X
Tap here to go to the mobile version of the site.
Your Firefox is out of date and may contain a security risk! Upgrade Firefox

Support Forum

Automatic firefox update fails. Does not connect to update server why?

Posted

I usually get an update message every day that pops on my laptop. When I click update now, it tries to connect to the update server and stays there for hours and hours. I usually give up at the fourth hour. I have been trying to update for the past 2 months now.

Additional System Details

This happened

Every time Firefox opened

This started when...

February 2011

Installed Plug-ins

  • iPhoto6
  • 4.0.50401.0
  • The Flip4Mac WMV Plugin allows you to view Windows Media content using QuickTime.
  • Shockwave for Director 11.5.8r612
  • Version 1.9.2.1599
  • Google Talk Plugin Video Accelerator version:0.1.43.4
  • Java Plug-In 2 for NPAPI Browsers
  • Shockwave Flash 10.2 r152
  • The QuickTime Plugin allows you to view a wide variety of multimedia content in web pages. For more information, visit the QuickTime Web site.

Application

  • User Agent: Mozilla/5.0 (Macintosh; Intel Mac OS X 10.6; rv:2.0b12) Gecko/20100101 Firefox/4.0b12

More Information

Do not know.

cor-el
  • Top 10 Contributor
  • Moderator
10762 solutions 96861 answers
  • Trash the current Firefox application to do a clean (re-)install
  • Install the new version that you have downloaded

Your profile data is stored elsewhere in the Firefox Profile Folder, so you won't lose your bookmarks and other personal data.

subrosa72 0 solutions 1 answers

This problem occurred 3 days ago after I downloaded the latest version firefox 4.0 Why do I have to reinstall it again to fix the problem?

11pies 0 solutions 1 answers

I had the same problem running FF 7.0 on OSX 10.6.8

Find Firefox 4.0 here: http://mac.oldapps.com/firefox.php?old_firefox=100

I couldn't find the 4.0 version at: http://www.mozilla.com/en-US/firefox/all.html

Modified by 11pies

arneevertsson 0 solutions 1 answers

I'm trying to upgrade to v12 and I have the same problem. Also the Hide button doesn't and the Pause button doesn't work.