X
Tap here to go to the mobile version of the site.
Your Firefox is out of date and may contain a security risk! Upgrade Firefox

Support Forum

No Audio on YouTube

Posted

My audio suddenly stopped working about 2 weeks ago on youtube and now only works when I plug in headphones. Audio is all other applications works without headphones. I have already: 1) Updated Adobe plugins 2) Restarted computer 3) Ran virus scan and malware scans 4) Checked Adobe manager settings 5) Checked audio levels in other applications (Windows Media Player, Songbird, etc) 6) Checked audio levels/mute button in youtube 7) Checked Sound settings in Control Panel

I have not installed any new hardware or software except for security updates. I'm using Firefox 3.6.8 on a Win 7 machine.This seems to only effect videos in Firefox. Videos in Explorer work without headphones, but that is not my preferred browser.

Additional System Details

Sites Affected

http://youtube.com

Installed Plug-ins

  • Shockwave Flash 10.1 r82
  • BitDefender QuickScan Web Netscape Plugin
  • DjVu Plug-In(external version 6.1.4.2013)
  • 6.0.12.732
  • RealPlayer(tm) LiveConnect-Enabled Plug-In
  • RealJukebox Netscape Plugin
  • Adobe PDF Plug-In For Firefox and Netscape "9.3.3"
  • NPRuntime Script Plug-in Library for Java(TM) Deploy
  • Default Plug-in
  • The QuickTime Plugin allows you to view a wide variety of multimedia content in Web pages. For more information, visit the QuickTime Web site.
  • Adobe Shockwave for Director Netscape plug-in, version 11.5
  • CANON iMAGE GATEWAY Album Plugin Utility Module
  • Next Generation Java Plug-in 1.6.0_21 for Mozilla browsers
  • Office Authorization plug-in for NPAPI browsers
  • The plug-in allows you to open and edit files using Microsoft Office applications
  • RealPlayer(tm) HTML5VideoShim Plug-In
  • BlackBerry WebSL Browser Plug-In

Application

  • User Agent: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 6.1; en-US; rv:1.9.2.8) Gecko/20100722 Firefox/3.6.8

More Information

cor-el
  • Top 10 Contributor
  • Moderator
10781 solutions 97024 answers

Try to clear the Flash cookies and settings.

Flash Website Storage Settings panel:

http://www.macromedia.com/support/documentation/en/flashplayer/help/settings_manager07.html

See also Flash Local storage settings:

http://www.macromedia.com/support/documentation/en/flashplayer/help/help02.html