X
Tap here to go to the mobile version of the site.

Support Forum

my + button to open a new tab isnt working, why?

Posted

When I press the + to open a new tab it doesn't do anything, however when I right click to open in a new tab it will do so.

When I press the + to open a new tab it doesn't do anything, however when I right click to open in a new tab it will do so.

Additional System Details

This happened

Every time Firefox opened

This started when...

Today

Installed Plug-ins

  • Google Talk Plugin Video Accelerator version:0.1.43.5
  • Version 1.8.0.0
  • np-mswmp
  • Adobe PDF Plug-In For Firefox and Netscape "9.4.1"
  • NPRuntime Script Plug-in Library for Java(TM) Deploy
  • Default Plug-in
  • The QuickTime Plugin allows you to view a wide variety of multimedia content in Web pages. For more information, visit the QuickTime Web site.
  • Google Update
  • Shockwave Flash 10.1 r102
  • Picasa plugin
  • Next Generation Java Plug-in 1.6.0_23 for Mozilla browsers
  • 4.0.51204.0
  • Bing Bar
  • NPWLPG
  • Windows Presentation Foundation (WPF) plug-in for Mozilla browsers
  • Version 0.9.17, copyright 2008-2010 Veetle Inchttp://www.veetle.com/
  • Version 0.9.18, Copyright 2006-2009 Veetle Inchttp://www.veetle.com/
  • Version 0.9.18, copyright 2006-2010 Veetle Inchttp://www.veetle.com/

Application

  • User Agent: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 6.0; en-US; rv:1.9.2.13) Gecko/20101203 AskTbGLSV5/3.11.2.15536 Firefox/3.6.13 (.NET CLR 3.5.30729)

More Information

the-edmeister
  • Top 10 Contributor
  • Moderator
3975 solutions 29888 answers

Do you have that problem when running in the Firefox SafeMode?
http://support.mozilla.com/en-US/kb/Safe+Mode
Don't select anything right now, just use "Continue in SafeMode."

If not, see this:
http://support.mozilla.com/en-US/kb/troubleshooting+extensions+and+theme...

Do you have that problem when running in the Firefox SafeMode? <br /> [http://support.mozilla.com/en-US/kb/Safe+Mode] <br /> ''Don't select anything right now, just use "Continue in SafeMode."'' If not, see this: <br /> [http://support.mozilla.com/en-US/kb/troubleshooting+extensions+and+themes]