Search Support

Beware of phishing attacks: Mozilla will never ask you to call a number or visit a non-Mozilla website. Please ignore such requests.

Learn More

Firefox 76.0.1 displays the Intel Community Page (https://forums.intel.com/s/?language=de) blank.

  • 9 replies
  • 1 has this problem
  • 8 views
  • Last reply by tom164

more options

If the new Intel® Graphics Windows® 10 DCH driver version 27.20.100.8190 are installed, Firefox 76.0.1 displays the Intel Community Page (https://forums.intel.com/s/?language=de) blank.

All Replies (9)

more options

Hello tom164, The problem you have seems to be a bug. Report the bug here, https://bugzilla.mozilla.org/home. Please tell me how it goes and , Stay Safe!!

Modified by Tommy

Helpful?

more options

goes again, have deleted the entire Chronic including temporary files.

Helpful?

more options

the problem keeps reappearing

Helpful?

more options

That's interesting, maybe try clearing your cache? Ctrl+Shift+Delete and then on the top, select everything (NOTE: this will delete all your browsing data). Tell me how it goes!

PS. Sorry I didn't respond earlier, I thought you got it solved

Helpful?

more options

i think i found the problem.

if i access the following page (https://downloadcenter.intel.com/de), then click, left, on the "X" at the bottom of the message "Cookies on this page", then go to the page described above, and the side will be displayed empty.

than clearing the cache and the page is going.

when i access again the page (https://downloadcenter.intel.com/de), then click again, left, on the "X" at the bottom of the message "Cookies on this page", the same problem again.

this problem doesn´t exist with Firefox 75 und earlier

Modified by tom164

Helpful?

more options

Correct! That's great! If you don't want to happen in a long time, try clearing the cache of a longer time. To clear cache: Press Ctrl, Shift, and Delete at the same time.

As again, tell me how it goes and,

Stay Safe!

Helpful?

more options

However, the problem still persists, i.e. as soon as you go to this Intel driver page and confirm or click away the message regarding cookies with "X", the Intel Community page will no longer work. Only again when you clear the cache. If you go back to this Intel driver page and want to go to the Intel Community page later, you always have to clear the cache beforehand. And since that wasn't the case before, I assume it's a mistake.

Modified by tom164

Helpful?

more options

Hmm... That's interesting. I'll try to research a little bit more but I think you should wait for someone who knows more than I do to help you out. Thanks!

Helpful?

more options

I have reported the whole thing on bugzilla as you suggested.

Helpful?

Ask a question

You must log in to your account to reply to posts. Please start a new question, if you do not have an account yet.