Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

I can't play videos on firefox

more options

I'm having problems with playing some videos on youtube, facebook etc. For example in youtube the video never stop to load and after some minutes the following message appears :"if playback doesn't begin shortly try restarting your device". In other browser such as edge and Chrome the video works without problem. I have the last version, 96.0.1, 64 bit edition. I'm using a Dell Laptop, with Windows 11 Pro version 21H2 OS Build 22000.434.

I already done the following steps but the problem still exist:

-Update Firefox -Turn Off Hardware Acceleration -Disable Firefox Extensions -Delete Browser Cache and Cookies -Allow Autoplay on Firefox -Allow Cookies, History, and Pop-ups -Refresh Firefox -upgrade graphics driver -unistall and reinstall firefox -create a new firefox profile

How can I solve the problem?

Best Regards

I'm having problems with playing some videos on youtube, facebook etc. For example in youtube the video never stop to load and after some minutes the following message appears :"if playback doesn't begin shortly try restarting your device". In other browser such as edge and Chrome the video works without problem. I have the last version, 96.0.1, 64 bit edition. I'm using a Dell Laptop, with Windows 11 Pro version 21H2 OS Build 22000.434. I already done the following steps but the problem still exist: -Update Firefox -Turn Off Hardware Acceleration -Disable Firefox Extensions -Delete Browser Cache and Cookies -Allow Autoplay on Firefox -Allow Cookies, History, and Pop-ups -Refresh Firefox -upgrade graphics driver -unistall and reinstall firefox -create a new firefox profile How can I solve the problem? Best Regards
Attached screenshots

All Replies (2)

more options

https://support.mozilla.org/en-US/questions/1359657#answer-1463359 and updated to 95.0. . . . I finally found where the plugin "Widevine Content Decryption Module provided by Google Inc." was not updating to the newest version of December 1, 2021. Ver #4.10.2391.0

cor-el; Make sure you have the latest Widevine version. You can toggle DRM off/on to see if that makes Firefox (re)load DRM components.

You can possibly check the XHR requests in the Browser Console if this doesn't work.

Helpful?

more options

Hello, my Widevine version is at latest version 4.10.2391.0 and Play DRM is enabled, no error in the log console.

Best Regards

Helpful?

Ask a question

You must log in to your account to reply to posts. Please start a new question, if you do not have an account yet.