Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

Email filters no longer working or are recognized following update to 102.3.1

  • No replies
  • 3 have this problem
  • 1 view
more options

Updated to 102.3.1 today. Have been using Tbird for 10+ years and this is the first time I have run into this problem. Did nothing else w/ thunderbird but the update. Everything works fine, BUT my current message filter rules are no longer working. All my message rules (and I have over 300) are enabled. I have tried multiple times to run the filter on my main folder but nothing. It only works if I create a duplicate message rule/filter. IT would be cumbersome to have to redo all my filters. Any suggestions?/help?

Thank you very much

Updated to 102.3.1 today. Have been using Tbird for 10+ years and this is the first time I have run into this problem. Did nothing else w/ thunderbird but the update. Everything works fine, BUT my current message filter rules are no longer working. All my message rules (and I have over 300) are enabled. I have tried multiple times to run the filter on my main folder but nothing. It only works if I create a duplicate message rule/filter. IT would be cumbersome to have to redo all my filters. Any suggestions?/help? Thank you very much

You must log in to your account to reply to posts. Please start a new question, if you do not have an account yet.