X
Tap here to go to the mobile version of the site.

Support Forum

why cani not access yahoo in firefox but i can in IE

Posted

I have been searching this and have looked at all of the common "fix's" tried to start in safe mode ran scans no items found and deleted my cookies cleared my cache etc. nothing works permanently a few minutes at most . I can browse without any problems in IE but would prefer to use firefox but cannot access anything to do with Yahoo search, My Yahoo.

I have been searching this and have looked at all of the common "fix's" tried to start in safe mode ran scans no items found and deleted my cookies cleared my cache etc. nothing works permanently a few minutes at most . I can browse without any problems in IE but would prefer to use firefox but cannot access anything to do with Yahoo search, My Yahoo.

Chosen solution

fixed it my self it was a program installed by something else. it was anti phishing domain adviser and was a panda program uninstalled and for now everything is fine

Read this answer in context 0

Additional System Details

Installed Plug-ins

  • Next Generation Java Plug-in 10.15.2 for Mozilla browsers
  • NPRuntime Script Plug-in Library for Java(TM) Deploy
  • Adobe PDF Plug-In For Firefox and Netscape 11.0.02
  • Shockwave Flash 11.5 r502
  • 5.1.10411.0
  • The plug-in allows you to open and edit files using Microsoft Office applications
  • Office Authorization plug-in for NPAPI browsers
  • Windows Presentation Foundation (WPF) plug-in for Mozilla browsers
  • DRM Netscape Network Object
  • Npdsplay dll
  • DRM Store Netscape Plugin

Application

  • Firefox 19.0
  • User Agent: Mozilla/5.0 (Windows NT 5.1; rv:19.0) Gecko/20100101 Firefox/19.0
  • Support URL: http://support.mozilla.org/1/firefox/19.0/WINNT/en-US/

Extensions

  • Troubleshooter 1.0a (troubleshooter@mozilla.org)
  • avast! WebRep 7.0.1474 (wrc@avast.com) (Inactive)
  • Microsoft .NET Framework Assistant 0.0.0 ({20a82645-c095-46ed-80e3-08825760534b}) (Inactive)

Javascript

  • incrementalGCEnabled: True

Graphics

  • adapterDescription: RADEON 9200 SE Family (Microsoft Corporation)
  • adapterDescription2:
  • adapterDeviceID: 0x5964
  • adapterDeviceID2:
  • adapterDrivers: ati2dvag
  • adapterDrivers2:
  • adapterRAM: Unknown
  • adapterRAM2:
  • adapterVendorID: 0x1002
  • adapterVendorID2:
  • direct2DEnabled: False
  • direct2DEnabledMessage: [u'tryNewerDriver', u'10.6']
  • directWriteEnabled: False
  • directWriteVersion: 0.0.0.0
  • driverDate: 3-23-2004
  • driverDate2:
  • driverVersion: 6.14.10.6462
  • driverVersion2:
  • info: {u'AzureContentBackend': u'none', u'AzureCanvasBackend': u'cairo', u'AzureFallbackCanvasBackend': u'none'}
  • isGPU2Active: False
  • numAcceleratedWindows: 0
  • numAcceleratedWindowsMessage: [u'tryNewerDriver', u'9.6']
  • numTotalWindows: 1
  • webglRendererMessage: [u'tryNewerDriver', u'9.6']
  • windowLayerManagerType: Basic

Modified Preferences

  • browser.cache.disk.capacity: 358400
  • browser.cache.disk.smart_size.first_run: False
  • browser.cache.disk.smart_size.use_old_max: False
  • browser.cache.disk.smart_size_cached_value: 358400
  • browser.places.smartBookmarksVersion: 4
  • browser.startup.homepage: http://us.my.yahoo.com/
  • browser.startup.homepage_override.buildID: 20130215130331
  • browser.startup.homepage_override.mstone: 19.0
  • browser.tabs.warnOnClose: False
  • dom.mozApps.used: True
  • extensions.lastAppVersion: 19.0
  • network.cookie.prefsMigrated: True
  • places.history.expiration.transient_current_max_pages: 26831
  • plugin.disable_full_page_plugin_for_types: application/pdf
  • privacy.cpd.offlineApps: True
  • privacy.cpd.siteSettings: True
  • privacy.sanitize.migrateFx3Prefs: True
  • privacy.sanitize.timeSpan: 0

Misc

  • User JS: No
  • Accessibility: No
cor-el
  • Top 10 Contributor
  • Moderator
13076 solutions 119707 answers

Create a new profile as a test to check if your current profile is causing the problems.

