Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

"Secure Connection Failed": Firefox for Android only

more options

Hi.

My internet banking site seems to not work with Firefox for Android.

It works fine with:

  • Firefox (Desktop)
  • Chrome (Android)

The page is:

https://login.anz.com/internetbanking

Just wondering where should I report this.

Firefox is not one of the bank's officially supported browsers , but given it works fine on Firefox Desktop, is it a problem with Firefox for Android?

Duncan

Chosen solution

Hi Duncan

Apologies for the delay, it has been a bit of a challenge getting my head around what is happening so I hope that this explanation makes sense.

It appears that Firefox and Firefox for Android have different approaches to handling website certificates. We are looking into harmonising Firefox for Android with Firefox on the desktop, but I cannot give an ETA of when that will be.

In the meantime, being very aware that this is a banking website, I recommend that you use the banks dedicated banking app which should be a secure way to access your accounts.

Read this answer in context 👍 0

All Replies (3)

more options

Hi

Thank you for your question. I have asked our developers and am awaiting a response.

Helpful?

more options

Chosen Solution

Hi Duncan

Apologies for the delay, it has been a bit of a challenge getting my head around what is happening so I hope that this explanation makes sense.

It appears that Firefox and Firefox for Android have different approaches to handling website certificates. We are looking into harmonising Firefox for Android with Firefox on the desktop, but I cannot give an ETA of when that will be.

In the meantime, being very aware that this is a banking website, I recommend that you use the banks dedicated banking app which should be a secure way to access your accounts.

Helpful?

more options

Hi Seburo.

No problems. I just wanted to raise this to make the issue known.

Seems like it's being worked on

Helpful?

Ask a question

You must log in to your account to reply to posts. Please start a new question, if you do not have an account yet.