Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

PLEASE HELP - I’ve cleared the cache, but this hasn’t fixed the problem and I’m stuck!

  • No replies
  • 0 have this problem
  • 6 views
more options

Hello - i am hoping someone can help, as I am a novice and at all this and have come to a bit of a dead end….

I have been building my website on wordpress in Elementor, on Firefox using my iPad Pro and Magic Keyboard. It was all going really well until yesterday and suddenly the ‘right click’ on the edit button doesn’t seem to work any more. Usually a dropdown menu appears so that i can edit the blocks in my website, but now the menu flashes up for a fraction of a second and vanishes.

I have troubleshooted this in Chrome and the right click works in Chrome, so it does seem to be a Firefox issue. I don’t want to have to continue to work in Chrome because it’s actually very clunky, usually Firefox works much better.

I have tried clearing the cache/browser history in Firefox and it is still not working.

So now I am at a loss. Does anyone have any ideas on what I can do to get this functionality working again in Firefox. I have made a screen recording of the issue if that helps at all. I will be eternally grateful if anyone is able to help me with this!

Hello - i am hoping someone can help, as I am a novice and at all this and have come to a bit of a dead end…. I have been building my website on wordpress in Elementor, on Firefox using my iPad Pro and Magic Keyboard. It was all going really well until yesterday and suddenly the ‘right click’ on the edit button doesn’t seem to work any more. Usually a dropdown menu appears so that i can edit the blocks in my website, but now the menu flashes up for a fraction of a second and vanishes. I have troubleshooted this in Chrome and the right click works in Chrome, so it does seem to be a Firefox issue. I don’t want to have to continue to work in Chrome because it’s actually very clunky, usually Firefox works much better. I have tried clearing the cache/browser history in Firefox and it is still not working. So now I am at a loss. Does anyone have any ideas on what I can do to get this functionality working again in Firefox. I have made a screen recording of the issue if that helps at all. I will be eternally grateful if anyone is able to help me with this!