X
Tap here to go to the mobile version of the site.

Support Forum

roboform pro toolbar not showing in new tabs/windows after updating to Firefox 16

Posted

I downloaded Firefox v16 yesterday and my roboform toolbar shows on my home page but if i click a hyperlink to take me to a new web page or new tab my roboform toolbar disappears.

I have now downloaded firefox v15 as roboform works ok in that and opens up on every new tab or window

I have been in touch with RF but I dont understand what they are trying to tell me to do now as I have tried various things they told me to and its not working

The problem only started when i upgraded to FF16

I downloaded Firefox v16 yesterday and my roboform toolbar shows on my home page but if i click a hyperlink to take me to a new web page or new tab my roboform toolbar disappears. I have now downloaded firefox v15 as roboform works ok in that and opens up on every new tab or window I have been in touch with RF but I dont understand what they are trying to tell me to do now as I have tried various things they told me to and its not working The problem only started when i upgraded to FF16

Additional System Details

Installed Plug-ins

  • Shockwave Flash 10.3 r183
  • Next Generation Java Plug-in 10.7.2 for Mozilla browsers
  • NPRuntime Script Plug-in Library for Java(TM) Deploy
  • Foxit Reader Plug-In For Firefox and Netscape
  • Adobe PDF Plug-In For Firefox and Netscape 10.1.4
  • VLC media player Web Plugin 2.0.2
  • NVIDIA 3D Vision Streaming plugin for Mozilla browsers
  • NVIDIA 3D Vision plugin for Mozilla browsers
  • DivX Plus Web Player version 2.2.0.52
  • DivX VOD Helper Plug-in
  • Windows Presentation Foundation (WPF) plug-in for Mozilla browsers

Application

  • User Agent: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.0; rv:15.0) Gecko/20100101 Firefox/15.0.1

More Information

ratu2007 0 solutions 3 answers

Helpful Reply

I have this problem, too

'''I have this problem, too'''
cairo 0 solutions 2 answers

I have this problem, too

I have this problem, too
cairo 0 solutions 2 answers

On my PC, Roboform is missing from the taskbar when I run Firefox. Another problem, a second blank tab is always present at the launch of Firefox. Es is a matter of adjustment in Tab Mix Plus or elsewhere?

On my PC, Roboform is missing from the taskbar when I run Firefox. Another problem, a second blank tab is always present at the launch of Firefox. Es is a matter of adjustment in Tab Mix Plus or elsewhere?
Krypton1971 0 solutions 1 answers

Same problem here with roboform free version running windows xp, okay with firefox version 15.0.1

Same problem here with roboform free version running windows xp, okay with firefox version 15.0.1

Question owner

has anyone found a fix for this problem yet

has anyone found a fix for this problem yet
ratu2007 0 solutions 3 answers

Download Firefox 17.0b2. The problem have been solved.

Download Firefox 17.0b2. The problem have been solved.
ideato
  • Top 25 Contributor
734 solutions 5319 answers
Hello bubblefish, see : http://www.roboform.com/support/faq/roboform-v7#faq_firefox thank you

Question owner

Hi I cant download FF 17b2 as error window comes up saying not a valid win 32 application

Hi I cant download FF 17b2 as error window comes up saying not a valid win 32 application

Question owner

my robo form settings are all ok i see roboform on the first web page i get up but then when i start clicking on other links bringing up a new window then the RF tool bar disappears thats the problem

it only works for me in FF15

am so fed up with this now - ie uninstalled RF twice now

my robo form settings are all ok i see roboform on the first web page i get up but then when i start clicking on other links bringing up a new window then the RF tool bar disappears thats the problem it only works for me in FF15 am so fed up with this now - ie uninstalled RF twice now
ratu2007 0 solutions 3 answers

Helpful Reply

The Problem is with Firefox , there is bug 799348 in Firefox 16.00 and FireFox 16.01 Check it out :https://bugzilla.mozilla.org/show_bug.cgi?id=799348

The Problem is Solved in Firefox 17.0b2

Best of luck

The Problem is with Firefox , there is bug 799348 in Firefox 16.00 and FireFox 16.01 Check it out :https://bugzilla.mozilla.org/show_bug.cgi?id=799348 The Problem is Solved in Firefox 17.0b2 Best of luck
tmorg 0 solutions 2 answers

This issue still exist in FF 17.0.1 with the latest version of Roboform Pro. The toolbar is still there but all the buttons disappear. MAC OSX Mountain Lion 10.8.3. I have a ticket open with RF for the last month with no fix. It just shows up on it's own sometimes and goes away the same way *poof* gone. I have spent time removing, reinstalling both FF and Roboform and will will work for a while then disappear again. Would love to see a fix since I hate Safari and despise Chrome. I've never had this problem on my windows 7 machine.

This issue still exist in FF 17.0.1 with the latest version of Roboform Pro. The toolbar is still there but all the buttons disappear. MAC OSX Mountain Lion 10.8.3. I have a ticket open with RF for the last month with no fix. It just shows up on it's own sometimes and goes away the same way *poof* gone. I have spent time removing, reinstalling both FF and Roboform and will will work for a while then disappear again. Would love to see a fix since I hate Safari and despise Chrome. I've never had this problem on my windows 7 machine.