Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

YouTube videos no longer playing

  • No replies
  • 4 have this problem
  • 5 views
more options

Firefox updated yesterday for me; today I turned my computer on, went to go to YouTube, and videos won't play. It hangs perpetually with the play button in the center of the videos with the loading circle going. Videos play instantly if I open them in other browsers like MS Edge and Brave. To troubleshoot, I have:

  • Tested this in private mode; will not play.
  • Disabled my extensions; still does not work.
  • Tested in safe mode; still doesn't work.
  • Wiped cookies/cache for the page; no go.
  • Disabled Enhanced Tracking Protection for Youtube; no change.
  • Enabled all cookies for YouTube; no change.

I'm at a loss here and I can't use a website that I use all of the time.

UPDATE: Tried to delete this question and can't. Another update for FF pushed this morning and appeared to resolve the problem.

Firefox updated yesterday for me; today I turned my computer on, went to go to YouTube, and videos won't play. It hangs perpetually with the play button in the center of the videos with the loading circle going. Videos play instantly if I open them in other browsers like MS Edge and Brave. To troubleshoot, I have: * Tested this in private mode; will not play. * Disabled my extensions; still does not work. * Tested in safe mode; still doesn't work. * Wiped cookies/cache for the page; no go. * Disabled Enhanced Tracking Protection for Youtube; no change. * Enabled all cookies for YouTube; no change. I'm at a loss here and I can't use a website that I use all of the time. UPDATE: Tried to delete this question and can't. Another update for FF pushed this morning and appeared to resolve the problem.

Modified by khawko