Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

*ics bestand importeren en scrollen op hol

  • No replies
  • 0 have this problem
  • 4 views
more options

Hi, Ik wil een bug melden met Firefox. Andere browsers (Chrome en Edge) hebben hier geen last van. Op dit moment gebruik ik versie 105.0.3 op een Windows 10 desktop.

Als ik een *ics bestand heb gedownload en importeer in mijn google agenda, blijft Firefox tabbladen openen. Ik moet de browser met de X afsluiten. Add ons: Adblocker Ultimate, Pinterest save button, Flagfox and LT (Taal tool in Nederlands).

Bovendien als ik 1 voor 1 door mijn tijdlijn scrol op Facebook begint Firefox als een dolle naar beneden te scrollen, zonder dat ik dan nog de scroll slider aanraak.

Misschien krijgen jullie meer meldingen en is dit op te lossen met een update?

Hi, Ik wil een bug melden met Firefox. Andere browsers (Chrome en Edge) hebben hier geen last van. Op dit moment gebruik ik versie 105.0.3 op een Windows 10 desktop. Als ik een *ics bestand heb gedownload en importeer in mijn google agenda, blijft Firefox tabbladen openen. Ik moet de browser met de X afsluiten. Add ons: Adblocker Ultimate, Pinterest save button, Flagfox and LT (Taal tool in Nederlands). Bovendien als ik 1 voor 1 door mijn tijdlijn scrol op Facebook begint Firefox als een dolle naar beneden te scrollen, zonder dat ik dan nog de scroll slider aanraak. Misschien krijgen jullie meer meldingen en is dit op te lossen met een update?