US/questions/958123?esab=a&s=&r=1&as=s ''locking this thread''