X
Tap here to go to the mobile version of the site.

Support Forum

I use Yahoo.com for my email. For 2 days I can't send an attachment using firefox. If I use another browser it works fine. What's up.

Posted

The tab you hit to get attachments is blank

The tab you hit to get attachments is blank

Additional System Details

Sites Affected

http://us.mg205.mail.yahoo.com/dc/launch?.partner=sbc&.gx=1&.rand=bne6l13f9r029

Application

  • User Agent: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; rv:13.0) Gecko/20100101 Firefox/13.0.1

More Information

cor-el
  • Top 10 Contributor
  • Moderator
17479 solutions 157955 answers

Clear the cache and the cookies from sites that cause problems.

"Clear the Cache":

  • Tools > Options > Advanced > Network > Offline Storage (Cache): "Clear Now"

"Remove Cookies" from sites causing problems:

  • Tools > Options > Privacy > Cookies: "Show Cookies"

Start Firefox in Troubleshoot Firefox issues using Safe Mode to check if one of the extensions or if hardware acceleration is causing the problem (switch to the DEFAULT theme: Firefox/Tools > Add-ons > Appearance/Themes).

Clear the cache and the cookies from sites that cause problems. "Clear the Cache": *Tools > Options > Advanced > Network > Offline Storage (Cache): "Clear Now" "Remove Cookies" from sites causing problems: *Tools > Options > Privacy > Cookies: "Show Cookies" Start Firefox in <u>[[Safe Mode]]</u> to check if one of the extensions or if hardware acceleration is causing the problem (switch to the DEFAULT theme: Firefox/Tools > Add-ons > Appearance/Themes). *Don't make any changes on the Safe mode start window. *https://support.mozilla.org/kb/Safe+Mode *https://support.mozilla.org/kb/Troubleshooting+extensions+and+themes