Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

Thunderbird Calendar - can't 'write' to Exchange: locally created events disappear

  • No replies
  • 0 have this problem
  • 1 view
more options

Hey all,

I'm running Tbird 115.5.1 (just updated), and have been running across an issue. It may have been there for a long time, but I may have only recently noticed... mostly because the Calendar functionality with Exchange has been so sketchy that I just use the Exchange web page to read/edit my calendar...  :(

Specifically here: If I create an Event in Tbird, it gets erased/last/deleted at the next sync. The event never gets created/written to the Exchange server.

Steps: 1) Create Event in an Exchange calendar, in Thunderbird 2) Sync (manual or automatic) calendar to the Exchange account/server Result: Event disappears, does not show up on the web-page version of Exchange either

Calendar in Tbird is NOT set up to be Read Only.

I have tried this in 'Troubleshooting' Mode - same results.

Events created in the Exchange webpage interface are fine - they get downloaded into Tbird.

Thunderbird: 115.5.1 MacOS: 13.6


Any tips on where to look for additional clues?

Hey all, I'm running Tbird 115.5.1 (just updated), and have been running across an issue. It may have been there for a long time, but I may have only recently noticed... mostly because the Calendar functionality with Exchange has been so sketchy that I just use the Exchange web page to read/edit my calendar... :( Specifically here: If I create an Event in Tbird, it gets erased/last/deleted at the next sync. The event never gets created/written to the Exchange server. Steps: 1) Create Event in an Exchange calendar, in Thunderbird 2) Sync (manual or automatic) calendar to the Exchange account/server Result: Event disappears, does not show up on the web-page version of Exchange either Calendar in Tbird is NOT set up to be Read Only. I have tried this in 'Troubleshooting' Mode - same results. Events created in the Exchange webpage interface are fine - they get downloaded into Tbird. Thunderbird: 115.5.1 MacOS: 13.6 Any tips on where to look for additional clues?

You must log in to your account to reply to posts. Please start a new question, if you do not have an account yet.