X
Tap here to go to the mobile version of the site.
Your Firefox is out of date and may contain a security risk! Upgrade Firefox

Support Forum

Cannot get to a specific website MBNA.co.uk, blank screen, with v17. earlier versions OK

Posted

With the new version(17) I can not get access to the website of my credit card provider MBNA. The screen remains blank although the icon is circulating, no matter how long I wait. All other websites seem OK. The access under previous version was OK. The main website is www.mbna.co.uk but in trying to access my account on line I have not been able to get beyond the initial log on screen using my normal bookmark as this remained locked. Can you say why? How do I get round the problem? I have tried your help but no success. No error messages are displayed.

Additional System Details

Installed Plug-ins

  • Shockwave Flash 11.5 r502
  • Google Update
  • NPRuntime Script Plug-in Library for Java(TM) Deploy
  • Adobe PDF Plug-In For Firefox and Netscape "9.5.2"
  • MindSpark Toolbar Platform Plugin Stub for 32-bit Windows
  • Garmin Communicator Plug-In 4.0.1.0
  • Picasa plugin
  • Windows Presentation Foundation (WPF) plug-in for Mozilla browsers
  • DRM Netscape Network Object
  • DRM Store Netscape Plugin
  • Npdsplay dll
  • The QuickTime Plugin allows you to view a wide variety of multimedia content in Web pages. For more information, visit the QuickTime Web site.

Application

  • User Agent: Mozilla/5.0 (Windows NT 5.1; rv:12.0) Gecko/20100101 Firefox/12.0

More Information

Tyler Downer
  • Administrator
  • Moderator
1165 solutions 6640 answers

Please update to Firefox 17.0.1, then try resetting Firefox. Reset Firefox – easily fix most problems

cor-el
  • Top 10 Contributor
  • Moderator
10756 solutions 96800 answers

Reload web page(s) and bypass the cache to refresh possibly outdated or corrupted files.

  • Press and hold Shift and left-click the Reload button.
  • Press "Ctrl + F5" or press "Ctrl + Shift + R" (Windows,Linux)
  • Press "Command + Shift + R" (MAC)

Clear the cache and the cookies from sites that cause problems.

"Clear the Cache":

  • Tools > Options > Advanced > Network > Cached Web Content: "Clear Now"

"Remove Cookies" from sites causing problems:

  • Tools > Options > Privacy > Cookies: "Show Cookies"

Start Firefox in Safe Mode to check if one of the extensions (Firefox/Tools > Add-ons > Extensions) or if hardware acceleration is causing the problem (switch to the DEFAULT theme: Firefox/Tools > Add-ons > Appearance).

  • Do not click the Reset button on the Safe mode start window or otherwise make changes.

Question owner

Thanks for your help - in the end I waited for V19 and installed it and that has worked so far!