See "Creating a profile":

If the new profile works then you can transfer some files from an existing profile to the new profile, but be careful not to copy corrupted files.


Try to boot the computer in Windows Safe mode with network support (press F8 on the boot screen) as a test to see if that helps.

Create a new profile as a test to check if your current profile is causing the problems. See "Creating a profile": *https://support.mozilla.org/kb/profile-manager-create-and-remove-firefox-profiles *http://kb.mozillazine.org/Standard_diagnostic_-_Firefox#Profile_issues If the new profile works then you can transfer some files from an existing profile to the new profile, but be careful not to copy corrupted files. *http://kb.mozillazine.org/Transferring_data_to_a_new_profile_-_Firefox ----- Try to boot the computer in Windows Safe mode with network support (press F8 on the boot screen) as a test to see if that helps.

Question owner

I have retored and reinstalled firefox in the past 24 hours neither one worked i also deleted all files and folders asociated with firefox before reinstalling. At first this problem seemed to be only affecting my user but is affecting all users on my computer

I have retored and reinstalled firefox in the past 24 hours neither one worked i also deleted all files and folders asociated with firefox before reinstalling. At first this problem seemed to be only affecting my user but is affecting all users on my computer

Question owner

I also trashed the whole profile folder that was left after restoring firefox

I also trashed the whole profile folder that was left after restoring firefox

Question owner

tried new profile same result, no site configured at this address, after trying to link to my yahoo

tried new profile same result, no site configured at this address, after trying to link to my yahoo
cor-el
  • Top 10 Contributor
  • Moderator
13076 solutions 119706 answers

Did you try to boot the computer in safe mode?


Do a malware check with some malware scanning programs on the Windows computer.
You need to scan with all programs because each program detects different malware.

Make sure that you update each program to get the latest version of their databases before doing a scan.

You can also do a check for a rootkit infection with TDSSKiller.

See also:

Did you try to boot the computer in safe mode? ---- Do a malware check with some malware scanning programs on the Windows computer.<br /> You need to scan with all programs because each program detects different malware. Make sure that you update each program to get the latest version of their databases before doing a scan. *Malwarebytes' Anti-Malware:<br>http://www.malwarebytes.org/mbam.php *SuperAntispyware:<br>http://www.superantispyware.com/ *Microsoft Safety Scanner:<br>http://www.microsoft.com/security/scanner/en-us/default.aspx *Windows Defender: Home Page:<br>http://www.microsoft.com/windows/products/winfamily/defender/default.mspx *Spybot Search & Destroy:<br>http://www.safer-networking.org/en/index.html *Kasperky Free Security Scan:<br>http://www.kaspersky.com/security-scan You can also do a check for a rootkit infection with TDSSKiller. *http://support.kaspersky.com/viruses/solutions?qid=208280684 See also: *"Spyware on Windows": http://kb.mozillazine.org/Popups_not_blocked

Question owner

none of this has been helpful and looking at other questions like "yahoo has taken over...." im not the only person experiencing this and some posts there describe my situation exactly. also if you look at my original post I start off saying ive already tried the most common fixes

none of this has been helpful and looking at other questions like "yahoo has taken over...." im not the only person experiencing this and some posts there describe my situation exactly. also if you look at my original post I start off saying ive already tried the most common fixes

Chosen Solution

fixed it my self it was a program installed by something else. it was anti phishing domain adviser and was a panda program uninstalled and for now everything is fine

fixed it my self it was a program installed by something else. it was anti phishing domain adviser and was a panda program uninstalled and for now everything is fine