X
Tap here to go to the mobile version of the site.

Support Forum

My link roll-over tags/flags are missing

Posted

I updated Firefox last week, and again today. When I rollover a link, I used to get a little box which would tell me the title of the link or first line of a forum posting. I still get the website listed in the status bar, but now I only get a little empty yellow box with the rollover.

I updated Firefox last week, and again today. When I rollover a link, I used to get a little box which would tell me the title of the link or first line of a forum posting. I still get the website listed in the status bar, but now I only get a little empty yellow box with the rollover.

Chosen solution

Try disabling the Google Toolbar extension.

Read this answer in context 1

Additional System Details

This happened

Every time Firefox opened

This started when...

After an update some time last week

Installed Plug-ins

  • Gecko default plugin
  • Runs Java applets using the latest installed versions of Java. For more information: Java Embedding Plugin. Run version test: Java Information.
  • npmnqmp 071701000001
  • iPhoto6
  • The Flip4Mac WMV Plugin allows you to view Windows Media content using QuickTime.
  • Adobe Shockwave for Director Netscape plug-in, version 11.0.3
  • Office Live Update v1.0
  • Java Plug-In 2 for NPAPI Browsers
  • The QuickTime Plugin allows you to view a wide variety of multimedia content in web pages. For more information, visit the QuickTime Web site.
  • Shockwave Flash 10.1 r82

Application

  • User Agent: Mozilla/5.0 (Macintosh; U; Intel Mac OS X 10.6; en-US; rv:1.9.2.10) Gecko/20100914 Firefox/3.6.10 GTB7.1

More Information

I have already tried removing some add-ons, themes, plug-ins but no success.

the-edmeister
  • Top 25 Contributor
  • Moderator
5406 solutions 40228 answers

Chosen Solution

Try disabling the Google Toolbar extension.

Try disabling the Google Toolbar extension.

Question owner

It worked. Thanks!

It worked. Thanks!
jake.richan 0 solutions 4 answers

I don't get anything when I roll over links. They work when I click them, but no tooltips and the helper text in the bottom corner doesn't show up. I don't have Google Toolbar listed as an extension, do you have any other ideas?

I don't get anything when I roll over links. They work when I click them, but no tooltips and the helper text in the bottom corner doesn't show up. I don't have Google Toolbar listed as an extension, do you have any other ideas?