X
Tap here to go to the mobile version of the site.

Support Forum

Error: The connection to the server was reset while the page was loading.

Posted

I am only having a problem with one url. I keep getting the error The connection to the server was reset while the page was loading. No one else who uses this site is having any trouble. I have cleared my cache, history and followed other troubleshooting suggestions including reboot and even did a system restore. Please tell me how to fix this so i can access the site. It is www.singlesnet.com

URL of affected sites

http://www.singlesnet.com

I am only having a problem with one url. I keep getting the error The connection to the server was reset while the page was loading. No one else who uses this site is having any trouble. I have cleared my cache, history and followed other troubleshooting suggestions including reboot and even did a system restore. Please tell me how to fix this so i can access the site. It is www.singlesnet.com == URL of affected sites == http://www.singlesnet.com

Additional System Details

Installed Plug-ins

  • -Shockwave Flash 10.0 r45
  • getplusplusadobe16244
  • nphpclipbook
  • Office Plugin for Netscape Navigator
  • Coupons, Inc. Coupon Printer DLL
  • Adobe PDF Plug-In For Firefox and Netscape
  • 1.9.0042.0
  • Default Plug-in
  • NPRuntime Script Plug-in Library for Java(TM) Deploy
  • The QuickTime Plugin allows you to view a wide variety of multimedia content in Web pages. For more information, visit the QuickTime Web site.
  • Google Update
  • BrowserPlus -- Improve your browser! -- http://browserplus.yahoo.com/
  • GEPlugin
  • Yahoo Application State Plugin version 1.0.0.7
  • Google Updater pluginhttp://pack.google.com/
  • Next Generation Java Plug-in 1.6.0_20 for Mozilla browsers

Application

  • User Agent: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 6.0; en-US; rv:1.9.2.3) Gecko/20100401 Firefox/3.6.3 GTB7.0 ( .NET CLR 3.5.30729) FBSMTWB

More Information

TXGuy 87 solutions 861 answers
See: http://support.mozilla.com/en-US/kb/Error+loading+web+sites#Interrupted_or_reset_connection

Question owner

Thank you for replying so quickly. I tried that already and no go. I cannot open the url in IE, either. I think my computer crashed when I was trying to access the site, but don't think that should cause a permanent issue -- it's happened before and no problems. I am at a complete loss. I have no problems with any other web sites/pages. Any other ideas? Thank you in advance!

Thank you for replying so quickly. I tried that already and no go. I cannot open the url in IE, either. I think my computer crashed when I was trying to access the site, but don't think that should cause a permanent issue -- it's happened before and no problems. I am at a complete loss. I have no problems with any other web sites/pages. Any other ideas? Thank you in advance!

Question owner

Desktop hp has problem. Laptop next to it (with same Verizon DSL connection) has no problem. Get two messages . "The connection was reset", and "having trouble loading page". The circling arrows indicating loading run double along top bar.

Desktop hp has problem. Laptop next to it (with same Verizon DSL connection) has no problem. Get two messages . "The connection was reset", and "having trouble loading page". The circling arrows indicating loading run double along top bar.
TXGuy 87 solutions 861 answers

Helpful Reply

J Eldredge Only you can answer whether the settings, add-ons, etc., on both systems, including Firefox preferences, are identical. Generally, no two systems are the same and must be treated separately.

<u>'''J Eldredge'''</u> Only you can answer whether the settings, add-ons, etc., on both systems, including Firefox preferences, are <u>'''identical'''</u>. Generally, no two systems are the same and must be treated separately.

Question owner

Thank you ALL.............sorry I didn't report back.......solved it myself awhile ago by doing a system restore 2 weeks previous to the date of the issue. I think the first time i did a system restore I only went back a day or to. But thank you again!!!

Thank you ALL.............sorry I didn't report back.......solved it myself awhile ago by doing a system restore 2 weeks previous to the date of the issue. I think the first time i did a system restore I only went back a day or to. But thank you again!!!
wooty 0 solutions 1 answers

I had this problem whilst using virgin media security. As soon as i removed this software from my pc and went to microsoft security essentials I had no further problems. I hope this helps. P

I had this problem whilst using virgin media security. As soon as i removed this software from my pc and went to microsoft security essentials I had no further problems. I hope this helps. P

Modified by wooty