X
Tap here to go to the mobile version of the site.

Support Forum

Problems with Flash 10.1 crashing

Posted

There are numerous reports on these forums of problems between Firefox and Flash with videos failing to play on certain websites but not others. I have found that by reverting to Firefox 3.6.3 these problems go away. This suggests that the problem is with the plugin-container.exe process which handles Flash at vsns 3.6.4 and above. Has anyone else had the same experience? Any Firefox developers care to comment?

URL of affected sites

http://

User Agent

Opera/9.80 (Windows NT 6.0; U; en) Presto/2.6.30 Version/10.60

There are numerous reports on these forums of problems between Firefox and Flash with videos failing to play on certain websites but not others. I have found that by reverting to Firefox 3.6.3 these problems go away. This suggests that the problem is with the plugin-container.exe process which handles Flash at vsns 3.6.4 and above. Has anyone else had the same experience? Any Firefox developers care to comment? == URL of affected sites == http:// == User Agent == Opera/9.80 (Windows NT 6.0; U; en) Presto/2.6.30 Version/10.60

Additional System Details

Application

  • User Agent: Opera/9.80 (Windows NT 6.0; U; en) Presto/2.6.30 Version/10.60

More Information

TXGuy 87 solutions 861 answers

I have not had problems with Flash or plugin-container in versions 3.6.4 and 3.6.6. You can disable plugin-container. After disabling, restart Firefox (because plugin-container, once loaded, is unfortunately left running until Firefox is closed) and see if your situation has been corrected. See the instructions to disable plugin-container here: https://support.mozilla.com/en-US/forum/1/706123?#threadId706192 Also see https://support.mozilla.com/en-US/forum/1/713600?#threadId719044

I have not had problems with Flash or plugin-container in versions 3.6.4 and 3.6.6. You can disable plugin-container. After disabling, restart Firefox (because plugin-container, once loaded, is unfortunately left running until Firefox is closed) and see if your situation has been corrected. See the instructions to disable plugin-container here: https://support.mozilla.com/en-US/forum/1/706123?#threadId706192 Also see https://support.mozilla.com/en-US/forum/1/713600?#threadId719044