Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

Firefox failing to render US government website https://maps.nwcg.gov/sa/

  • 2 replies
  • 1 has this problem
  • 23 views
  • Last reply by firefox928

more options

I have firefox 80.0 on two machines one succesfully renders https://maps.nwcg.gov/sa/ then other does not. Minimal extentions installed and both are on the same firefox account so the extentions are the same

The only difference between the two setups is the failing machine is win10 pro and the working one is win10 home. Infrastructure wise both are on the same LAN with the same setup.

The failing machine gets a js error Error: scriptError

   _ https://maps.nwcg.gov/sa/js/vendor.js?v=1.5.202006020329:25
   r https://maps.nwcg.gov/sa/js/vendor.js?v=1.5.202006020329:25

vendor.js:25:10839

   <anonymous> https://maps.nwcg.gov/sa/js/vendor.js?v=1.5.202006020329:25
   signal https://maps.nwcg.gov/sa/js/vendor.js?v=1.5.202006020329:25
   g https://maps.nwcg.gov/sa/js/vendor.js?v=1.5.202006020329:25
   signal https://maps.nwcg.gov/sa/js/vendor.js?v=1.5.202006020329:25
   r https://maps.nwcg.gov/sa/js/vendor.js?v=1.5.202006020329:25

Also on the failing machine I tried creating a brand new clean profile (about:profiles) and it still fails with the same JS error.

Attached screenshots

Chosen solution

Thanks TyDraniu,

Your suggestion actually led to me figuring it out. Screenshot 1 showed 1 important looking 404 on gregorian.js - so I went to the machine that works and it doesn't try and load that script, but then I noticed that there was "en-gb.js" on the machine that doesn't work. So checking language, even in a brand new profile it copied it from my install and was set to British English, changing the browser to American english worked. Obviously there is some language/locale dependent code in the site.

TL;DR - Locale settings were different. British English doesn't work on US gov website.

Read this answer in context 👍 1

All Replies (2)

more options

Can you go to the Network tab and see, if there any 404 errors for this site?

Helpful?

more options

Chosen Solution

Thanks TyDraniu,

Your suggestion actually led to me figuring it out. Screenshot 1 showed 1 important looking 404 on gregorian.js - so I went to the machine that works and it doesn't try and load that script, but then I noticed that there was "en-gb.js" on the machine that doesn't work. So checking language, even in a brand new profile it copied it from my install and was set to British English, changing the browser to American english worked. Obviously there is some language/locale dependent code in the site.

TL;DR - Locale settings were different. British English doesn't work on US gov website.

Helpful?

Ask a question

You must log in to your account to reply to posts. Please start a new question, if you do not have an account yet.