Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

When I open thumbnail images in another tab they are pixelated, what's wrong?

more options

When I go on any website with images they are pixelated. Placing the cursor over each image gives the me the option of pressing 'alt' and 'r' to refresh the image or 'alt' and 'a' to refersh the whole page. When I open a thumbnailed picture in a new tab, whether or not I've refreshed the page or the image beforehand, the image is pixelated and I can't refesh it. What's going on?

This happened

Every time Firefox opened

Chosen solution

Sounds like you are using a dial-up connection along with a "web accelerator". If that is the case it is a feature of that web accelerator from your ISP. They speed up page loading by initially supplying lower quality images and giving you the option of loading the original, full resolution image from their cache with those keyboard commands. Other ISP's with a web accelerator feature use Contextual menu items, which are added to Firefox via an extension installed into Firefox.

As far as not having the option to load the full quality image when you open it in a new Tab, I have no idea why that option doesn't appear. You should contact support at your ISP to ask about that issue.

Read this answer in context 👍 2

All Replies (1)

more options

Chosen Solution

Sounds like you are using a dial-up connection along with a "web accelerator". If that is the case it is a feature of that web accelerator from your ISP. They speed up page loading by initially supplying lower quality images and giving you the option of loading the original, full resolution image from their cache with those keyboard commands. Other ISP's with a web accelerator feature use Contextual menu items, which are added to Firefox via an extension installed into Firefox.

As far as not having the option to load the full quality image when you open it in a new Tab, I have no idea why that option doesn't appear. You should contact support at your ISP to ask about that issue.