Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

Videos only play a few frames

  • 2 replies
  • 0 have this problem
  • 36 views
  • Last reply by rosenberg.g

more options

When i try to play videos on YouTube or other websites the video will only play a few frames and then stop.

I have tried going into troubleshoot mode but it did not help. I am using Linux.

When i try to play videos on YouTube or other websites the video will only play a few frames and then stop. I have tried going into troubleshoot mode but it did not help. I am using Linux.

Chosen solution

Thank you for helping. I tested a bit and i belive it was not an issue with firefox since it did not work on other browsers either.

I reinstalled my system and now everything works fine. Might have been an missing package.

Read this answer in context 👍 0

All Replies (2)

more options

ffmpegs installed and current? What OS? I'm on a rolling distro, but your packages shouldn't be far behind. see screenshot


Operating System: openSUSE Tumbleweed 20230412 KDE Plasma Version: 5.27.4 KDE Frameworks Version: 5.105.0 Qt Version: 5.15.8 Kernel Version: 6.2.9-1-default (64-bit) Graphics Platform: X11 Processors: 12 × Intel® Core™ i7-9850H CPU @ 2.60GHz Memory: 125.1 GiB of RAM Graphics Processor: Mesa Intel® UHD Graphics 630 Product Name: HP ZBook 17 G6

more options

Chosen Solution

Thank you for helping. I tested a bit and i belive it was not an issue with firefox since it did not work on other browsers either.

I reinstalled my system and now everything works fine. Might have been an missing package.