On Aug 14th 11 PM ET/Aug 15th 03:00 UTC, due to scheduled Firefox Account server maintenance, users may not be able to sign in or create a new subscription. This is expected to last approximately 30 minutes. Status updates can be found at https://status.vpn.mozilla.org or https://status.relay.firefox.com.

Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

userChrome.css file not woriking with custom fonts after installing bitsream vera sans font in Arch Linux

  • No replies
  • 1 has this problem
  • 5 views
more options

Hi Guys! I wanted to install twemojis in my Arch Linux distro (manjaro) but after installing bitsream vera sans font the userChrome.css fonts that I write in that file are not working anymore like the fonts are not installed, but I'm using that custom font in my Arch Linux (Product Sans) even any other font that I put in that file is not working, but If I use "font-weight: bold;" It's working so that means that the file is working but the fonts are not.

I'd appreciate any help. Thank you!!

Hi Guys! I wanted to install twemojis in my Arch Linux distro (manjaro) but after installing bitsream vera sans font the userChrome.css fonts that I write in that file are not working anymore like the fonts are not installed, but I'm using that custom font in my Arch Linux (Product Sans) even any other font that I put in that file is not working, but If I use "font-weight: bold;" It's working so that means that the file is working but the fonts are not. I'd appreciate any help. Thank you!!