Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

Hello-i get a "FILE NOT FOUND" message when i use some (not all) of ebay motors. i can send a copy of the message (quite long)

  • 1 reply
  • 6 have this problem
  • 13 views
  • Last reply by finitarry

more options

here is a copy opf the "FILE NOT FOUND" message iget. I am trying to open a listing for a car (not a part-it works there) and after the listing opens, it changes to this message. it is coming with "chrome" as the http heading

Firefox can't find the file at jar:file:///C:/Program Files/Mozilla Firefox/omni.ja!/chrome/browser/content/browser/undefinedsrx.ebayrtm.comrtm?RtmCmd&a=json&p=885:1578:1527:1577:973:11575:974:825:827:829:283:280&ph=0:0:0:0:0:0:0:0:0:0:0:0&ev=0:0:0:0:0:0:0:0:0:0:0:1&l=68gs400&g=a6d83d101390a0b587021972ffdd1a03&uf=1&c=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&ord=1347125597493&e=USC:2&z=11&bw=1024&bh=629&cg=a6d844fe1390a0aa12547d64ff87d0d4&enc=UTF-8&v=4&rnc=1&cb=vjo.dsf.assembly.VjClientAssembler._callback0&_vrdm=1347125598452.

All Replies (1)

more options

If this is something inside omni.ja, I think you need to reinstall Firefox. Omni.ja is inside the program directory. I would get the installer and install Firefox manually. It probably would not hurt to remove the Firefox program directory first. You can get that installer here:

Modified by finitarry