X
Tap here to go to the mobile version of the site.

Support Forum

forward and back button not displaying properly in firefox 10.0b3(win7)

Posted

the forward button is being merged with the addressbar making it look very ugly screenshot :http://dl.dropbox.com/u/51122697/Screenshot.png

the forward button is being merged with the addressbar making it look very ugly screenshot :http://dl.dropbox.com/u/51122697/Screenshot.png

Chosen solution

Start Firefox in Troubleshoot Firefox issues using Safe Mode to check if one of the extensions or if hardware acceleration is causing the problem (switch to the DEFAULT theme: Firefox (Tools) > Add-ons > Appearance/Themes).


Are you using any code in userChrome.css that might cause it?

The customization files userChrome.css (interface) and userContent.css (websites) are located in the chrome folder in the user profile folder.

Read this answer in context 1

Additional System Details

This happened

Every time Firefox opened

This started when...

i replaced 9.0.1 with 10.0 b3

Installed Plug-ins

  • Google Update
  • Shockwave Flash 11.1 r102
  • GEPlugin
  • Windows Activation Technologies Plugin for Mozilla
  • Adobe PDF Plug-In For Firefox and Netscape 10.1.1
  • Next Generation Java Plug-in 10.0.0 for Mozilla browsers
  • NPRuntime Script Plug-in Library for Java(TM) Deploy
  • 4.0.60831.0
  • Adobe Shockwave for Director Netscape plug-in, version 11.6.1.629
  • NPWLPG

Application

  • User Agent: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; rv:10.0) Gecko/20100101 Firefox/10.0

More Information

Cheng Wang 34 solutions 435 answers

Helpful Reply

This may be caused by one of your extensions: can you provide a list? (Go to Firefox > Help > Troubleshooting Info and copy the extensions section over.

This may be caused by one of your extensions: can you provide a list? (Go to Firefox > Help > Troubleshooting Info and copy the extensions section over.
cor-el
  • Top 10 Contributor
  • Moderator
17679 solutions 159921 answers

Chosen Solution

Start Firefox in Troubleshoot Firefox issues using Safe Mode to check if one of the extensions or if hardware acceleration is causing the problem (switch to the DEFAULT theme: Firefox (Tools) > Add-ons > Appearance/Themes).


Are you using any code in userChrome.css that might cause it?

The customization files userChrome.css (interface) and userContent.css (websites) are located in the chrome folder in the user profile folder.

Start Firefox in <u>[[Safe Mode]]</u> to check if one of the extensions or if hardware acceleration is causing the problem (switch to the DEFAULT theme: Firefox (Tools) > Add-ons > Appearance/Themes). *Don't make any changes on the Safe mode start window. *https://support.mozilla.org/kb/Safe+Mode *https://support.mozilla.org/kb/Troubleshooting+extensions+and+themes ---- Are you using any code in userChrome.css that might cause it? The customization files userChrome.css (interface) and userContent.css (websites) are located in the chrome folder in the user profile folder. *http://kb.mozillazine.org/Editing_configuration