Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

Random brushstrokes on windows

  • 4 replies
  • 0 have this problem
  • 8 views
  • Last reply by Paul

more options

On all windows in Firefox, both normal and private, I get what looks like brushstrokes over the text. Generally they disappear when I move the cursor, but they also appear and disappear without mouse moves. I have the same extensions running on other PC's but don't get this happening, only on this newly-built PC. Using Windows 11 version 22H2, Firefox ESR 115.4.0 64-bit. In the sample the brushstroke shows about 80 % down the page. It disappeared after about 30 seconds, and other appeared later. While writing this, the same kind of thing was happening on this page. Extensions Ecosia and Ghostery.

On all windows in Firefox, both normal and private, I get what looks like brushstrokes over the text. Generally they disappear when I move the cursor, but they also appear and disappear without mouse moves. I have the same extensions running on other PC's but don't get this happening, only on this newly-built PC. Using Windows 11 version 22H2, Firefox ESR 115.4.0 64-bit. In the sample the brushstroke shows about 80 % down the page. It disappeared after about 30 seconds, and other appeared later. While writing this, the same kind of thing was happening on this page. Extensions Ecosia and Ghostery.
Attached screenshots

Chosen solution

Does it still happen in Troubleshoot Mode?

Read this answer in context 👍 0

All Replies (4)

more options

Update your graphics drivers from the manufacturer's site.

If it still happens you may need to disable hardware acceleration.

Helpful?

more options

Tried that: got a driver a year newer (AMD Radeon) and disabled the hardware acceleration. No change, still got the problem.

Helpful?

more options

Chosen Solution

Does it still happen in Troubleshoot Mode?

Helpful?

more options

Problem cleared in troubleshoot. So I restarted Firefox and disabled both extensions. Re-enabled them one by one, and the problem still stayed away. Go figure!

Helpful?

Ask a question

You must log in to your account to reply to posts. Please start a new question, if you do not have an account yet.