X
Tap here to go to the mobile version of the site.

Support Forum

Firefox 18

Posted

Üdvözletem! Olyan kérdésem lenne, hogy ha belépek az "Eszközök" > Beállítások">"Általános" >"Címsáv" ott kijelölöm a >"Egyik sem" !!! és "OK" Bezárom a böngészőt majd ismét megnyitom, vissza áll a " Előzmények és könyvjelzők" -re itt a Címsávban és meg is őrzi merre böngésztem. Kérdésem, hogyan lehetne véglegesíteni, hogy "Egyik sem" maradna?!!!!! Várom a megtisztelő válaszukat ! Előre is köszönöm : Viktor KELLEMES KARÁCSONYI ÜNNEPEKET KÍVÁNOK!

Üdvözletem! Olyan kérdésem lenne, hogy ha belépek az "Eszközök" > Beállítások">"Általános" >"Címsáv" ott kijelölöm a >"Egyik sem" !!! és "OK" Bezárom a böngészőt majd ismét megnyitom, vissza áll a " Előzmények és könyvjelzők" -re itt a Címsávban és meg is őrzi merre böngésztem. Kérdésem, hogyan lehetne véglegesíteni, hogy "Egyik sem" maradna?!!!!! Várom a megtisztelő válaszukat ! Előre is köszönöm : Viktor KELLEMES KARÁCSONYI ÜNNEPEKET KÍVÁNOK!

Additional System Details

Application

  • User Agent: Mozilla/5.0 (Windows NT 5.1) AppleWebKit/537.11 (KHTML, like Gecko) Chrome/23.4.0.0 Safari/537.11

More Information

cor-el
  • Top 10 Contributor
  • Moderator
16224 solutions 146466 answers

If you do not keep changes after a restart then see:

Start Firefox in Safe Mode to check if one of the extensions (Firefox/Tools > Add-ons > Extensions) or if hardware acceleration is causing the problem (switch to the DEFAULT theme: Firefox/Tools > Add-ons > Appearance).

  • Do not click the Reset button on the Safe mode start window or otherwise make changes.
If you do not keep changes after a restart then see: *http://kb.mozillazine.org/Preferences_not_saved Start Firefox in <u>[[Safe Mode|Safe Mode]]</u> to check if one of the extensions (Firefox/Tools > Add-ons > Extensions) or if hardware acceleration is causing the problem (switch to the DEFAULT theme: Firefox/Tools > Add-ons > Appearance). *Do not click the Reset button on the Safe mode start window or otherwise make changes. *https://support.mozilla.org/kb/Safe+Mode *https://support.mozilla.org/kb/Troubleshooting+extensions+and+themes