Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

Mozilla VPN seems to start but the icon in the tray disappears when I mouse over it

  • 8 replies
  • 5 have this problem
  • 10 views
  • Last reply by Sempusa

more options

Mozilla VPN seems to start but the icon in the tray disappears when I mouse over it. I know the VPN isn't running in the background since I used the IPVanish checker and it shows me my normal IP address. The VPN and application were working fine until I had to restart my computer. I have tried reinstalling the program only to be met with the same problem.

Mozilla VPN seems to start but the icon in the tray disappears when I mouse over it. I know the VPN isn't running in the background since I used the IPVanish checker and it shows me my normal IP address. The VPN and application were working fine until I had to restart my computer. I have tried reinstalling the program only to be met with the same problem.

Modified by josh.timothy1

All Replies (8)

more options

Can you delete the %appdata% folder for Mozilla VPN?

more options

There doesn't seem to even be a folder for Mozilla VPN in the roaming folder

more options

To connect with the VPN team directly, see Help, I still have questions about Mozilla VPN.

more options

I can't connect with them because the application will not start and I need to use the application to do that.

:(
more options

Can you try the following:

Log into your account (https://accounts.firefox.com), click manage next to Subscriptions, click support.

more options

Got it, thank you

more options

josh.timothy1 said

There doesn't seem to even be a folder for Mozilla VPN in the roaming folder

Sorry about that. It's inside AppData>Local>Mozilla

See if deleting that folder and reinstalling fixes the issue. It usually does, 99% of the time.

more options

Same thing is happening to me after using the VPN for about a week. I can't find any %appdata% folder in either path given above??

Modified by Sempusa