Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

When i am trying to open any page, a popup window appears , "A username and password are being requested by http://lsapi.seomoz.com. The site says: "SEOmoz" , What is the problem? How can get rid of this?

  • 27 replies
  • 270 have this problem
  • 1002 views
  • Last reply by Paul Stonier

more options

When i am trying to open any page, a popup window appears , "A username and password are being requested by http://lsapi.seomoz.com. The site says: "SEOmoz" , i've checked addons for this, but found nothing. Also tried to clear cookies and all history, but nothing works. What is the problem? How can get rid of this? Please provide me the solution to this problem. Thanks in advance.

All Replies (7)

more options

Hi

Error is a problem with seo addon named "domain hammer", deactivate it in addons, and error is solved

-)


moderator removed spam link
Forum rules and guidelines

Modified by the-edmeister

more options

I fixed this issue by removing add-on's until I found which one it was. In this case it was Domain Hammer SEO, but all I had to do was uncheck the box for SeoMoz.

Once you locate the add-on requesting paid info from SeoMoz you can generally fix it quite easily. I re-installed the MozBar and SenSEO and modified settings in the Domain Hammer add-on and all is well.

more options

Hi, all. i think very easy way. Firstly, u're download MozBackup to make a backup a profile, and then u need uninstall your firefox, after all download new lastest firefox and install. Done

more options

I just uninstalled all SEO Add-ons and it helped... Had no time to digg further.

more options

I found which add-on it is that was causing that irritating pop up message. (username and password are being requested by http://lsapi.seomoz.com. The site says: "SEOmoz")

It's "Domain Hammer" disable, remove, or runaway!

I went through my add-ons one by one removing them restarting until I isolated the troublemaker. I had my suspicions when I saw that it was attached to the "SEOMoz logo" in the bottom right hand corner tray of my browser.

I removed that one and my browser works again perfectly. Sorry Domain Hammer, but fix your add-on program it's got issues.

Regards,

Noah Taylor

more options

this solved the same issue i'm having for the past 3 days.

more options

Is this fixed yet?

Paul Stonier, Web Designer

  1. 1
  2. 2