Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

Deleted Bookmarks and Folders in Bookmarks Toolbar Keep Reappearing/Returning

  • 2 replies
  • 1 has this problem
  • 43 views
  • Last reply by RsT7

more options

Lately I've been having trouble with keeping deleted bookmarks and folders in my bookmarks toolbar from reappearing. The folders in particular have been persistently returning just a minute or two after deleting them. It's also quite noticeable when they come back as I have the 'show bookmarks toolbar' option enabled by default. I've restarted my firefox browser, uninstalled+reinstalled and refreshed and the problem continues to happen. Before trying those methods I tried clearing cache and cookies in settings with no luck either. From what I've noticed it appears to be just a certain set of bookmarks folders which I don't even recall ever adding to the toolbar; some of them look like they are from other device bookmarks I added after syncing. The rest of my bookmarks library seem to working fine however. I looked over the Firefox support articles on the subject as well but couldn't find a fix. Does anyone know something else I could try?

Any help with resolving this annoying occurence would be much appreciated!

All Replies (2)

more options

Update: After opening up the browser and being on a few tabs for a while it appears my bookmarks toolbar is back to normal - I haven't had a cascade of deleted bookmark folders returning for a few hours now. I suppose the refresh or reinstall fixed some corrupted cache files.

Helpful?

more options

Another update on this riveting issue: After turning my laptop off and on again and using Firefox, the bookmarks toolbar has once again started adding back old deleted bookmark folders. I've searched around a decent bit online and on youtube for help or just a little extra information on this odd occurrence but still can't find anything. Is this possibly just a bug in the latest version of Firefox? I'd still like to get to the bottom of this!

Helpful?

Ask a question

You must log in to your account to reply to posts. Please start a new question, if you do not have an account yet.